Σχετικά με εμάς

Dalian Νέο Sunlight Κτίριο Υλικό, Ltd (New Sunlight Building Material, Limited) είναι η πρώτη εταιρεία που ειδικεύεται στην έρευνα, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εξαγωγή πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια μεταλλικά στέγες στην Κίνα. Έλαβε το προβάδισμα για να πάρει τα πιστοποιητικά ISO9001 και ISO14001. Προς το παρόν, έχει ιδρύσει δύο βάσεις παραγωγής που βρίσκονται τόσο στην πόλη Dalian και Guangzhou Foshan πόλη με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 2.000.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τα προϊόντα μας, πέτρα επικαλυμμένα με πέτρα πλακάκια, έχουν γίνει δημοφιλείς στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό για χρόνια. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τον Καναδά, την Τζαμάικα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την περιοχή της Καραϊβικής Θάλασσας, τη Νιγηρία και πολλές άλλες χώρες και περιοχές της Κεντρικής Ασίας, όπως η Σρι Λάνκα, το Τουρκμενιστάν κ.ο.κ.

Η εταιρεία μας αφιερώνει στην έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής που είναι όμορφα σχεδιασμένα, σε άριστο υλικό και υψηλής ποιότητας. Το νέο σύστημα στέγης Sunlight θα προσφέρει ασφαλή, ανθεκτική, φιλική προς το περιβάλλον λύση στέγης για οικιακούς και ξένους πελάτες.

Γραμμή παραγωγής του εργοστασίου κεραμιδιών New Sunlight

stone coated steel roof tiles factory .jpg

Οροφή ντους από το εργοστάσιο κεραμιδιών New Sunlight

stone coated metal roof tile .JPG


Πιστοποιητικό του Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd

ISO9001 Certificate.jpg

ISO14001 Certificate.jpg

στέγες Τα βότσαλα και τα πέτρινα επικαλυμμένα φύλλα στέγης είναι πολύ δημοφιλή και ζεστά πωλούν στη Νιγηρία, την Κένυα, την Γκάνα, την Ουγκάντα, την Καραϊβική Θάλασσα, όπως η Τζαμάικα, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Βόρεια Αμερική, όπως ο Καναδάς, η Αμερική και πολλές άλλες χώρες και περιοχές της Κεντρικής Ασίας Τη Σρι Λάνκα, το Τουρκμενιστάν και ούτω καθεξής

Η εγκατάσταση των χρωματιστών κεραμιδιών μας είναι πολύ απλή και εύκολη.

Τα μεταλλικά κεραμίδια μας είναι τοποθετημένα από καρφιά σε ξύλινα ή χαλύβδινα κουφώματα. Έτσι τα κεραμίδια μας είναι πολύ ισχυρά.


gallery-Stone coated roof tiles _3.jpg

gallery -Classic roof tiles .jpg

gallery_shake roof tile .jpg

gallery-Tudor-1.jpg

New-Royal-2-.jpg

Shingle black mix white .jpg

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα πέτρινα επιστρωμένα μεταλλικά στέγαστρα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

E-mail μου: eva@newsunlight.net

Cell Phone και Whatsapp: + 86-15814369834