Πλεονέκτημα των χαλύβδινων στεγών με επικάλυψη από πέτρα

- Jan 16, 2018-

Πλεονέκτημα της επικάλυψης χάλυβα με επικάλυψη από πέτρα

Οι χαλύβδινες στέγες προσφέρουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της προστασίας από στοιχεία όπως το άνεμο και το χαλάζι και οι περισσότερες χαλύβδινες στεγανωτικές στέγες είναι ανθεκτικές στη φλόγα και τη φωτιά. Μια τακτική ασφάλτινη οροφή δεν θα μπορούσε να αντέξει στους ανέμους των τυφώνων. πολλές χαλύβδινες στέγες μπορούν. Ο χάλυβας επίσης δεν εξασθενεί στον ήλιο από τις ακτίνες UV και το χρώμα δεν είναι θαμπό. Μπορεί ακόμη και να μειώσει τους λογαριασμούς ενέργειας λόγω της ικανότητάς της να αντικατοπτρίζει πραγματικά τις ακτίνες UV. Οι στέγες από χάλυβα είναι επίσης ανθεκτικές στη διάβρωση και μπορούν να αποτρέψουν το σχηματισμό ζιζανίων από ζημιές από χαλάζι.

Η πέτρινη επένδυση από χάλυβα αναπτύχθηκε πριν από 50 χρόνια στη Νέα Ζηλανδία. Συνήθως τοποθετείται σε ξύλινες λωρίδες, που ονομάζονται σανίδες, αλλά καθώς η τάση για σκεπές με πέτρινο σκελετό μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ανάγκη για σανίδες τροποποιήθηκε προκειμένου να εφαρμοστεί πάνω από υπάρχουσες στέγες ασφάλτου ή ξύλου. Η απόφαση να τοποθετηθεί μια στέγη είτε με σανίδες είτε χωρίς εξαρτάται από τον τύπο του σχεδιασμού και την τοποθεσία ή το κλίμα.

Παρέχει εξαιρετική αντοχή στον αέρα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιοχές που έχουν μεγάλη εποχή τυφώνων, όπως η Φλόριντα. Σε αυτή την περίπτωση, θα συνιστούσατε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο χαλύβδινων σκεπών χωρίς καμινάδα, η οποία παρέχει καλύτερη αντοχή στους μεγάλους ανέμους. Οι οροφές Batten λειτουργούν καλύτερα σε περιοχές όπου το χαλάζι μπορεί να είναι ένα πρόβλημα και οι περιοχές όπου οι στέγες είναι απότομες, καθώς οι λαμαρίνες διευκολύνουν την εγκατάσταση. Είναι αναμφισβήτητα ευκολότερο να εγκατασταθεί η πέτρα με επικάλυψη από χάλυβα χωρίς ξύλινα δοκάρια λόγω της πρωτοποριακής αντοχής του στον αέρα. Οι εγκαταστάσεις χωρίς χαλύβδινες κατασκευές χαλύβδινων σκεπών δεν χρειάζονται υπερβολική ξύλινη κατασκευή για να κάνουν την οροφή πιο ενεργειακή. Αν και υπάρχει μικρή αύξηση της ενεργειακής απόδοσης με τις σανίδες, δεν αρκεί να αντισταθμίσουμε την ωφέλιμη αντοχή στις καιρικές συνθήκες χωρίς στέγες. Είναι, ωστόσο, απαραίτητο να εγκατασταθεί η κατασκευή πλαισίου όταν η στέγη τοποθετείται επάνω σε ένα υπάρχον ξύλινο βότσαλο ή εάν το σπίτι είναι χωρίς σοφίτα.

Και οι δύο μέθοδοι πληρούν όλους τους κώδικες κατασκευής της Βόρειας Αμερικής και τους κώδικες ενέργειας της Καλιφόρνιας Τίτλου 24, εξασφαλίζοντας μια πιο φιλική προς το περιβάλλον δομή.

stone coated steel roofing .jpg

stone coated roof tiles .jpg


Ένα ζευγάρι:πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής -Maldives σπίτι νερού Επόμενη:πέτρινη επίστρωση χάλυβα - ένα από τα πιο δυναμικά της αγοράς της νέας κατασκευής στεγών