Η Εθνική Εταιρεία Αδιάβροχων Κτιρίων της Κίνας πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή έκθεση στέγης

- Jan 03, 2018-

China National Waterproof Building Association πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει

Η Εθνική Εταιρεία Αδιάβροχων Κτιρίων της Κίνας πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή έκθεση στέγης

Περίληψη: Σε περίπτωση που η πρόσκληση της γερμανικής ομοσπονδιακής εταιρείας κατασκευής σκεπών, στις 31 Ιανουαρίου, ο Miao Yan, Γενικός Γραμματέας της Κίνας Εθνική Αδιάβροχο κτίριο σύνδεσης, θα συμμετάσχει στη γερμανική έκθεση ξύλινων κατασκευών και οροφής (ROOF TIMBER International). Παρουσιάστηκε στις μεγάλες επιχειρήσεις παγκόσμιων στεγών και στεγανοποίησης επιχειρήσεων στη Γερμανία, η έκθεση ξύλινων κατασκευών και οροφής, η βιομηχανία στεγανοποίησης της Κίνας, προσελκύουν περισσότερες επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην Κίνα.

Σε περίπτωση που η πρόσκληση του γερμανικού ομίλου κατασκευής σκεπών, στις 31 Ιανουαρίου, ο Miao Yan, Γενικός Γραμματέας του China National Waterproof Building Association, συμμετείχε στη γερμανική έκθεση ξύλινων κατασκευών και οροφής (ROOF TIMBER International).

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, στην τετραήμερη εκθεσιακή περιοχή των 70.000 τετραγωνικών μέτρων, μέχρι 600 εκθέτες, η έκθεση καλύπτει την κεκλιμένη οροφή, την τεχνολογία επίπεδης στέγης, την ηλιακή τεχνολογία, τις μεταλλικές στέγες με πέτρα , το σύστημα ύδρευσης, εργαλεία, κατασκευαστικά είδη ένδυσης, εξοπλισμός ασφαλείας κατασκευής κλπ.

Εισήχθη στις σημαντικότερες πέτρινες επιστρώσεις μετάλλων στεγών και στεγανοποίησης επιχειρήσεων στη Γερμανία, η έκθεση ξύλινων κατασκευών και οροφής, η βιομηχανία στεγανοποίησης της Κίνας, προσελκύουν περισσότερες επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην Κίνα. Συνολικά 35 εταιρείες εξέφρασαν την ελπίδα ότι περισσότερες κινεζικές αγορά και διεθνείς στέγες και κτίρια στεγανοποίησης τεχνολογικές εκθέσεις σχετικές πληροφορίες, θα ήθελα να από την Κίνα Εθνική Αδιάβροχο κτίριο σύνδεσης και τη διεθνή στέγες και κτιρίων στέγασης πλατφόρμα τεχνολογίας έκθεση με εταιρείες στεγανοποίησης της Κίνας και πράκτορες επικοινωνήστε και επεκτείνετε τη συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Γενικός Γραμματέας του Miao Yan, για να οδηγήσει το προσωπικό να επισκεφθεί προσωπικά τους μεγάλους εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων 38 εκθετών, εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας στέγης και στεγανοποίησης, ανταλλαγή επαγγελματικών καρτών με τον Σύνδεσμο και ελπίζουν να καθιερώσουν μακροπρόθεσμα τις σχέσεις συνεργασίας της ένωσης.

Μέσω αυτής της έκθεσης, η σύνδεση των νέων τεχνολογιών, κατανοούν τις διεθνείς στέγες και εμβαθύνουν τις διεθνείς ανταλλαγές και ανταμείβοντας.

επεξεργασμένο από χαλύβδινους στεγασμένους σκελετούς από πέτρα

stone coated metal roof tile .JPG


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: eva@newsunlight.net

Τηλ: + 86-757-63228326

Κινητό τηλέφωνο & WhatsApp: + 86-15814369834

Skype: eva@newsunlight.net


Ένα ζευγάρι:ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ Μέθοδοι κατασκευής και βήματα / προφυλάξεις Επόμενη:πέτρινη επίστρωση από χάλυβα από την Κίνα και την Αφρική