Οικολογικά και ενεργειακά αποδοτικές πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια

- Jan 29, 2018-

Ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια

Μια πέτρα – επικάλυψη στεγών χάλυβα είναι απίστευτα ελαφρύ, βάρους μόλις στο 1,5 λίβρες ανά τετραγωνικό πόδι, ενώ τα προϊόντα εναλλακτική λύση υλικού κατασκευής σκεπής μπορεί να ζυγίζουν όσο 10 λίρες ανά τετραγωνικό πόδι. Ελαφρύ σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε μια στέγη μετάλλων με επικάλυψη πέτρα πάνω από περισσότερες υπάρχουσες στέγες, ελαχιστοποιώντας το κόστος, χρόνο και προσπάθεια που συνδέεται με το βρώμικο αποσπώμενα και διάθεση μια παλαιά σκεπή.

Επιπλέον, ένα σχετικά μικρό βάρος του μια πέτρα με επικάλυψη στεγάστρου σίτιση άμβλυνση της διαρθρωτικής επιβάρυνσης στο σπίτι σας. Το μεγαλύτερο βάρος από τα περισσότερα άλλα συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής ασκεί μεγαλύτερη καταπόνηση στο καδράρισμα και τα ζευκτόντα της οροφής. Αυτό συμβάλλει στην διευθέτηση και οδηγεί σε ρωγμές στους τοίχους και τις οροφές, η οποία με τη σειρά τους απαιτούν δαπανηρή συντήρηση και επισκευές. Δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα μόλις εγκαταστήσετε μια πέτρα – επικάλυψη στεγών χάλυβα.

Ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές

Αν είστε μια περιβαλλοντικά-συνειδητό ιδιοκτήτη σπιτιού, θα αγαπήσετε ένα πέτρινο – επικάλυψη – στεγάστρου. Steel είναι ένα από τα λίγα πραγματικά πράσινο οικοδομικά υλικά στην αγορά, επειδή είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα μπορεί να ανακυκλωθεί άπειρες φορές χωρίς υποβάθμιση. Επιπλέον, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε μια πέτρα-ντυμένο χάλυβα οροφή πάνω από τη στέγη σας υπάρχοντα, θα δεν προσθέτετε περισσότερα απόβλητα κατασκευών με υπερβολικά επιβαρυμένο υλικά οδόστρωσής μας.

Υψηλή αξία μεταπώλησης

Σε περίπτωση που επιλέγετε ποτέ να πωλήσετε το σπίτι σας, έχοντας μια πέτρα – επικάλυψη στεγών χάλυβα θα όχι μόνο να αυξήσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας, θα είναι επίσης ιδιαίτερα ελκυστικό στους υποψήφιους αγοραστές. Οι στέγες είναι ένα από τα κύρια σημεία εμπλοκής που μπορεί να κάνει ή να φρενάρει μια αρχική πώληση· μια πέτρα-ντυμένο χάλυβα στέγη του κομψή εμφάνιση, αντοχή και μακροζωία μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα βοηθώντας σας σφραγίδα η διαπραγμάτευση.

stone  coated roof tiles  .jpgΈνα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Ανθεκτικές και χτισμένες σε τελευταίες πέτρινες κεραμοσκεπείς