Πρακτικές των μεταλλικών σκεπών μεταλλικών σκεπών!

- Dec 08, 2017-

Δύο οδηγούς για τις βέλτιστες πρακτικές των μεταλλικών σκεπών με επικάλυψη από πέτρα!

Galvalume; και ZINCALUME;

----------------------------- Δύο οδηγός για τις βέλτιστες πρακτικές των μεταλλικών σκεπών με επικάλυψη από πέτρα !

Η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη αντιδιαβρωτική επίστρωση από χάλυβα είναι μια επίστρωση μετάλλου ψευδαργύρου (ψευδάργυρος), βασικό υλικό για σύστημα μετάλλου με επικάλυψη με πέτρα .

Ένα από αυτά ήταν η επιτυχής ανάπτυξη γαλβανισμένων προϊόντων θερμής εμβάπτισης, που είναι 55% χάλυβας επικαλυμμένο με κράμα αλουμινίου-ψευδαργύρου. Το προϊόν έχει διάφορες ονομασίες σε όλο τον κόσμο, ήτοι: Galvalume (είναι σήμα κατατεθέν της BIEC International, Inc., και μερικές από τις άδειες παραγωγής της εταιρείας και το εμπορικό σήμα Dofasco στον Καναδά). Z-NAL (εμπορικό σήμα κατατεθέν της Steelscape), ZINCALUME (BHP Steel είναι σήμα κατατεθέν) (JLA Pty Ltd.), ZINTRO-ALUMTM (ndustrias Monterrey SA, εμπορικό σήμα), GALVALTM (Galvak, SA. Μετά την έναρξή του το 1972, είναι πολύ δημοφιλές με την αγορά ευπρόσδεκτη, ειδικά στις κατασκευαστικές πτυχές της μεταλλικής στέγης . Η παγκόσμια αθροιστική παραγωγή έχει πλέον πάνω από 70 εκατομμύρια τόνους, με ετήσια παραγωγή περίπου 700 εκατομμυρίων τόνων προς το παρόν. 55% κράμα Al-Zn (55% Al-Zn) επίστρωση αλουμινίου κατά 55%, 43,5% ψευδάργυρο και 1,5% πυρίτιο. Ο χάλυβας είναι 55% Η επίστρωση Al-Zn έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής στην οροφή, ειδικά για στέγες χαμηλής κλίσης βιομηχανικών κτιρίων. Είναι ευρέως χρησιμοποιούμενη προσέγγιση είναι να είναι επικαλυμμένη πλάκα είναι εκτεθειμένη στην ατμόσφαιρα. Το προϊόν χρησιμοποιείται επίσης ως βάθος διακοσμητικών επικαλύψεων χρώματος υποστρωμάτων, μια τέτοια χρήση έχει δείξει πρόσφατα ισχυρή τάση ανάπτυξης.

Όταν χρησιμοποιείται το βιομηχανικό κτίριο χαμηλής κλίσης, το 55% φύλλο αλουμινίου-ψευδαργύρου με εξαιρετική απόδοση, είναι γενικά για 30 χρόνια, σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο από 35 χρόνια και εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό.

Σε αυτό το άρθρο, εξήγησε 55% φύλλο αλουμινίου-ψευδαργύρου επιχρισμένο εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορεί να είναι το ερώτημα www.galvalume.com.

Θυμηθείτε ότι η επίστρωση αλουμινίου-ψευδαργύρου 55% είναι 55% ακριβή συστατικά αλουμινίου, ψευδαργύρου 43,5% και πυριτίου 1,5%. Αν και η διάβρωση του ψευδαργύρου και του κράματος αλουμινίου σχετίζεται κυρίως με, αλλά περίπου το 1,5% του πυριτίου διαδραμάτισε επίσης ζωτικό ρόλο. Ο ρόλος του πυριτίου στη διαδικασία παρασκευής είναι να ελέγξει την αναδυόμενη ανάπτυξη εύθραυστων διαμεταλλικών ενώσεων. (Η ενότητα 2.4 του παρόντος εγγράφου έχει παρόμοια συζήτηση, αλλά στον ζελατινοποιημένο γαλβανισμό είναι η παραγωγή λεπτών εύθραυστων διαμεταλλικών ενώσεων)

Υψηλή απόδοση θερμοκρασίας

Δεδομένου ότι η περιεκτικότητα σε αλουμίνιο 55% Al-Zn είναι πολύ υψηλή, η λεπτή επιφάνεια που μπορεί να αντέξει 600 ° F [315 ° C] η υψηλή θερμοκρασία δεν θα αλλάξει χρώμα και έως και 1250 ° F [675 ° C] , και παραμόρφωση.

Περίληψη

Το περιεχόμενο του 55% Al-Zn της επίστρωσης κράματος Al-Zn, ανάλογα με το περιβάλλον, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια συνηθισμένη ζωή 2-4 φορές μεγαλύτερη από την γαλβανισμένη επίστρωση. Καλό υλικό για υψηλής ποιότητας μεταλλικό σύστημα στέγης .

material of roof tiles .jpg


από το http://www.newsunlightrooftile.com/Ένα ζευγάρι:εταιρική κουλτούρα της νέας SUNLIGHT πέτρινη επίστρωση συνεργασία co., ltd Επόμενη:πλακίδια κεραμιδιών οικοδομικών υλικών