ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΓΗ Νέο χρωματικό διάγραμμα έχει γίνει καλά

- Dec 18, 2017-

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΓΗ Νέο χρωματικό διάγραμμα έχει γίνει καλά

Νέο χρωματικό διάγραμμα νέας τεχνολογίας Sunlight ΠΟΛΥΤΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ έχει γίνει καλά.

Χάρη σε νέους και παλιούς πελάτες για υποστήριξη από το εργοστάσιο. Ξεκινήσαμε ένα νέο εγχειρίδιο προϊόντος. μέσω της μελέτης, το νέο χρωματικό διάγραμμα έπρεπε να γίνει από τον διαχειριστή πωλήσεων, ένας συνδυασμός εργοστασιακού αρχικού πίνακα χρωμάτων πέτρας, αναφορικά με τη Νέα Ζηλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα, όλους τους γνωστούς κατασκευαστές χειροποίητων κατασκευαστικών όλα τα διεθνή χρώματα από τους καταναλωτές, έχει εισαγάγει 25 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε. οι πελάτες πρέπει μόνο να επισημάνουν τον κωδικό χρώματος, μπορείτε να εκφράσετε με ακρίβεια τις δικές τους ανάγκες.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από μεγαλύτερους κόκκους πετρών, καθαρό χρώμα και συμπαγές χρώμα. το χρώμα που είναι πιο εύκολο να εξασθενίσει όπως το μπλε των προϊόντων STONE COATED METAL ROOF , επιλέγουμε τα πιο συμπαγή προϊόντα με πολύχρωμα πέτρες υψηλής ποιότητας και με φυσική μαύρη πέτρα μεικτή χρήση, εξαιρετική επίλυση του προβλήματος της εξασθένισης, σας δίνουν μια διαχρονική γοητεία στέγη.

Αυτό το κάνουμε όλοι με προσοχή στον έμπορο, προκειμένου να προωθήσουμε τα προϊόντα σας. Η σχέση μας είναι η σχέση μεταξύ εμπιστοσύνης και εμπιστοσύνης, όχι μόνο η επιχειρηματική σχέση.

Νέα εποχή κατασκευής έχει φτάσει, ελπίζοντας ότι όλοι οι πελάτες Sunlight STONE COATED STEEL ROOF έχουν ένα καλό εισόδημα φέτος, το New Sunlight ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ Καλή τύχη σε όλα τα μέλη.

gate of Foshan Subsidery factory .jpg

stone coated roof tiles projects in Gambia .jpg

Ένα ζευγάρι:Ανακινήστε τα κεραμίδια οροφής XD με πέτρωμα Επόμενη:εταιρική κουλτούρα της νέας SUNLIGHT πέτρινη επίστρωση συνεργασία co., ltd