μεταλλική οροφή με επικάλυψη πέτρας προς αναδυόμενες αγορές

- Jan 03, 2018-

μεταλλική οροφή με επικάλυψη πέτρας προς αναδυόμενες αγορές

Η σχετική αδυναμία της τρέχουσας ζήτησης στην αγορά στην Ευρώπη και την Αμερική, όπως η νέα ηλιακή ακτινοβολία με επικάλυψη από χάλυβα, όπως οι κατασκευαστικές εταιρείες, άρχισαν να στοχεύουν στην ταχεία ανάπτυξη αναδυόμενων αγορών όπως η Βραζιλία και η Ρωσία, ελπίζοντας να μειώσουν τις πιέσεις στην έξοδο για την επίτευξη μετασχηματισμού.
Guizhen Feng Xiang Nan Road, Guangdong Shunde ικανότητα, καταστήματα εργοστάσιο κατασκευής κοσμημάτων, χονδρέμποροι κοσμημάτων από τους ανθρώπους του Ντουμπάι και η βάση παραγωγής του προσωπικού για να συζητήσουν οτιδήποτε, μιλώντας για "εκατομμύρια".

"Η Μέση Ανατολή, όπως το εξαιρετικό στυλ, δαχτυλίδι καρατίων διαμαντιών, η μέση τιμή μονάδας του προϊόντος σε περισσότερα από πέντε ψηφία, η προτίμηση τους σε κοσμήματα και ακόμη περισσότερο απ 'ό, τι εμείς οι Κινέζοι για να αγοράσουμε ένα σπίτι." Η τρέχουσα δραστηριότητα των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλλά αναδυόμενων αγορών όπως η Μέση Ανατολή. "Είναι προφανές ότι από τις αγορές της Μέσης Ανατολής έχουν δοκιμάσει τη γλυκύτητα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναδυόμενες αγορές, "τούρτα" είναι σίγουρα πολύ ελκυστικές, μπορούν οι κινεζικές επιχειρήσεις να σπάσουν νέο έδαφος όταν αντιμετωπίζουν ορισμένους άγνωστους παράγοντες, ευκαιρίες και κινδύνους.

Εκστρατεία "Συλλογή"

Η άνοδος της βιομηχανίας ακίνητης περιουσίας στη Μέση Ανατολή για την τόνωση της ζήτησης στην αγορά μηχανημάτων κατασκευών, μεταλλικών προϊόντων και εργαλείων. "Τα μαζικά κατασκευαστικά έργα που αναπτύσσονται στις αγορές περιλαμβάνουν τη Ρωσία, τη Βραζιλία, το υλικό και τα δομικά υλικά, το φωτισμό, τις μικρές συσκευές, τα πέτρινες μεταλλικές οροφές καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στις αγορές αυτές είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

"Η Ρωσία είναι έντονα υποδομή, εκτός από τη βαριά βιομηχανία, τα περισσότερα από τα προϊόντα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από εισαγωγές μειωμένες κατά 2,2% του συνολικού δασμολογικού επιπέδου μετά την ένταξή τους στον ΠΟΕ, μετά τις εκλογές, ο Πούτιν υποσχέθηκε να σπάσει τον γκρίζο εκτελωνισμό η Κίνα έχει ευνοϊκούς παράγοντες, η Βραζιλία το 2014 για να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016, ξεκίνησε την κατασκευή μεγάλου αριθμού χώρων και υποστηρικτικών εγκαταστάσεων, οι απαιτήσεις για προμήθειες αυξήθηκαν δραματικά. "Yuan godsend, Ανώτερος Διευθυντής των Global Markets Ομάδα, είπε σε αυτόν τον δημοσιογράφο ότι η επιβράδυνση στις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές αγορές, αυτές οι αγορές είναι μια καλύτερη επιλογή.

νέα ηλιακή φως πέτρινη μεταλλική οροφή , γενικός διευθυντής του MR. GAO είπε: "Προς το παρόν, η Ευρώπη και η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σχετικά ώριμη, οι άνθρωποι μιας μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας της μάρκας, εισάγετε το εμπορικό σήμα είναι δύσκολο να επιβιώσουν, οι προμήθειες τους στην Κίνα είναι κυρίως ο ΚΑΕ δεν μπορεί να σας αφήσει στη λειτουργία του καναλιού, και υψηλό λειτουργικό κόστος, σε σύγκριση με το γενικό δυναμικό των προϊόντων στις αναδυόμενες αγορές από το μεγαλύτερο ".

Η θέση στις αναδυόμενες αγορές, η επαρκής προκαταρκτική έρευνα είναι πολύ σημαντική. Du είπε πηγή Ningjie Shao, το WCJ τριπλό έρευνα καταναλωτικής αγοράς στη Μέση Ανατολή. Από την μία πλευρά, το οικονομικό κέντρο στη Μέση Ανατολή - Ντουμπάι για τη δημιουργία θυγατρικών πωλήσεων στη Μέση Ανατολή, υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή, η εφαρμογή του εντοπισμού του προσωπικού με μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, κάθε μήνα όπως οι περισσότεροι χονδρέμποροι και οι έμποροι λιανικής πώλησης στην τοπική στυλ κοσμήματα έρευνα, ο σχηματισμός των αρχείων έρευνας και αποστέλλονται στην κεντρική διεύθυνση του Χονγκ Κονγκ κάθε μήνα σε τακτική βάση για την ανάλυση αποφάσεων, και το τμήμα Ε & Α προϊόντων είναι το πιο κοντά στην αγορά πληροφοριών? από την άλλη πλευρά, οι εταίροι της τοπικής ζήτησης της αγοράς αποστέλλονται τακτικά στην εταιρεία Ποιο στυλ ζεστό ή τι η τιμή των διαμαντιών είναι πιο δημοφιλής, εγχώρια ομάδα Ε & Α θα είναι η πρώτη φορά? η τελευταία είναι η προσωπική ομάδα σχεδιασμού στα διάφορα τμήματα της αγοράς της Μέσης Ανατολής για να διεξαγάγει έρευνα.


Πλατφόρμα για τους διεθνείς αγοραστές από την ανάλυση της παγκόσμιας αγοράς δείχνει ότι σε σχέση με τις παραδοσιακές αγορές, η ζήτηση αναδυόμενων αγορών για προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες, φθηνές, σχετικά υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αλλά σε σύγκριση με την Ινδία, το Βιετνάμ και άλλες χώρες σχετικά με την ποιότητα του υψηλού υψηλού, συνδυάζεται με την τοποθέτηση των κινεζικών εξαγωγών.

Επιπλέον, ο πληθυσμός των αναδυόμενων αγορών και η ισχυρή επιθυμία των καταναλωτών, αλλά η πραγματική αγοραστική δύναμη δεν είναι αρκετά ελκυστική, χαμηλές τιμές για τους τοπικούς καταναλωτές.

"Ρόδου χωρίς αγκάθι".

Δεδομένου ότι οι πλευρές ενός νομίσματος, οι αναδυόμενες αγορές πολυπόθητο, αλλά οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένοι για, προσέξτε το "όμορφο τριαντάφυλλο" είναι δύσκολο να χειριστεί.

"Η Κίνα στις τελευταίες αναδυόμενες κατανόηση της αγοράς, αλλά πολλές αρνητικές πληροφορίες, έτσι ώστε η πιστωτική αδύναμη.Πλέον αναδυόμενες αγορές δεν καταλαβαίνουν τα κανάλια των πωλήσεων είναι πολύ ελάττωμα.Επιπλέον, η αναδυόμενη δυναμική της αγοράς της οικονομίας της αγοράς της νομισματικής πολιτικής επηρεάζει τις εξαγωγές της εγχώριας κατασκευής ". Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ανάλυσης MR.GAO στην ηλιακή ακτινοβολία.

MR.GAO κινεζικές επιχειρήσεις να εισέλθουν στις αναδυόμενες αγορές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα εκδηλώνεται: δεν είναι εξοικειωμένοι με το τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον, νόμους και κανονισμούς? αδυναμία προσαρμογής στον τοπικό πολιτισμό, όπως η γλώσσα, οι συνήθειες των δαπανών · περιφερειακό προστατευτισμό και εμπορικούς φραγμούς · να ανοίξει μια αγορά η έλλειψη καναλιών, αναγνώριση εμπορικού σήματος, μια ενιαία επιχείρηση όσον αφορά το εργατικό δυναμικό, υλικούς και οικονομικούς πόρους, ο χρόνος, οι πιέσεις κόστους είναι τεράστιες.

stone coated roof tiles Qatar Projects .jpg

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: eva@newsunlight.net

    Τηλ: + 86-757-63228326

    Κινητό τηλέφωνο & WhatsApp: + 86-15814369834

    Skype: eva@newsunlight.net


    Ένα ζευγάρι:Μειονεκτήματα της επικάλυψης χάλυβα με επικάλυψη από πέτρα Επόμενη:πέτρινες επένδυσεις από χάλυβα