πέτρινες επιστρώσεις μετάλλου-αγοραστές

- Dec 13, 2017-

πέτρινες επενδύσεις από μέταλλο "New Sunlight" - οδηγίες αγορών

Η νέα μεταλλική στέγη με επίστρωση πέτρας Sunlight δεσμεύεται για το στόχο της διαχείρισης της προσφοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας, διακριτικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων και καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών. Προστατεύουν τα δικαιώματα και τα οφέλη σας, παρακαλούμε σημειώστε τις παρακάτω οδηγίες.


οι αγοραστές θα πρέπει να ζητήσουν τιμολόγιο ή απόδειξη με σφραγίδα της εταιρείας από εκθεσιακούς χώρους και βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι σύμφωνες με τα εμπορεύματα που αγοράζετε, από την άποψη της εμπορικής επωνυμίας, του μοντέλου, του μοντέλου και της παρτίδας κλπ. , βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός είναι ένας εταιρικός λογαριασμός, όχι ιδιωτικός και διατηρήστε τις αποδείξεις μετά τη μεταφορά.

παρακαλώ απευθυνθείτε στις αίθουσες εκδηλώσεων, ανεξάρτητα από το αν τα εμπορεύματα θα είναι συσκευασμένα με ξύλινο πλαίσιο ή αφρώδες υλικό. Εάν η παράδοση μπορεί να γίνει κατά το χρόνο, συνιστάται η λήψη φωτογραφιών των εμπορευμάτων πριν από τη μεταφορά. Επίσης, συνιστάται η ασφάλιση για τη μεταφορά.

όταν παραλαμβάνετε τα εμπορεύματα, ελέγξτε αμέσως αν υπάρχει σοβαρή θραύση, ελάττωμα ή παραμόρφωση στη συσκευασία και ακούγεται όταν τα μετακινείτε. υπό και υπό την προαναφερθείσα προϋπόθεση, απορρίπτουμε την απομάκρυνση.

shower room of stone coated roof tiles  .jpg

package of roof tiles.JPG

gallery -Classic roof tiles .jpg


Ένα ζευγάρι:STOne επίστρωση μετάλλων ROOF (Guangzhou) Διεθνής Έκθεση Κτίριο & Διακόσμηση Επόμενη:newsunlight κατασκευή μεταλλικών κατασκευών