ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ Μέθοδοι κατασκευής και βήματα / προφυλάξεις

- Jan 03, 2018-

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ Μέθοδοι κατασκευής και βήματα / προφυλάξεις

ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΑΛΥΒΑ

Μέθοδοι κατασκευής και βήματα / προφυλάξεις


Φέρει το βάρος
Αντιμετωπίστε φορτία κατασκευής, βροχή, σκόνη, πίεση χιονιού, φορτίο συντήρησης. Οι φέρουσες ιδιότητες της μεταλλικής οροφής με επικάλυψη με πέτρωμα και οι ιδιότητες τομής της πλάκας, το πάχος της αντοχής του υλικού, η μετάδοση ισχύος, η ολίσθηση (μεμβράνες), οι αποστάσεις σχετίζονται με.
(2) πίεση αέρα
Η αντίσταση στην τοπική μέγιστη πίεση ανέμου, η μεταλλική οροφή με επικάλυψη με πέτρα δεν θα είναι αρνητική πίεση για απομάκρυνση. Η απόδοση του ανέμου και η χαλύβδινη οροφή και η θήκη της πόρπης μαζί, η πυκνότητα του κατόχου.
3. Θόρυβος
Για να αποτρέψετε τη φωνή από το εξωτερικό προς το εσωτερικό ή να μεταδοθεί από το εξωτερικό υπαίθριο. Το υλικό ηχομόνωσης (συνήθως η βαμβακερή μόνωση λειτουργεί ως) γεμίζει την οροφή με επικάλυψη από πέτρα, την ηχομόνωση και την οροφή με επικάλυψη από πέτρα και στις δύο πλευρές της διαφοράς έντασης ήχου, εκφραζόμενη σε ντεσιμπέλ. Η επίδραση του θορύβου με την πυκνότητα θορύβου του πάχους του υλικού. Θα πρέπει να σημειωθεί: δεν είναι το ίδιο με το φαινόμενο φραγμού του ηχομονωτικού υλικού στις διαφορετικές συχνότητες του ήχου.
4. Αδιάβροχο
Αποφύγετε τη διείσδυση του βρόχινου νερού από το εξωτερικό προς την μεταλλική οροφή με επικάλυψη με πέτρα. Βροχή με την επικάλυψη των αρμών ή των κόμβων στις μεταλλικές οροφές με επίστρωση πέτρας. Για να επιτευχθεί η απαιτούμενη φλάντζα βιδωτής θύρας, αποκρύπτονται αρμοί σταθερής πλάκας με στεγανοποιητικά ή διαδικασία συγκόλλησης, κατά προτίμηση μέσω του μήκους της σανίδας για να εξαλειφθεί η επικάλυψη σε μια ποικιλία τμημάτων κόμβων με φουσκωτή στεγανή στεγάνωση.
5. Αστραπές
Για να οδηγήσετε τον Lightning στο έδαφος, για να αποφύγετε την εσωτερική σκίαση από αστραπή.
6. Φωτισμός
Μέσω της οροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας για τη βελτίωση εσωτερικού φωτισμού, εξοικονόμηση ενέργειας. Η τοποθέτηση στη συγκεκριμένη θέση των μεταλλικών πλακών φωτισμού οροφής ή γυαλιού φωτισμού θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον συντονισμό της ζωής της μεταλλικής οροφής του φεγγίτη και να κάνει καλή δουλειά στη διασταύρωση των φεγγιτών και της στεγανοποίησης από στέγες μετάλλων.
7 αντι γροθιά
Αποφύγετε τη βροχή και το χιονισμένο γείσο στο σχηματισμό αντικειμένων.
8. Όμορφη
Η μεταλλική στέγη καλή υφή, ευχάριστη εμφάνιση χρώματος.
9 θερμική διαστολή ελέγχου και συστολή
Ελέγξτε τη συστολή της μετατόπισης και της κατεύθυνσης της μεταλλικής οροφής. Βεβαιωθείτε ότι η στεγασμένη με πέτρα οροφή δεν θα είναι σε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των περιοχών λόγω της θερμικής διαστολής και της συστολής της τάσης που προκαλείται από την καταστροφή.
10 μόνωση
Για να αποτρέψετε και τις δύο πλευρές της μεταφοράς θερμότητας στις μεταλλικές στέγες, σταθερή εσωτερική θερμοκρασία. Η λειτουργία μόνωσης με γεμισμένο μονωτικό υλικό μεταλλικής οροφής (συνήθως υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα) για να επιτευχθεί η επίδραση μόνωσης της τιμής U, η μονάδα είναι W / M2K. Η απόδοση της μόνωσης καθορίζεται από τους ακόλουθους παράγοντες: βαμβακερά μονωτικά υλικά, πυκνότητα και πάχος. μόνωση από βαμβάκι, υγρασία, μεταλλική οροφή και την κάτω δομή της σύνδεσης (για την πρόληψη του φαινομένου της «ψυχρής γέφυρας»). μεταλλική στέγη στρώμα της θερμικής ακτινοβολίας επανειλημμένα
11. Ηχοαπορροφητική
Μειώστε την αντανάκλαση του ήχου, για να μειώσετε την ηχώ του δωματίου. Απορροφώντας τη λειτουργία μέσω του βαμβακιού που απορροφά το ηχητικό υλικό που βρίσκεται στον πυθμένα της μεταλλικής οροφής και επιτυγχάνεται διάτρηση στο πάτωμα. Οι ιδιότητες απορρόφησης του ήχου της μεταλλικής οροφής είναι ο συντελεστής απορρόφησης a.
12 υγρασία
Αποφύγετε τη συμπύκνωση υδρατμών στο στρώμα των υποκείμενων μεταλλικών οροφών και μεταλλικών σκεπών, αποστραγγίστε τους υδρατμούς μέσα στη μεταλλική οροφή. Η λύση είναι να γεμίσει τη βαμβακερή μόνωση σε μεταλλική οροφή, μεταλλική οροφή με επένδυση με κάλυμμα από αδιάβροχη μεμβράνη στον μεταλλικό κόμβο εξαερισμού οροφής.
13 φωτιά
Μεταλλικά υλικά στέγης σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν καίγονται, οι φλόγες δεν διεισδύουν στη μεταλλική οροφή.
14 εξαερισμό
Εσωτερική και εξωτερική ανταλλαγή αέρα. Τοποθετείται στις μεταλλικές οροφές.
15 αντι-χιονοστιβάδα
Ορίστε μπλοκ χιόνι χιόνι πέτρα επικαλυμμένα μεταλλικά στέγες , κιγκλιδώματα, για την πρόληψη της ξαφνικής πτώσης του χιονιού

16. Μη ρυπογόνα
Μεταλλικά υλικά στέγης δεν θα προκαλέσει ρύπανση του περιβάλλοντος, η επιφάνεια της μεταλλικής οροφής δεν είναι φως βαφής.

17 κανονική διάρκεια ζωής
Η ζωή της μεταλλικής οροφής θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με το κύριο κτίριο, όπως 25 χρόνια, 50 χρόνια, 100 χρόνια.

18 Συντήρηση
Διευκολύνετε τη μεταλλική οροφή κατά τη συντήρηση και μειώστε το κόστος συντήρησης.

19 κόστος
Ελέγξτε το κόστος της μεταλλικής οροφής του κτιρίου.


Σημείωση
Μεταλλικές στέγες, το πεδίο είναι ευρύ, από τα μεγάλα δημόσια κτίρια πρέπει να εγκαταστήσετε, αποθήκη, οικιακή χρήση του φύλλου μετάλλου στέγες. Η μεταλλική στέγη είναι μια αποτελεσματική λύση σε μερικές από τις παγίδες της παραδοσιακής στέγης.

stone coated roof tiles .jpg


Ένα ζευγάρι:Πλεονέκτημα των υλικών στέγης με πέτρα με επίστρωση χάλυβα Επόμενη:Η Εθνική Εταιρεία Αδιάβροχων Κτιρίων της Κίνας πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή έκθεση στέγης