πέτρινη επίστρωση από χάλυβα από την Κίνα και την Αφρική

- Dec 27, 2017-

πέτρινη επένδυση από χάλυβα από την Κίνα και την InterBuild Africa

Νότια Αφρική 2012 Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών (InterBuild Africa)
Δείτε το χρόνο ανοίγματος εμπορικών εκθέσεων του κτιρίου HVAC: 2012 -8-15 για να δείτε την έκθεση στη Νότια Αφρική
Ώρα κλεισίματος: 2012 -8-18
Έτος έναρξης: 1968
Περίοδος έκθεσης: κάθε δύο χρόνια
Τόπος: Εκθεσιακό Κέντρο, Nasrec Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
Οργανωτική Επιτροπή: Specialized Exhibition Co., Ltd.


Εκθέματα
★ Οικοδομικά υλικά: κεραμικά πλακάκια, είδη υγιεινής, βαφή, ταπετσαρία, τροποποιημένα υλικά, έπιπλα, μαγειρικά σκεύη, υλικά, υλικά για δάπεδα, ξύλινα προϊόντα, διακοσμητικά μέρη, διακοσμητικές φυσικές πέτρες, πέτρινα επικαλυμμένα πλακάκια υλικά πλακάκια. , υλικά στεγανοποίησης, χρώματα, δομικά μέταλλα και άλλα χημικά προϊόντα.
★ πόρτες και παράθυρα, υλικά οροφής και οροφής: συμπεριλαμβανομένων ξύλινων παραθύρων και θυρών · πέτρα επικαλυμμένα μεταλλικά υλικά κεραμιδιών
★ θέρμανση, εξαερισμός και υλικά περιλαμβάνουν: συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού, παροχή νερού και νερού για φυσικό αέριο, συστήματα πυρασφάλειας, θέρμανση, δίκτυο εξαερισμού, βαλβίδες, σωληνώσεις, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, συστήματα φωτισμού και όργανα, συστήματα ψύξης, εγκαταστάσεις υγιεινής αξεσουάρ ;
★ εξοπλισμός κατασκευής: μηχανήματα κατασκευής, κατασκευαστικός εξοπλισμός, προϊόντα προστασίας χώρων, εγκαταστάσεις εργοταξίου.
Δείξε περιγραφή
Η Interbuild Africa είναι η μεγαλύτερη εμπορική επωνυμία κατασκευής εμπορικών υλικών στη Νότιο Αφρική, από τη Νότιο Αφρική φιλοξένησε την διάσημη εταιρεία έκθεσης Specialized-INTERBUILD AFRICA Από το 1968, έχει 40 χρόνια ιστορίας. Η οθόνη περιλαμβάνει την κατασκευή, την αποστράγγιση, την παροχή νερού και την επεξεργασία λυμάτων, HVAC / R, γυαλί και αλουμίνιο, καθώς και την ανάπτυξη της επεξεργασίας ξύλου. Interbuild Αφρική, με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στη δημιουργία εκτεταμένων υπηρεσιών και κατασκευαστικών τομέων. Εξοπλισμός πολιτικού μηχανικού από τη μίσθωση προϊόντων, μηχανημάτων και δομημένων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σκυροδέματος, πλακιδίων, τσιμέντου, δαπέδων και θυρών, παραθύρων, οροφής, φωτισμού και βαφής.
Η Interbuild Africa κάθε δύο χρόνια, τα εξαιρετικά εξειδικευμένα, μεγάλης κλίμακας χαρακτηριστικά της στη διεθνή κοινότητα έχει κερδίσει τη φήμη της ως η πιο επαγγελματική έκθεση δομικών υλικών στη Νότια Αφρική και κέρδισε την διεθνή επαγγελματική έκθεση UFI.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2010 -11 ημέρες, η Interbuild Africa, που πραγματοποιήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ, στην έκθεση έκτασης 10.714 τετραγωνικών μέτρων, προσελκύει 459 εκθέτες σε όλο τον κόσμο, έλαβε από 48 χώρες και περιφέρειες 8660 επαγγελματίες αγοραστές, σε σύγκριση με το 2008 ετήσια αύξηση 12,7% συμπεριλαμβανομένων 319 διεθνών αγοραστών.
Ιστορικό της αγοράς
Η Νότια Αφρική ως ο πιο οικονομικά ανεπτυγμένος συγγραφέας της Αφρικής, ο κατασκευαστικός κλάδος έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Προς το παρόν, η Αφρική είναι πιο αναπτυγμένες περιοχές, ιδίως η Νότια Αφρική, η τρέχουσα μεγάλης κλίμακας υποδομή, από την άποψη της ποικιλίας των προϊόντων, της ποιότητας, των τιμών ή των όρων, τα οικοδομικά υλικά της Κίνας, ο εξοπλισμός παραγωγής και τα μηχανήματα κατασκευής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. . Η κατασκευαστική βιομηχανία της Νότιας Αφρικής συνεχίζει να αυξάνεται μερίδιο της εθνικής οικονομίας κατά τη δεκαετία του 1990, με ποσοστό 14% και αυξάνεται σε 17% το 2005. Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής δεσμεύεται ότι ο κατασκευαστικός κλάδος θα οικοδομήσει έναν πυλώνα της εθνικής οικονομίας, Το ΑΕΠ αντιπροσώπευε το 25%.
Η Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, η συνεχιζόμενη υποδομή μεγάλης κλίμακας και τα δομικά υλικά εξ ολοκλήρου μέσω εισαγωγών για την κάλυψη αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των μονωτικών υλικών, των υλικών στεγανοποίησης, των πλακιδίων οροφών και πέτρινων επιστρώσεων , των χρωμάτων, των παραθύρων και των παραθύρων, αρχιτεκτονικό υλικό, υδραυλικό εξοπλισμό, είδη υγιεινής, σκεύη κουζίνας, έπιπλα και ούτω καθεξής. Και όσον αφορά την ποικιλία προϊόντων, την ποιότητα, την τιμή ή τους όρους, τα οικοδομικά υλικά της Κίνας, ο εξοπλισμός παραγωγής και τα μηχανήματα κατασκευής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Η Νότια Αφρική είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Κίνας στην Αφρική, σύμφωνα με τις κινεζικές τελωνειακές στατιστικές, ο όγκος των διμερών συναλλαγών το 2006 ανήλθε σε 9,856 δισ. Δολάρια, αυξημένος κατά 36% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η Κίνα κατατάσσεται στο πρώτο τρίμηνο του 2009, ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Νοτίου Αφρικής, η μεγαλύτερη πηγή εισαγωγών και ο μεγαλύτερος προορισμός εξαγωγής, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία.


Σχετικά με το Δίκτυο Εκθέσεων Shuo Chen
Chen Shuo εκθέτει το δίκτυο ως η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση εκθετών σε απευθείας σύνδεση εκθεσιακό κέντρο για να επικεντρωθεί στις κινεζικές εταιρείες στις διεθνείς υπηρεσίες μάρκετινγκ εκθέσεων στο Διαδίκτυο ως μεταφορέας, την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης περίπτερο, υποδοχή εκθέτες, κατασκευή περίπτερο, εφοδιαστική έκθεση, η εισαγωγή μηχανισμών αξιολόγησης χρηστών για την ελαχιστοποίηση της ασυμμετρίας των πληροφοριών, έτσι ώστε οι εκθέτες όχι μόνο να αποκτήσουν οικονομικά προσιτές υπηρεσίες, αλλά και εξατομικευμένες λύσεις εξατομικευμένες και ευχάριστες. υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης.

επεξεργασμένο από κεραμικά πλακίδια μεταλλικά επικαλυμμένα με πέτρα

accessories roof tiles  .jpg

stone coated roof tiles Qatar Projects .jpg


Ένα ζευγάρι:Η Εθνική Εταιρεία Αδιάβροχων Κτιρίων της Κίνας πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή έκθεση στέγης Επόμενη:Η ερώτησή σας είναι η μεταλλική οροφή της λέξης κλειδιού