πέτρινη επίστρωση χάλυβα Νέοι φίλοι

- Dec 18, 2017-

πέτρινη επίστρωση χάλυβα Νέοι φίλοι

Στην σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά στέγης, ένας εργολάβος για να είναι επιτυχής στον επαγγελματικό και ποιοτικό τομέα πρέπει να προχωρήσει, για παράδειγμα, να επιλέξει σωστά τα συστήματα στέγης και τα προϊόντα. Το οικιακό σύστημα στέγης μετάλλων είναι πολύ καλό - το είδος του προγράμματος θα συμβάλει στη βελτίωση της θέσης του εργολάβου στον ανταγωνισμό.

Τα τελευταία χρόνια, τα οικιακά προϊόντα επικάλυψης μετάλλων που καλύπτονται με πέτρα στην εφαρμογή έχουν αυξηθεί. Σε ορισμένες περιοχές, όπως οι παράκτιες και ορεινές περιοχές, η χρήση μεταλλικών συστημάτων στέγης είναι πιο κοινή από ό, τι στο παρελθόν. Η εμπειρία έχει δείξει ότι τα ακραία κλίματα, με όλο και περισσότερες μεταλλικές στέγες.

Μεταλλική Εταιρεία Στέγες (MRA) αναμένεται στην κατοικημένη πέτρα επικαλυμμένα χάλυβα στέγες μερίδιο αγοράς 20% ετησίως θα είναι 25% ρυθμός ανάπτυξης. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η βιομηχανία μεταλλικών στεγών πρέπει να συνεχίσει να εστιάζει στη βελτίωση της ευαισθητοποίησης του χρήστη, αλλά και να αυξήσει τις προσπάθειές του στους εργολάβους στεγών και τους διανομείς εμπορικών προϊόντων και στη χρήση τους για την κατάρτιση. Ίσως η πιο θεμελιώδης διαφορά είναι η σαφής διαφορά μεταξύ των μεταλλικών προϊόντων στέγης και των διαφορών τους σε μια επιτυχημένη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ιδιοκτητών των μεταλλικών συστημάτων στέγης στο ρόλο.

1 Εφαρμογή

Από κατοικημένες μεταλλικές στέγες είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η πλειονότητα της στέγης για νέες κατασκευές. Στην πραγματικότητα, η ετήσια έρευνα αγοράς NRCA το 2004, το 11% των οικιακών μεταλλικών σκεπών για τη νέα ανακαίνιση 56% και το 11% για τη συντήρηση και την επισκευή. Ορατό, περισσότερο για την ανακαίνιση της μεταλλικής οροφής, ένας από τους λόγους είναι ότι πολλά μεταλλικά προϊόντα επικάλυψης μετάλλων με επικάλυψη μετάλλων για την τοποθέτηση της υπάρχουσας στέγης, καθώς και κάποια ποικιλία προϊόντων κεραμικής από κεραμίδια.

Διαθέσιμη στο εμπόριο ποικιλία προϊόντων και συχνά οι άνθρωποι θα κάνουν μια σύγχυση. Στη Βόρεια Αμερική, με πάνω από 100 βινυλίου κεραμίδια, απομίμηση έρπητα ζωστήρα, πλάκα και πηλό πλακάκι, σκυρόδεμα κεραμίδι και άλλα πλακίδια υλικό. Δεδομένου ότι κάθε προϊόν είναι αποκλειστική παραγωγή και πωλήσεις και δεν είναι διαλειτουργικό. Για να διασφαλιστεί η σωστή κατασκευή και εφαρμογή είναι απαραίτητη για την κατανόηση ορισμένων προϊόντων της γνώσης.

2 προϊόντα

Για τον προσδιορισμό της μορφής ενός μεταλλικού συστήματος στέγης, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τη γεωμετρία της κλίσης της οροφής και των προϊόντων. Για παράδειγμα, τα περισσότερα προϊόντα πλακιδίων στέγης για ελάχιστη κλίση 3 / 12. Χαμηλή κλίση οροφή, η κύρια χρήση των επιτόπιων μηχανικών ή χεριών αρθρώσεις στέκεται πάνελ ραφών, όπως η «διπλή κλειδαριά» ή «τρεις δακτυλίους» του σκάφους.

Τα προϊόντα Modulus είναι ως επί το πλείστον αλληλοσυνδεόμενα πλαίσια, μεγέθους από 203 mm × 305 mm έως 610 mm × 914 mm. Αυτό το σύστημα οροφής προσεγγίζει μια ποικιλία προβλημάτων θερμικής διαστολής και συστολής. Μερικοί που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ή την επέκταση ολισθαίνοντα κλιπ, θερμική επέκταση όταν το σκάφος "επιπλέει" επάνω? ορισμένα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν το διοικητικό συμβούλιο "επίδραση διπλώματος", το ισοδύναμο της πλάκας σχήματος S μπορεί να αντέξει θερμική διαστολή και συστολή πολλών φορές. Τέτοια προϊόντα μπορούν να γίνουν σε απομίμηση πέτρα ή απομίμηση πλακιδίων γυαλιού, κεραμίδι βινυλίου, και άλλες απομιμήσεις Tongwa ή επίπεδη κεραμίδι.

Αυτά τα προϊόντα υπάρχουν στη μεταλλική πλάκα με την ακαμψία και το χώρο μεταξύ των επιφανειών της χλόης, έτσι ώστε να μπορούν να αυτοσυνδεθούν στην ανακαίνιση της υπάρχουσας στέγης στο κατάστημα. Στην πραγματικότητα, τέτοια συστήματα μπορούν ακόμη και μέσω της χρήσης ξύλου ή κεραμίδι κατάστημα σε μια ειδική σταθεροποίηση στο έρπητα ζωστήρα.

Εκτός από την ειδική μορφή του modulus-board, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα για κατοικημένη κάθετη ραφή. Τα προϊόντα αυτά απλώνονται στην οροφή από το σπίτι μαζί με τα δοκάρια, ή παράλληλα ή κάθετα. Τα κατακόρυφα προϊόντα στεγανοποίησης ραφών περιλαμβάνουν μια ποικιλία σταθερών κυματομορφών μέσω πάνελ ραφής και προϊόντων.

Η διείσδυση των πάνελ οροφής έχει μια ποικιλία τυποποιημένου μήκους, όταν τερματίζεται με οριζόντιες συνδέσεις και μπορεί επίσης να σπάσει στο μέγεθος του πεδίου για να αποφευχθεί το τέλος του γύρου. Το μήκος των προϊόντων ραφής είναι γενικά προσαρμοσμένο ώστε να ανταποκρίνεται στο πραγματικό μέγεθος της οροφής.

Όλες οι κατακόρυφες αρθρώσεις θέτουν έναν παράγοντα κλειδί, όταν τα προϊόντα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο κατασκευαστής απαιτεί κατάστημα στο κατάστρωμα στις πλάκες ή το συμπαγές πλαίσιο. Παρόλο που τα προϊόντα αυτά αρχικά τοποθετήθηκαν σε ταινίες, αλλά η εφαρμογή στη γεωργία συχνά απαιτεί από τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν στερεά πλαίσια και μαξιλάρι.

Η διείσδυση σταθερών ή σταθερών προϊόντων σταθερής ραφής στέγης ασφαλής μεταφορά είναι σημαντική, διότι μερικές φορές πάνελ έως και 8 m μήκος ή και περισσότερο. Για να αποφευχθεί ένα τέτοιο πρόβλημα μεταφοράς, μερικές φορές η μηχανή σχηματισμού ρόλων μπορεί να μετακινηθεί στην παραγωγή πεδίου. Ακόμα κι έτσι, το διοικητικό συμβούλιο πρέπει ακόμα να είναι προσεκτικό στις επιτόπιες μεταφορές και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, επειδή πολλές σανίδες στέλνονται όρθιοι.

3 τύποι μετάλλου

Αναφερόμενοι παραπάνω, μια ποικιλία μεταλλικών προϊόντων στέγης μπορεί να κατασκευαστεί από διαφορετικά μέταλλα για να επιτύχει συγκεκριμένα εφέ και χαρακτηριστικά. MRA έρευνα, με πέτρα επιστρωμένα μεταλλικά προϊόντα στέγης με το κύριο υλικό είναι χάλυβα, υπάρχουν δύο μορφές, γαλβανισμένο και Galvalume.

Ο γαλβανισμένος χάλυβας, ο ψευδάργυρος για την αύξηση της αντοχής στη διάβρωση, ο χάλυβας επικαλυμμένος με Galvalume, το κράμα αλουμινίου, είναι επίσης για σκοπούς συντήρησης. Και οι δύο έχουν μια ποικιλία από βαθμούς χάλυβα. Η ταξινόμηση βασίζεται και στις δύο πλευρές του επιχρίσματος χάλυβα ψευδαργύρου ή αλουμινίου που προσδιορίζεται. Metal Construction Association, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας, εάν η επίστρωση μεταλλικής επιφάνειας, τότε, ο γαλβανισμένος χάλυβας G90 είναι το συνιστώμενο ελάχιστο επίπεδο, το AZ50 Galvalume είναι το συνιστώμενο ελάχιστο επίπεδο. Εάν η τελική επιφάνεια ή η διαφανής επίστρωση εφαρμόζεται όταν το συνιστώμενο επίπεδο Galvalume AZ 55.

Υπάρχουν και άλλα μέταλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως αλουμίνιο, χαλκός, ψευδάργυρος, ανοξείδωτος χάλυβας και κράμα κασσίτερου-μολύβδου. Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται κυρίως για τη συντήρηση και τη χρήση της ελατότητας του, μπορεί να μετατραπεί σε ένα λεπτό αποτέλεσμα κεραμιδιών ξύλου του προϊόντος. Υπάρχει πάντοτε από επίστρωση αλουμινίου οροφής ή ανοδιωμένο για ένα ειδικό χρώμα και καλύτερη ανθεκτικότητα. Χαλκός, ψευδάργυρος και ανοξείδωτος χάλυβας περισσότερο χωρίς εφαρμογές επίστρωσης. Ο χαλκός είναι κυρίως η χρήση της καλής ανθεκτικότητας του και των πλούσιων χαρακτηριστικών αεροδυναμικά. Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται επίσης για τους σκοπούς της διάβρωσης και της ελατότητας του, της γκρίζας εμφάνισης χαμηλής στιλπνότητας. Ο ανοξείδωτος χάλυβας χρησιμοποιείται για την απόκτηση μακροχρόνιας, λαμπερής εμφάνισης αργύρου ή για την κάλυψη συγκεκριμένου διαβρωτικού περιβάλλοντος.

4 Συμβατότητα προϊόντος

Η κατασκευή μεταλλικών οροφών, σύμφωνα με την ηλεκτροχημική άποψη, το σύστημα όλων των χρησιμοποιούμενων υλικών πρέπει να είναι συμβατό, διαφορετικά και ακόμη και μεταξύ διαφορετικών μετάλλων και άλλων υλικών θα συμβεί μεταξύ της ηλεκτρόλυσης και της διάβρωσης. Αυτά περιλαμβάνουν τα σταθερά μέρη, το αναβόσβημα, τα υδρορροές και τα παρακείμενα υλικά τοίχων, πρέπει να είναι συμβατά ή να αποφεύγουν την επαφή.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για αισθητική, πολλές από τις μεταλλικές επιφάνειες έχουν επικάλυψη ή επικάλυψη. Υπάρχουν αρκετές επικαλύψεις, όπως ακρυλικό, πολυεστέρα, πολυεστέρα σιλικόνης και φθοριούχο πολυβινυλιδένιο (PVDF). Οι επιχρίσματα PVDF είναι κατατεθειμένα εμπορικά ονόματα Kynar και Hvlar, εφαρμόζονται πάντοτε στο μεταλλικό στέγαστρο στο μπροστινό μέρος. Περιλαμβάνει επίσης μεγαλύτερη μακροχρόνια αντοχή χρώματος βαφής και αντοχή στις επιδόσεις των κροσσών, αυτό το σημείο, η διαπραγμάτευση με τους πελάτες είναι πολύ σημαντική.

Εξοικειωμένος με τη βιομηχανία επιστρώσεων γνωρίζει ότι οι περισσότεροι δεν θα εξασθενίσουν το χρώμα είναι κεραμικές χρωστικές, οργανικές χρωστικές ουσίες από τη χρήση αυτού του χρώματος επικάλυψη καλύτερα από ανόργανες χρωστικές ουσίες. PVDF βαφές επιστρώσεις που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του ιξώδους της ρητίνης είναι ένα φθόριο, μπορεί να παράγει ένα ισχυρό μοριακό δεσμό θα πιάσει σταθερά το χρώμα για να αποτραπεί η συστροφή. Κάποιο μέταλλο πλακιδίων μεταλλικών στοιχείων εφαρμόζεται αργότερα κατά τη διαμόρφωση της επικάλυψης, γνωστού ως "επικαλυμμένο", θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία τεντώματος σε σχήμα μεταλλικής επιφάνειας για να επιτευχθεί επαρκής κάλυψη. Ο πιο συνηθισμένος τύπος είναι η επικαλυμμένη επένδυση από πέτρα, θα υπάρχει κεραμική σύνδεση με την επιφάνεια του χάλυβα της επιφάνειας του λίθου. Το άλλο εφαρμόζεται στην επίστρωση σκόνης πλάκας διαμόρφωσης, οι επικαλύψεις σκόνης PVDF είναι κοινές. Αυτά τα προϊόντα έχουν την υφή και το χρώμα για να κάνουν μια ποικιλία χρωμάτων.

Αφιερωμένο στη βελτίωση της μεταλλικής επίστρωσης στην ανθεκτικότητα των μεταλλικών σκεπών, προϊόντα στέγης, ειδικά χάλυβα, επικαλυμμένα με υψηλής ποιότητας επιστρώσεις μπορούν να προστατεύσουν τους λαούς από το κλίμα, είναι η ανθεκτικότητα του προϊόντος με μια μέθοδο. Επιπλέον, το μεταλλικό σύστημα στέγης υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

5 Πλεονεκτήματα

Ένα από τα πλεονεκτήματα της πλευράς μεταλλικών ακτών είναι το ελαφρύ βάρος - όπως η κεραμοσκεπή από αλουμίνιο ζυγίζει μόνο 4,84 kg / m2, η κεραμοσκεπής είναι 16,15kg / m2, σημαντικά χαμηλότερη από άλλα υλικά κατασκευής στέγης όπως τα πλακίδια από γυψοσανίδες 25,8-40 4kg / m2. Καθώς το μικρό βάρος, το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχική οροφή, εφαρμόζεται για τη μείωση του βάρους της δομής οροφής.

Επιπλέον, σύστημα πέτρας επικάλυψης μεταλλικών σκεπών με ενσωματωμένα ή μη αλληλοσυνδεόμενα χαρακτηριστικά μεταξύ της μεταλλικής πλάκας και της σταθερής οροφής και της σταθερής φύσης των περισσότερων μεταλλικών συστημάτων στέγης που έχουν καλή έκθεση στον άνεμο. Σε πολλές περιπτώσεις, το προϊόν μπορεί να φτάσει στο UL 580 "Έλεγχος ανέμου δοκιμασμένου ανέμου" κάτω από το επίπεδο UL 90 ή UL1897 "πρόβλεψη για ανέγερση οροφής".

Ο υψηλός άνεμος που εκθέτει τη μεταλλική οροφή είναι η χρήση προτεραιότητας σε πολλά μέρη για να πάρει κάποιον από τους λόγους, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η χρήση του συστήματος είναι να χρησιμοποιήσει την πυρασφάλεια του. Στην πραγματικότητα, τις τελευταίες δεκαετίες του 1960 και του 1970 στις Ηνωμένες Πολιτείες ορισμένα από τα αγαπημένα σας μέρη με έρπητα ζωστήρα, πλακάκια βινυλίου σχετικά με τη χρήση προϊόντων αλουμινίου και πέτρας επικάλυψης χάλυβα ως φωτιά. Τις τελευταίες δεκαετίες η χρήση διαφόρων τύπων μεταλλικών σκεπών είναι πολύ μακριά από αυτό το θέμα.

Οι απαιτήσεις του Διεθνούς Κώδικα Κτιρίων για την πυρασφάλεια των συστημάτων στέγης του 2003 θα πρέπει να δοκιμαστούν, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται οροφή από χάλυβα και πλακίδια χαλκού, λαμβάνοντας υπόψη την εγγενή καλή απόδοση της φωτιάς. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της καλύτερης κατασκευής μεταλλικών κατασκευών, ελέγξτε τι κωδικοποιεί το τοπικό κτίριο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το μεταλλικό σύστημα πάνω από την επίστρωση μπορεί να το κάνει "δροσερό" σύστημα στέγης. Η επίστρωση στην επιφάνεια μεταλλικής οροφής δεν θα ρυθμιστεί λόγω της ομαλής γκρίζας, συχνά πορώδους ή τραχιάς από ό, τι στο υλικό στέγης στην επιφάνεια της επίστρωσης μπορεί πλέον να διατηρείται καθαρά και ανοιχτά χρώματα. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να ξεπλένονται περιοδικά με καθαρό νερό. Επιπλέον, για το μεγαλύτερο μέρος της επίστρωσης στη μεταλλική στέγη με υψηλή ακτινοβολία, σύμφωνα με τη διαφορετική επίστρωση, ο ρυθμός ακτινοβολίας 0,75 ελάχιστο, μέχρι το 0,95, η οροφή απορροφά τη θερμότητα που απελευθερώνεται σύντομα πίσω στην ατμόσφαιρα.

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, πολλά μεταλλικά προϊόντα στέγης που χρησιμοποιούνται σε χρωστικές χρωμάτων προστίθενται στην υπέρυθρη ανακλαστικότητα, αυτές οι ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές ουσίες, ακόμη και σε σκούρα χρώματα, μπορούν επίσης να έχουν πολύ υψηλή απόδοση ανάκλασης ηλιακής ακτινοβολίας. Για παράδειγμα, οι μη αντανακλαστικές σκουρόχρωμες μεταλλικές επιφάνειες συνολικής ηλιακής ανάκλασης ηλιακής ανάκλασης μόνο 6% έως 8%, αντανακλώντας τις προστιθέμενες χρωστικές ουσίες, η συνολική ηλιακή ανάκλαση μπορεί να αυξηθεί στο 25% έως 30% ή ακόμα και υψηλότερη. Αυτό ανταποκρίνεται στις κυβερνητικές υπηρεσίες και στον δημόσιο τομέα όσον αφορά τις απαιτήσεις "κρύου" ορατότητας οροφής της αρχικής αξίας.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του συστήματος μεταλλικών οροφών και το μαξιλάρι μεταξύ της μεταλλικής οροφής ή του μετάλλου που τοποθετείται μεταξύ του στατικού και του εναέριου χώρου, η αγωγιμότητα της θερμότητας μέσω της ανάρτησης για περαιτέρω βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Δοκιμή σύμφωνα με το Κέντρο Φωτοβολταϊκής Ενέργειας της Φλώριδας και η χρήση παραδοσιακών υλικών στέγης, πολλά από τα παραδοσιακά μεταλλικά στέγασα κεραμιδιών σε απομιμήσεις του αέρα του αττικού χώρου είναι η παραγωγή της θερμότητας κατά 30% ή περισσότερο παράγοντα. Για την τοποθέτηση των σανίδων στο μέτρο του προϊόντος και στα προϊόντα στέγης από μεταλλικά στέγαστρα, εξακολουθεί να είναι δυνατή η ρύθμιση του αερισμού του χώρου για περαιτέρω βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των μεταλλικών προϊόντων στο περιεχόμενο των ανακυκλωμένων υλικών. Για το μεγαλύτερο μέρος της μεταλλικής οροφής του μετάλλου που περιέχει 25% έως 35% ανακυκλωμένα υλικά. Στα μη σιδηρούχα μέταλλα όπως αλουμίνιο, χαλκό, ανακυκλωμένο υλικό μέχρι 95%.

Η βιωσιμότητα της μεταλλικής οροφής αποτελεί μείζονα περιβαλλοντικό παράγοντα και η καλή αντοχή του μειώνει την κατανάλωση πρώτων υλών στο μέλλον. Η ζωή των μεταλλικών συστημάτων στέγης και των συναφών προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν. Η μη επικαλυμμένη οροφή από χάλυβα μπορεί να διαρκέσει 20 έως 30 χρόνια, συν ένα μεγαλύτερο παλτό. Εκεί, τα αρχικά συστήματα επικάλυψης ή επένδυσης πέτρας συχνά εγγυώνται περίοδο έως και 30 έως 50 ετών και μπορεί να επεκταθεί η επαναβαφή της επικάλυψης. Ακόμη και μετά την επίτευξη της ζωής, η μεταλλική στέγη μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί 100%.

Οι περισσότερες μεταλλικές οροφές που μπορούν εύκολα να κάμπτονται, μπορούν να προσαρμοστούν σε ασυνήθιστες μορφές οροφής, συμπεριλαμβανομένων στρογγυλών, οβάλ και με κυρτή καμπύλη της οροφής. Για συστήματα στέγης με στέγες, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν αντίστοιχη σφήνα, στενό πλάτος πυθμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες στρογγυλής οροφής, καθώς και καμπύλες επιφάνειες κοίλες ή κυρτές για ραβδώσεις.

Άλλο χέρι, το μέτρο των πάνελ μεταλλικών οροφών έχει διαφορετικούς τρόπους προσαρμογής στην ειδική οροφή. Πολλές διατομές κεραμιδιών είναι καμπύλες για στρογγυλή οροφή. Επιπλέον, τα 381 mm ή λιγότερο έχουν εκτεθεί σε κάποια από τις πλακέτες της μονάδας είναι πολύ εύκολο για το μεγαλύτερο μέρος της καμπύλης οροφής. Φυσικά, το πιο θεμελιώδες είναι να αποκτήσετε πληροφορίες και να βοηθήσετε τον κατασκευαστή να αποφασίσει πώς να ζήσει το καλύτερο.

6 Παράρτημα

Αν και κάποια μορφή ειδικής ανάγκης για προσαρμοσμένες στέγες λαμαρίνας και αναβοσβήνει, αλλά οι κατασκευαστές οικιακών μεταλλικών σκεπών προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων εξαρτημάτων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στέγες, στύλους, αποχετεύσεις στέγης, αλλαγή στέγης και κλίσης τοίχου και διασταύρωση οροφής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να παράσχει επιτόπια παραγωγή σχεδίων αξεσουάρ. Πολλά σπίτια περιλαμβάνουν οροφή με λεπτομέρεια οροφής με οροφή από την οροφή σταγόνας οροφής του νεροχύτη.

Για σύστημα στέγης ραφής, το κατώτατο άκρο του κάθε τεμαχίου του σκάφους ή τα κομμάτια άκρης στάγδην γύρω από τον κύλινδρο έναρξης. Στερεά πάνελ στέγης ραφής με ένα κλιπ και λαβή, και έπειτα σταθεροποιημένο για να ζουν στην άνω πλάκα. Για μια σταθερή διείσδυση κάθετης πλάκας και μερικά δεν μπορεί να κλειδωθεί στην αρχή των τεμαχίων σε σχήμα κεραμιδιού, ο κατασκευαστής συνήθως θα παρέχει στεγανοποίηση της σταθερής οροφής και των τελικών και λεπτομερών βημάτων.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την απόρριψη των κεραμιδιών, συνήθως εξαρτώνται από το σχήμα της οροφής. Υπάρχουν τρεις βασικές μορφές υδρορροής οροφής, που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια ποικιλία μεταλλικών οροφών: επίπεδη discoid αποχετεύσεις, l ή 2, και αποστραγγίζεται τη λεκάνη έτσι ώστε το νερό στέγης αποστραγγίζεται (ανοικτή κοιλάδα).

Η διάθεση της οροφής υπάρχει μερικές μεθόδους. Οι περισσότερες κατακόρυφες πλάκες με μεγάλη στέγη και κάλυμμα οροφής, - όσο διαρκούν 3 m ή 4 m.

Η τοποθέτηση σε τοίχο, η κλίση της οροφής και η μεταφορά της επεξεργασίας απαιτεί συχνά την επιτόπια παραγωγή της δεξαμενής νερού για να καλύψει το σχήμα της στέγης. Οι κατασκευαστές συστήνουν κάποια μορφή πανοραμικής, σε μηχανή κάμψης μικρού μεγέθους ή σε τοπική παραγωγή φυτών επεξεργασίας μετάλλων. Οι φεγγίτες και οι καμινάδες χρειάζονται συχνά μια ειδική δεξαμενή νερού, αλλά και μερικοί γνωστοί κατασκευαστές εμπορικών σημάτων παρέχουν στήριγμα σε νερό.

Για τους φεγγίτες και τις καμινάδες δεν πρέπει να είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η υπερβολική εξάρτηση από το σφραγιστικό. Αν και η ανάγκη για την εμφάνιση του στεγανοποιητικού, η στεγανοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό μέσο, ​​αλλά οποιοδήποτε σύστημα με μεταλλική οροφή με επικάλυψη πέτρας που αναβοσβήνει στην πρώτη γραμμή άμυνας θα πρέπει να είναι μια κατσαρόλα με νερό. Το σφραγιστικό και αδιάβροχο μαξιλάρι είναι μόνο ένα πρόσθετο μέτρο.

Ο φεγγίτης στην οροφή πρέπει να γίνει στον κύκλο, έτσι ώστε το ύψος της οροφής να είναι σημαντικά υψηλότερο από το μεταλλικό έλασμα. Όποτε είναι δυνατόν, η καπνοδόχος στο δοχείο νερού πρέπει να είναι ενσωματωμένη σε δομή τοιχοποιίας. Η διασταύρωση του τοίχου στέγης πρέπει να τοποθετηθεί ή να φουσκώσει νερό στον τοίχο.

Ο εξαερισμός του αττικού και η κατασκευή του σωλήνα πρέπει να είναι οι απαιτήσεις του κατασκευαστή. Μεταλλικό σύστημα στέγης σχεδιασμένο ειδικά για το Pan - υπάρχουν πολλά είδη νερού, και μερικές φορές ακόμη και το χρώμα μπορεί να είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.

Φυσικά, οι έμπειροι εργολάβοι στέγης γνωρίζουν, όταν νομίζετε ότι έχετε συναντήσει όλη την κατάσταση στέγης, νέα προβλήματα πάλι. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βασικές αρχές του σχεδιασμού πάστα του νερού είναι πάντα νερό στη μεταλλική πλάκα για να κάνει την κορυφή της επιφάνειας ροής. Καλή σχεδίαση συχνά το τηγάνι του νερού κάτω από το στέγαστρο αδιάβροχο βοηθητικό κανάλι για την αύξηση της αξιοπιστίας του νερού. Ένα άλλο σημείο δεν είναι να κάνουμε την οροφή στα σκουπίδια, τα φύλλα, το χιόνι και τον πάγο να εμποδίζουν τη διαδρομή του νερού. Επιπλέον, μια ειδική δεξαμενή νερού για το σχεδιασμό της οροφής πρέπει να συμβουλευτεί τον κατασκευαστή του μεταλλικού κτιρίου ή το εγχειρίδιο αναφοράς NRCA Roofing Manual (The NRCA Architectural Sheet Metal και MetalRoofine Manu al).

7 εξαερισμού

Οι κατασκευαστές συστήνουν εξαερισμό οροφής στην πράξη, μπορεί να περιλαμβάνουν ιδιόκτητα προϊόντα και εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα εξαερισμού οροφής. Πολλά προϊόντα εξαερισμού κάθετης ραφής που παράγονται μέσω της χρήσης ειδικών κλειστών με τον αέρα μπορούν να ρέουν μεταξύ των πλευρών στην οροφή, τα σχοινιά τραβούν αέρα ως φροντίδα εισόδου αέρα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια λανθασμένη αντίληψη ότι τα μεταλλικά συστήματα στέγης πρέπει να αυξήσουν τον εξαερισμό του σοφίτα. Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από το τι είδους εξαερισμού του σπιτιού είναι ζωτικής σημασίας στα υλικά στεγών, το μέταλλο και η χρήση του συστήματος δεν έχουν την παραμικρή αλλαγή. Κατά την επιλογή του εξαερισμού οροφής θα πρέπει επίσης να εξεταστεί πότε. Πρέπει να θυμάστε ότι η ποσότητα της συμπύκνωσης παρήγαγε θερμό αέρα και κρύο ως αποτέλεσμα της επαφής επιφάνειας. Ο σκοπός του αερισμού του σοφίτα είναι να απομακρυνθεί η συμπύκνωση.

8 Κατασκευή

Οικιακή μεταλλική στέγες σύστημα που πρέπει να συσταθεί μαξιλάρι με το σκεπτικό ότι: το σύστημα στη δομή οροφής κατά τη διάρκεια της κατασκευής για να κρατήσει ξηρό? είναι ένα πρόσθετο μέσο για το νερό. η συμπύκνωση συνέβη στην πλάκα στην πλάτη, για να αποφευχθεί η οροφή υγρές ρίζες.

Παρά το γεγονός ότι 30 χρόνια σκεπής είναι η τυπική επιλογή του μαξιλαριού, αλλά τώρα ο εργολάβος έχει στραφεί στη σύνθεση νέων ελαφρύτερων υλικών, έτσι ώστε η περιοχή που καλύπτεται από κάθε τόμο περισσότερο. Φυσικά, οι προδιαγραφές απαιτούνται, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτοκόλλητο μαξιλάρι. Η επιφάνεια αυτών των προϊόντων είναι ομαλή, χωρίς κόκκους και έτσι δεν θα βλάψει το μεταλλικό έλασμα στο πίσω μέρος.

Επίσης, στα περισσότερα από τα μέταλλα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα πόδια στην οροφή. Ανάδοχος προς τον ιδιοκτήτη δείχνει πώς να περπατήσει στην οροφή πιο ασφαλή, καλύτερα να αφήσει έναν γραπτό οδηγό. Περπατώντας στην απότομη οροφή, ανεξάρτητα από το ποιο υλικό αποτελεί πρόκληση, οι μεταλλικές στέγες δεν αποτελούν εξαίρεση. Σε πολλές περιπτώσεις, η σκάλα στερεώνεται στην οροφή, και στη συνέχεια η σκάλα των φύλλων στήριξης και του διαδρόμου πρόσβασης.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορες μορφές κατάρτισης στην κατασκευή.

Στο παρελθόν, οι μεταλλικές στέγες για οικιακούς σκοπούς, οι ιδιοκτήτες και οι εργολάβοι, η έλλειψη κατάρτισης, η έλλειψη ενημέρωσης αποτελεί σημαντικό εμπόδιο στην προώθηση αυτής της στέγης και τώρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

επεξεργασμένο από οροφή με επικάλυψη από χάλυβα

stone coated steel roof tiles factory .jpg

stone coated metal roof tile .jpg

Ένα ζευγάρι:Η ερώτησή σας είναι η μεταλλική οροφή της λέξης κλειδιού Επόμενη:ΠΕΤΡΕΣ Επικάλυψη μεταλλικών οροφών Αιτίες της τεχνολογίας κατασκευών