πέτρινη επίστρωση χάλυβα - ένα από τα πιο δυναμικά της αγοράς της νέας κατασκευής στεγών

- Jan 03, 2018-

πέτρινη επίστρωση χάλυβα - ένα από τα πιο δυναμικά της αγοράς της νέας κατασκευής στεγών

πέτρινη επίστρωση χάλυβα - ένα από τα πιο δυναμικά της αγοράς των νέων υλικών στεγών

παραδοσιακά υλικά στέγης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κατασκευής της ανάπτυξης νέων τύπων υλικών στέγης έχουν προκύψει. Σύμφωνα με την τάση ανάπτυξης των διεθνών οικοδομικών υλικών, υλικά στέγης θετικό φως, όμορφη, φιλική προς το περιβάλλον, αδιάβροχη φωτιά, ηχομόνωση και θερμομόνωση, και άλλη κατεύθυνση. Ωστόσο, ο αμίαντος, τσιμέντου πλακάκια και η αύξηση κατά τα τελευταία χρόνια, πλακάκια από χάλυβα, και τόσο δύσκολο από την άποψη της απόδοσης, ενώ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης ενέργειας. Για την επίτευξη πολλών από τα δύσκολα προβλήματα των παραδοσιακών υλικών κατασκευής στέγες "15" σχεδιασμό "υψηλής αντοχής, ελαφρύ, εξοικονόμηση ενέργειας, και γης, αξιοποίηση των αποβλήτων, προστασία του περιβάλλοντος," όλα τα χαρακτηριστικά απαιτούν μεγάλο αριθμό των εγχώριων επιχειρήσεων σύνθετα στέγες της εξερεύνησης και την καινοτομία. είναι η ξαφνική εμφάνιση ως ένας νέος τύπος υλικών στέγης, πέτρα με επικάλυψη χάλυβα η οροφή.
πέτρινη επίστρωση χάλυβα - ένα από τα πιο δυναμικά της αγοράς των νέων υλικών στέγης

Στα τέλη του 20ου αιώνα, πολλές πόλεις την υλοποίηση του έργου "επίπεδης πλαγιάς", προσθέτουν μια ώθηση της εξουσίας για την ταχεία ανάπτυξη νέων υλικών στέγης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύονται από το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής, την ανάπτυξη ακινήτων της Κίνας και την ετήσια επένδυση μέχρι και δεκάδες χιλιάδες γιουάν. Η ταχεία ανάπτυξη της επένδυσης και της κατανάλωσης ακίνητης περιουσίας στη βιομηχανία δομικών υλικών έχει φέρει τεράστιο χώρο στην αγορά. Η συντριπτική πλειοψηφία των εγχώριων επαρχίας, πόλη αμίαντος κάθε χρόνο, το ποσό των σιδήρου picowatt άλλα προϊόντα σε περισσότερες από 500 000 πρωτεύουσες, με χωρητικότητα δέκα εκατομμύρια. Η "επίπεδη κλίση" έχει προωθηθεί και εφαρμοστεί δυναμικά και έφερε τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τη βιομηχανία πλακιδίων. Προς το παρόν, η χώρα που προωθεί το έργο "επίπεδης πλαγιάς" με τα υλικά στεγών με ελαφρύ, πλούσιο χρώμα και φωτεινή, αδιάβροχη απόδοση είναι καλή, απλή κατασκευή και προσιτή. Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του Σανγκάη Κατοικίας Συμβούλιο Ανάπτυξης, η Σαγκάη από το 2003 "επίπεδη πλαγιά" έργο, η ετήσια μετασχηματισμού της περιοχής οροφής του; περισσότερα από 300 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν το Πεκίνο, Tianjin, Nanjing, Hangzhou, Wuhan και άλλες μεγάλες πόλεις στην επίπεδη έως τα τετράγωνα έργα. Στα επόμενα χρόνια, το "32 -Διακόπτης πλακόστρωτο υλικό με φωτισμό οροφής θα προσφέρει ένα τεράστιο χώρο στην αγορά.

τα κεραμίδια από κεραμοσκεπή από πέτρα με τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι τα εξής: (1) εμφάνισαν ένα κυματοειδές σχήμα στο κύριο ή γραμμικό ή κοίλο τόξο σε μορφή τόξου θετικά μία από την πλευρά μιας διαμήκους αύλακας, (2) η άλλη πλευρά του βάρους στην πλάτη μπορεί να είναι μια διαμήκης και κατακόρυφη αυλάκωση αλληλοσυνδεόμενη κυρτή ακμή.

Επισημάνετε την επίδραση της πέτρας επικάλυψης χάλυβα είναι: φιλική προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας τα απόβλητα της τοιχοποιίας καύσης της γης? προηγμένη διαδικασία διαμόρφωσης, επιβραδυντικό φλόγας προϊόντος, υψηλή αντοχή, καλή ανθεκτικότητα, αντοχή στη γήρανση, χαρακτηριστικά θερμοκρασίας άριστης, μεγάλης διάρκειας ζωής, το βάρος φωτός, όπως τα καρφιά ή η συγκόλληση, η ισχυρή αμορτισέρ, θα εξαιρούνται βασικά από τη συντήρηση και τη μόνωση.

Petra Roofing .jpgstone coated shake roof .jpg


Ένα ζευγάρι:Πλεονέκτημα των χαλύβδινων στεγών με επικάλυψη από πέτρα Επόμενη:πέτρινη επίστρωση από χάλυβα