πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής -Maldives σπίτι νερού

- Jan 19, 2018-

πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής -Maldives σπίτι νερού

Δεν καταλαβαίνω το κτίριο, σύμφωνα με την κατανόηση και την κατανόηση των Μαλδίβων, το νερό στο σπίτι ως εξής:

Δομή: το νερό σπίτι από χάλυβα κορμούς κορμών ή σταθερό στην επιφάνεια του νερού στη θάλασσα. Στη συνέχεια, στρωμένο με ξύλινο πάτωμα, που στεγάζει κυρίως τούβλο ή καθαρή ξύλινη κατασκευή. Τα υλικά στέγης, κυρίως στις Μαλδίβες, ο φοίνικας μπορεί να δει παντού. Οι εσωτερικές διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου είναι γενικά κατασκευασμένες από ξύλο. Τα λουτρά είναι πιο ευφυή, η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και φιλική προς το χρήστη σχεδίαση, τα απόβλητα, τα λύματα διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό ανακύκλωσης για να εξασφαλίσουν ότι το σπίτι του νερού δεν αποβάλλει βρωμιά στη θάλασσα. Για να εξοικονομήσετε νερό, κάποια τουαλέτα που έχει εγκατασταθεί ή συσκευή για την εξοικονόμηση νερού και τουαλέτα, μπορεί να συλλέγει αυτόματα το νερό της μπανιέρας και το νερό καθαρισμού, εξοικονομώντας νερό με την προσθήκη ειδικών παραγόντων για την επίτευξη του σκοπού της ανακύκλωσης.

Όπως και στις Μαλδίβες, τα χαρακτηριστικά της κατασκευής, σε κάθε νησιωτικό θέρετρο θα κατασκευάσουν βασικά ένα σπίτι με νερό, στην πραγματικότητα "σπίτι νερού" ήταν αρχικά η κατοικία των κατοίκων του νησιού. Με την ανάπτυξη του τουρισμού, καταφεύγουν στο νερό στο σπίτι τώρα στους κύριους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Latvia roof tiles .jpg

κεραμίδια από χάλυβα με επικάλυψη από πέτρα

πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής Μαλδίβες

πέτρινα επικαλυμμένα πλακάκια οροφής Μαλδίβες

πέτρινα επικαλυμμένα πλακάκια οροφής πλακόστρωτα

νέα πλακάκια από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη από χάλυβα, με πλακάκια από πλακάκια

πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια κεραμίδια γκάνια

πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής Jamaica

πετροβάμβακα κεραμίδια οροφής Μπαρμπάντος

πέτρα επικαλυμμένα κεραμίδια οροφής Κολομβία


stone coated metal roof tiles .JPG

    stone metal roof tiles Villa .jpg

    Ένα ζευγάρι:Ανθεκτικές και χτισμένες σε τελευταίες πέτρινες κεραμοσκεπείς Επόμενη:Πλεονέκτημα των χαλύβδινων στεγών με επικάλυψη από πέτρα