Καραϊβική Διεθνής οικοδομικά υλικά έκθεση 2017 Τρινιντάντ και Τομπάγκο T

- Sep 13, 2017-

Κτίριο Καραϊβική Διεθνής έκθεση υλικών 2017

 

Τρινιντάντ και Τομπάγκο τόνου Puna τόνου Puna Συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο

Εκθεσιακός χώρος: 1000 τετραγωνικά μέτρα

Διάρκεια έκθεσης: 1 χρόνια, 1 συνεδρίες

Διοργανωτής: Αφρική και, μέση, Ανατολή, Εμπορίου, Ltd

Έκθεση εισαγωγή

Το πρώτο Caribbean διεθνές εκθεσιακό κτίριο υλικά θα πραγματοποιηθεί από 19 Σεπτεμβρίου 2017-21 τις χώρες της Καραϊβικής της Hainan, Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Η ετήσια έκθεση έχει ως στόχο να οικοδομήσουμε μία από τις πιο επαγγελματικές εκδηλώσεις στην κατασκευή, δομικά υλικά και Κτηματομεσιτικές βιομηχανίες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική περιοχή. Η έκθεση καλύπτει μηχανήματα κατασκευής, οικοδομικά υλικά, φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές, εσωτερικό και διακόσμηση, νερό θεραπεία, μπάνιο, ακίνητη περιουσία και συναφείς υπηρεσίες.

Η τριήμερη έκθεση θα φιλοξενεί σεμινάρια, διαλέξεις και συνεδρίες παντρολογήματα B2B. Η έκθεση θα επικεντρωθεί σε οικοδομικά, δομικά υλικά και τους επαγγελματίες ακίνητων περιουσιών στην Καραϊβική και ακόμη και την Αμερική. Το εκθεσιακό χώρο θα παρουσιάσει μεγάλα κατασκευαστικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Καραϊβικής, και θα ανοίξει προσφορών για το νέο έργο. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες και να επεκτείνει τους περιφερειακούς δίκτυο πωλήσεων. Την ίδια στιγμή, η έκθεση θα είναι επίσης μια προθήκη για τους διάφορους τύπους ακίνητων περιουσιών έργων στην Καραϊβική.

Η δυνατότητα έκθεσης

1, επαγγελματικός

Η έκθεση στοχεύει να δημιουργήσει μία από τις πιο επαγγελματικές εκδηλώσεις στην κατασκευή, δομικά υλικά και Κτηματομεσιτικές βιομηχανίες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική περιοχή. Η έκθεση καλύπτει μηχανήματα κατασκευής, οικοδομικά υλικά, φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές, εσωτερικό και διακόσμηση, νερό θεραπεία, μπάνιο, ακίνητη περιουσία και συναφείς υπηρεσίες.

2, οι δυνατότητες αγοράς είναι τεράστια

Με την ανάπτυξη του τουρισμού, είναι η αύξηση της ζήτησης για υποδομές και του real estate στην Καραϊβική, και το δυναμικό ανάπτυξης των δομικών υλικών είναι τεράστια.

Ιστορικό αγοράς

Η οικονομία από την Δημοκρατία της Τρινιντάντ και Τομπάγκο κυριαρχείται από ενεργειακές βιομηχανίες ανάπτυξης και την επεξεργασία.

Το 2013, περισσότερες από τις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση στο Καραϊβικής περιβάλλον, οικονομική ανάκαμψη στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο βασίζονται σε μη ενεργειακό τομέα, διατηρώντας διαρκή οικονομική ευημερία και σταθερότητα. Η standard & Poor's κυρίαρχη πιστοληπτική ικανότητα του Τρινιδάδ και Τομπάγκο να διατηρήσει μια σειρά από αρχές, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι οικονομικές προοπτικές του Τρινιδάδ και Τομπάγκο αισιόδοξη.

Βιομηχανική παραγωγή αντιπροσωπεύει σχεδόν το 50% του ΑΕΠ. Κυρίως πετρελαίου διύλισης και της διύλισης, ακολουθούμενη από την κατασκευή και την κατασκευή. Οι μεγάλες κατασκευαστικές βιομηχανίες είναι χημικά λιπάσματα, χάλυβα, τροφίμων, καπνού, κλπ...

Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι ένας από του κόσμου μεγαλύτερος παραγωγός της ασφάλτου, η άσφαλτος λίμνη βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της το νησί του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αποθεματικά 600-1000 τόνων, η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 100 χιλιάδες τόνους.

Σημαντικές εξαγωγές πετρελαίου, χημικές ουσίες, κατασκευάζονται αγαθών, πρώτων υλών και του ζωικού κεφαλαίου. Μεγάλες εισαγωγές καυσίμων, λιπαντικών, μεταφορικού εξοπλισμού και φαγητό. Σημαντικότεροι εμπορικοί εταίροι είναι η Ηνωμένες Πολιτείες, Κολομβία, Βενεζουέλα, Ρωσία, Βραζιλία και Κίνα. Τρινιντάντ και Τομπάγκο 2012 εξαγωγών των $12 δις 720 εκατομμύρια εισαγωγές ανήλθε σε 9 δισεκατομμύρια 360 εκατομμύρια δολάρια.

Επιτάχυνση του ρυθμού οικονομικής ανάπτυξης στην Καραϊβική, αυξάνεται κατά 2,5% το 2015, και από 3% το 2016. Ο τουρισμός είναι σημαντική κινητήριος δύναμη της περιφερειακής οικονομίας. Υπάρχουν επί του παρόντος 44 πολυτελή ξενοδοχεία, περισσότερα από 9 χιλιάδες δωμάτια, ενώ 14 ξενοδοχεία είναι υπό κατασκευή, με τη συμμετοχή πάνω από 4 χιλιάδες δωμάτια. Ενισχύεται περαιτέρω η ζήτηση για οικοδόμηση ποιότητας και υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Η ανώτερη φυσικές συνθήκες, ασφαλές επενδυτικό περιβάλλον, περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, προσελκύοντας πολλούς ανθρώπους από σε όλο τον κόσμο ήρθε στην περιοχή για να αγοράσει ένα σπίτι σπίτι, επίσης ζητείται η τοπική επένδυση στην ακίνητη περιουσία και τις υποδομές κατασκευή σταδιακά επεκτάθηκε. Στην περιοχή θα περνούν περίπου 1 δισεκατομμύριο 800 εκατομμύρια δολάρια για τη βελτίωση της περιφερειακής υποδομής. Την καθιέρωση της Κίνας Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής κοινοτικό ταμείο θα φέρει σε $35 δισεκατομμύρια σε επενδύσεις υποδομής στην περιοχή. Αναμένεται ότι τα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι η περίοδος ταχείας ανάπτυξης, στον κλάδο κατασκευών και real estate στην περιοχή.

Picture of roof tiles .jpg


stone .png

Ένα ζευγάρι:Δανική υλικού κατασκευής σκεπής κατασκευαστή Icopal να πωλούνται Επόμενη:Εικοστή τρίτη 2017 Καζακστάν διεθνούς κτίριο έκθεσης υλικά