Νέα υλικά στυλ πέτρα επικαλυμμένα πλακάκια στέγης

- Jul 19, 2018-

 

Κινέζικα πολύχρωμα πέτρινα επικαλυμμένα μεταλλικά στέγες στέγης άσφαλτο

Το νέο φως πλακιδίων κεραμιδιών Sunlight που είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο είναι ένα παγκοσμίου φήμης σύστημα φωτισμού οροφής που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της οροφής σας με το κομψό σχεδιασμό και τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. κατασκευασμένα για να αντέχουν σε κάθε είδους κακοκαιρία.
Τα πλακάκια από ανοξείδωτο χάλυβα νέας τεχνολογίας Sunlight είναι σχεδιασμένα για να επικαλύπτουν και να αλληλεπιδρούν με ένα οριζόντιο σύστημα σταθεροποίησης. Οι σύνδεσμοι αυτού του οριζόντιου συστήματος σταθεροποίησης γίνονται στους σωστούς αγγέλους, δημιουργώντας έτσι μια δομή στέγης ανώτερης αντοχής που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντιστέκεται στον άνεμο των τυφώνων, στην έντονη χιονόπτωση και στους σεισμούς. Τα κοκκοποιημένα κομμάτια πέτρας στην επιφάνεια δίνουν πρόσθετη προστασία από τις καιρικές συνθήκες στην οροφή σας. Τα κεραμίδια από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα μπορούν να βελτιώσουν το στυλ οποιασδήποτε οικιστικής ή εμπορικής επένδυσης και να της δώσουν μια διαχρονική όμορφη εμφάνιση.

Τα πλεονεκτήματα του πέτρινο επικαλυμμένο κεραμίδι

1.

όμορφη εμφάνιση --- έχει την υφή της φύσης πέτρα και ισχυρή τρισδιάστατη αίσθηση και διάφορα χρώματα και τύπους.

2.

μεγάλη διάρκεια ζωής --- η διάρκεια ζωής μπορεί να είναι μέχρι και 50 χρόνια

3.

ελαφρύ βάρος --- το βάρος είναι μόνο το 1/8 των πλακιδίων αργίλου και πλακιδίων τσιμέντου

4.

εύκολη κατασκευή --- μπορεί εύκολα να λυγίσει ή να κοπεί για εγκατάσταση

5.

εξοικονόμηση ενέργειας --- ο ρυθμός ακτινοβολίας θερμότητας είναι 1,4-7 φορές μεγαλύτερος από εκείνον του συνηθισμένου υλικού στέγης και τα πλακίδια είναι ανακυκλώσιμα

our project.jpg

Ένα ζευγάρι:Τα πλεονεκτήματα των πετροβάμβακα κεραμιδιών Επόμενη:Πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια με την καλύτερη ποιότητα