Τα πλεονεκτήματα των πετροβάμβακα κεραμιδιών

- Jul 16, 2018-

Πολύ πιο ανθεκτικό από τα παραδοσιακά υλικά στέγης

Νέα μεταλλική οροφή με επίστρωση πέτρας Sunlight, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για να αντέχει τα σκληρότερα στοιχεία για τουλάχιστον 50 χρόνια εγγύηση! Τα διάτρητα μεταλλικά πλακίδια μας δεν απορροφούν την υγρασία και είναι γενναιόδωρα επικαλυμμένα με ακρυλικές ρητίνες που έχουν ενσωματωθεί με χυτά φυσικής πέτρας και ψήνονται σε ακρυλικά επικαλύμματα UV για να προστεθούν περαιτέρω προστασία και να συνεχίσουν να μοιάζουν με νεοεισερχόμενες ισπανικές επενδύσεις κεραμιδιών .

Τα νέα πλακάκια κεραμιδιών Sunlight δεν θα σπάσουν ούτε θα σπάσουν ποτέ και θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και χρόνο σε μελλοντικούς καθαρισμούς, επισκευές και έξοδα αντικατάστασης! Για βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση στο σχεδιασμό της οροφής του κυλινδρικού κυλινδρικού σκελετού και της κατασκευής της οροφής βαρέλι, τα κεραμίδια τοποθετούνται πάνω σε ξύλινη σανίδα υπό κατασκευή Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πλακάκια, η στέγη New Sunlight είναι ένα σύστημα στέγης ξηρού υποστρώματος και δεν βασίζεται σε υπόστρωμα φράγματος υγρασίας, προσφέρει την καλύτερη προστασία και πάντα φαίνεται εξαιρετική.

Ελαφρύτερο, πιο συμπαγές και ισχυρότερο από την παραδοσιακή στέγη

Οι μεταλλικές μας κατασκευές είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χάλυβα με επικάλυψη galvalum - το πιο επεξεργάσιμο και ανθεκτικό μεταλλικό υλικό στέγης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές στέγες, οι μεταλλικές μας οροφές είναι εκθετικά ελαφρύτερες, πιο συμπαγείς και ισχυρότερες! Οι μεταλλικές μας οροφές είναι ένα από τα πιο ελαφριά και συμπαγή υλικά στεγών που διατίθενται και ζυγίζουν μόνο 1,5 λίβρες ανά τετραγωνικό πόδι.

19.jpg

Ένα ζευγάρι:Υψηλής ποιότητας πέτρινα επικαλυμμένα μεταλλικά κεραμίδια Επόμενη:Νέα υλικά στυλ πέτρα επικαλυμμένα πλακάκια στέγης