Τα υψηλής ποιότητας πέτρα με επικάλυψη μεταλλικών κεραμιδιών

- Jul 27, 2018-

τα υψηλής ποιότητας πέτρινα κεραμίδια με μεταλλική επικάλυψη

1: Μοναδικά Looks & Versatile Styles
Ένας από τους λόγους για την αυξανόμενη δημοτικότητα των κόκκων πέτρας επιχρισμένα πάνελ ελαφρού βάρους μετάλλων   είναι η μεγάλη ποικιλία στυλ και σχεδίων που διατίθενται στους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να προσθέσουν κάποια έκκληση συγκράτησης στο σπίτι τους. Η προηγμένη τεχνολογία καθιστά δυνατή την απομίμηση της πριμοδότησης του πηλού.


2: Ανθεκτικό & χτισμένο στο τέλος
Σε αντίθεση με άλλα υλικά στέγης, ένα πέτρινο κόκκοι επικαλυμμένα μεταλλικά πλαίσια ελαφρού βάρους   προσφέρει ανώτερη αντοχή: δεν θα σπάσει, δεν θα σπάσει, δεν θα σπάσει, δεν θα σπάσει, δεν θα στηρίξει ούτε θα απορροφήσει νερό.

3: Ασφαλής και ασφαλής προστασία από φυσικές καταστροφές
Οι κόκκοι με πέτρες με επίστρωση ελαφρού βάρους έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σπίτι σας ακόμη και σε καιρό μεγάλων καταστροφών, όπως χαλάζι, πυρκαγιά και σεισμοί. Επειδή η οροφή είναι κατασκευασμένη από χάλυβα ψευδαργύρου αλουμινίου, δεν είναι καύσιμο και δεν θα πιάσει φωτιά.


4: Ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση
Πέτρινα επιχρωμιωμένα επιχρίσματα με μεταλλικά φύλλα   είναι απίστευτα ελαφρύ, μόλις 5,2kg / m2 = 1,06lb / sq.ft. Το ελαφρύ σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε μια πέτρινη επίστρωση από χάλυβα πάνω από τις περισσότερες υπάρχουσες στέγες, εξαλείφοντας το κόστος, το χρόνο και την προσπάθεια που σχετίζονται με ένα ακατάστατο σχίσιμο μιας παλιάς οροφής.

5: Οικολογικό και ενεργειακά αποδοτικό

Ο χάλυβας είναι ένα από τα λίγα αληθινά πράσινα δομικά υλικά στην αγορά, επειδή είναι 100% ανακυκλώσιμο. Τα συστήματα στέγης χάλυβα μπορούν να ανακυκλωθούν άπειρα μερικές φορές χωρίς υποβάθμιση.

accessory2.jpg


Ένα ζευγάρι:Με πέτρινη επίστρωση μεταλλικών κεραμιδιών στην Ινδία Επόμενη:Καλής ποιότητας πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια στις Μαλδίβες