Η νέα έκδοση της ασφάλτου κεραμίδι γυαλιού ελαστικών

- Jan 19, 2018-

Η νέα έκδοση της ασφάλτου ελαστικών γυαλί κεραμιδιών εθνικά πρότυπα

Η νέα έκδοση του «κεραμίδι γυαλιού ελαστικών ασφάλτου» εθνικά πρότυπα θα τυπικά υλοποιηθούν τον Νοέμβριο φέτος

Fiberglass βότσαλα ασφάλτου είναι τα πλέον χρησιμοποιούμενα υλικά υλικού κατασκευής σκεπής στα βορειοαμερικανικά αστικές κτίρια, και έχουν διπλό λειτουργίες διακόσμησης και αδιάβροχο. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, εισαγάγαμε Πολυλειτουργική Εξοπλισμός για την παραγωγή ασφάλτου πλακιδίων από την Ευρώπη. Αλλά η παραγωγή των μικρών, δεν είναι ευρέως χρησιμοποιείται, καθιστώντας το JC/T 503 - 1992 «βότσαλο» κλάδου. Στην αρχή αυτού του αιώνα, αδιάβροχο Shanghai οικοδομικά υλικά (ομάδα) εταιρεία εισήγαγε γραμμή παραγωγής κεραμιδιών ασφάλτου από τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Owens Corning, Ιταλία IKO Tegola, Καναδάς και άλλα προϊόντα έχουν εισέλθει στην αγορά της Κίνας. Zhejiang, Tianjin, Jiangsu, Shandong, Liaoning και άλλες εγχώριες κατασκευαστές έχουν ξεκινήσει την παραγωγή των βοτσάλων ασφάλτου, περιοχή κατασκευής 2004 30 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και την ανάπτυξη της 20474 GB/T - 2006 ««εθνικό πρότυπο από γυάλινες ίνες ασφάλτου ενισχυμένη πλακιδίων.

GB/T 20474-2006 «κεραμίδι φίμπεργκλας ελαστικών ασφάλτου» εθνικό πρότυπο από 1 Φεβρουαρίου 2007 εφαρμογή των 9 ετών, ασφάλτου κεραμίδι παραγωγή και εφαρμογή κατάστασης έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές. Κατ ' αρχάς, μας σπιτικό άσφαλτο εξοπλισμός για την παραγωγή των πλακιδίων έχει βελτιωθεί σημαντικά, από τεχνητές κομμένα σε μηχανική εστία, την ανάπτυξη αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, της παραγωγικότητας της εργασίας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Δύο είναι το κεραμίδι ασφάλτου βελτιώθηκε η ποιότητα του προϊόντος, πρώτες ύλες από τα περισσότερα από την τροποποιημένη άσφαλτος πετρελαίου ασφαλτοστρωμένο, κεραμίδι καύσης απόδοση έχει βελτιωθεί. Τα τρία είναι το προϊόν από μία μόνο ποικιλία επίπεδη κεραμιδιών στην πλακιδίων και λεπιδωτό μπορεί να παράγει, να προσαρμόζονται στις διαφοροποιημένες ανάπτυξη υλικά υλικού κατασκευής σκεπής. Τέσσερα είναι η άμμος έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα, αποβάλλεται κυρίως με θερμοσυσσωμάτωση βαφή άμμο, άμμο, και να εφαρμόσει την άμμο κεραμίδι ασφάλτου «1071-2008» χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο JC/T. πέντε είναι το πεδίο εφαρμογής πλακιδίων άσφαλτος συνεχίζει να επεκτείνει, από την αρχική» επίπεδη κλίση», «παλιό σώμα μετασχηματισμού», προώθηση σε κατοικημένες συνοικίες, βίλες, θέρετρα, δημόσια και εμπορικά κτίρια και άλλες νέες περιοχές. Έξι ασφάλτου κεραμίδι εισαγωγές στο παρελθόν μεγάλη, τώρα έχει μειωθεί σημαντικά. Επί του παρόντος, της Κίνας ασφάλτου κεραμίδι έχει ένα μικρό ποσό των εξαγωγών προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ασία, Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές. Αλλά για τα τελευταία χρόνια, την παραγωγή και την εφαρμογή της ασφάλτου κεραμίδι αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Λόγω της ποικιλομορφίας των υλικών υλικού κατασκευής σκεπής, τον άγριο ανταγωνισμό, Owens Corning στην παραγωγή, κινεζικό Tegola προϊόντα εργοστάσιο στην Ιταλία και Κίνα κινεζική αγορά έξοδο, προσαρμογή της αγοράς ακινήτων, την παραγωγή πλακιδίων ασφάλτου βρίσκεται σε στασιμότητα. Την ίδια στιγμή, της Κίνας ασφάλτου πλακιδίων ποιότητας του προϊόντος, όπως η απόδοση καύσης και προϊόν προσδόκιμο ζωής σε σχέση με ξένα προϊόντα κενό. Σύμφωνα με την Κίνα κατασκευή αδιάβροχο Ένωση στατιστικά στοιχεία: ασφάλτου 2013 πλακάκι παραγωγή της Κίνας 34 εκατομμύρια 460 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, το 2014 ήταν $24 εκατομμύρια 460 χιλιάδες τ.μ., σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος μειώθηκε κατά 28,5%. Η κύρια παραγωγή επαρχία, η πόλη είναι Zhejiang, Tianjin, Σαγκάη, Shandong, Liaoning, Sichuan και άλλες επαρχίες και πόλεις, ως επί το πλείστον ετήσια παραγωγή 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η παραγωγή μεγάλου ποσού κόκκινο Tianjin, Σαγκάη, Yu Jinxia Zhejiang Tianxin επιχείρηση. Ως εκ τούτου, το πρόσωπο της ασφάλτου πλακιδίων παραγωγή και εφαρμογή της ζοφερή κατάσταση και προκλήσεις, περίληψη των εθνικών προτύπων από την εφαρμογή της την εμπειρία και τα μαθήματα, αναθεώρηση 20474 GB/T - 2006 πολύ αναγκαίο.

με πέτρινη επίστρωση χάλυβα κεραμίδια

Κίνα με πέτρινη επίστρωση χάλυβα κεραμίδια

με πέτρινη επίστρωση μεταλλικών κεραμιδιών

ΝΈΑ ΣΤΈΓΗ ΗΛΙΑΚΟΎ ΦΩΤΌΣ

Νέο ηλιακό ΦΩΣ πέτρινη επίστρωση μεταλλικών κεραμιδιών

Monier Metal Roof Tiles.JPG


Ένα ζευγάρι:Η νέα έκδοση του πλακιδίου πλακιδίων ασφάλτου γυαλιού Επόμενη:Πέτρα επικαλυμμένα μεταλλικά στέγες που χρησιμοποιούνται σε σπίτια με καλύτερο σεισμικό Capaci