Τα μοναδικά πλεονεκτήματα της πέτρινης επίστρωσης κεραμιδιών μετάλλων με υψηλή ποιότητα

- Aug 15, 2018-

τα μοναδικά πλεονεκτήματα των πλακιδίων μεταλλικών οροφών με επένδυση με πέτρα υψηλής ποιότητας


1, ελαφρύ και ισχυρό

Το βάρος ανά τετραγωνικό μέτρο είναι μόνο το ένα έκτο των παραδοσιακών πλακιδίων από σκυρόδεμα ή πηλό. Με τα πλακάκια στερεωμένα με ασφάλεια, είναι δύσκολο να συρρικνωθεί η οροφή. Εν τω μεταξύ, μπορούν να πραγματοποιηθούν σημαντικές εξοικονομήσεις κάτω από τις γραμμές μεταφοράς, αποθήκευσης και εγκατάστασης.


2, Ανθεκτικότητα

Τόσο το ψευδάργυρο-αλουμίνιο όσο και η επίστρωση με πέτρες είναι μη οργανικά υλικά. Έχουν αξιόπιστη και τεκμηριωμένη ανθεκτικότητα. Η διάρκεια ζωής των πλακιδίων μπορεί να παραταθεί για 30 χρόνια.


3, Οικονομία

Η κάλυψη ενός τεμαχίου είναι έξι φορές από παραδοσιακά πλακίδια από σκυρόδεμα ή πηλό και το βάρος είναι μόνο ένα έκτο, επομένως η εγκατάσταση, η φόρτωση ή η εκφόρτωση, οι αποθήκες είναι πιο αποτελεσματικές και αποτελεσματικές. Μόλις εγκατασταθεί, τα ακόλουθα έξοδα συντήρησης είναι τόσο περιορισμένα και μπορούν να αγνοηθούν πλήρως.


4, Ανακύκλωση

Τα μεταλλικά κεραμίδια είναι ψευδάργυρος-αλουμίνιο και έχουν υψηλή ανακυκλώσιμη περιεκτικότητα, το 90% και άνω των πλακιδίων είναι ανακυκλώσιμα στο τέλος μιας μακράς οικονομικής ζωής.


5, αισθητικά ευχάριστο

Η εκτεταμένη ευελιξία των χρωμάτων και των προφίλ παρέχει το σχεδιασμό των διαφόρων κτιρίων για την τέλεια αντιστοιχία.


6, Εύκολη εγκατάσταση

Λόγω του ελαφρού και εγκατάστασης φιλικού σχεδιασμού τους, τα πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε ξύλινες και χαλύβδινες σανίδες, σε απλές επιφάνειες και δομές.


7, Επιστημονική εγκατάσταση

Επιστημονικά, ακριβή σχέδια συστήματος αλληλοσύνδεσης και επαγγελματική καθοδήγηση εγκατάστασης διασφαλίζουν ότι οι διαδικασίες εγκατάστασης μπορούν να πραγματοποιηθούν έγκαιρα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.


8, Ασφάλεια κατά την εγκατάσταση

Ο τέλειος σχεδιασμός μειώνει σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για τη στέγη από τους χρήστες και αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας. Τα μοσχεύματα δεν παράγουν σκόνες που συνήθως εμφανίζονται με σκυρόδεμα και πηλό.


9, Αντίσταση φωτιάς-καταιγίδας

Τόσο ο χάλυβας AL-ψευδαργύρου όσο και τα τσιπς είναι μη οργανικά υλικά, είναι φυσικά και αποδεικνύονται άκαυστα.


10, Premium Performance σε σεισμό

Οι μεταλλικές οροφές με επικάλυψη από πέτρα είναι ελαφρές και ανθεκτικές, δεν θα προκαλέσουν εύκολα ζημιές στα υπόστεγα των κτιρίων σε σεισμούς.


11, αντίσταση στο χιόνι που φέρει αντιολισθητικό

Η μεταλλική οροφή με πέτρινη επένδυση χαρακτηρίζεται από αντοχή στο χιόνι, το βάρος και την αντιολισθητική επίστρωση και επομένως τα προβλήματα στις περιοχές κατάψυξης δεν μπορούν να ανησυχούν.


12. Ασφάλεια στο φωτισμό

Δεν υπάρχει αύξηση της πιθανότητας να χτυπηθεί με ελαφρύνσεις. Σε περίπτωση που ο φωτισμός πέσει, η ενέργεια διασκορπίζεται με ασφάλεια και εξέρχεται στο έδαφος.


TP.jpg

Ένα ζευγάρι:Πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια με την καλύτερη ποιότητα Επόμενη:Τα χαρακτηριστικά του κεραμιδιού στέγης με πέτρα