Πλακάκια από μέταλλο με επικάλυψη κεραμιδιών

Πλακάκια από μέταλλο με επικάλυψη κεραμιδιών

Πέτρινα επικαλυμμένα μεταλλικά κεραμίδια που εφαρμόζονται σε έργα στέγης όλων των ειδών το στυλ και δομή της δομής ξύλου, χάλυβα δομή, σκυρόδεμα δομή) κλίση της στέγης του κτιρίου, ισχύουν τόσο για την κατασκευή της επίπεδης κλίσης αλλαγή, η παλιά ανακαίνιση οροφής και την οικοδόμηση της τοπικής διακόσμησης και άλλων μηχανικών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το κεραμίδι μεταλλικής επικάλυψης με πέτρες είναι η χρήση υψηλής τεχνολογίας, η εξαιρετική αντιδιαβρωτική ιδιότητα του γαλβανισμένου χάλυβα ως υπόστρωμα, με ισχυρή αντοχή της ακρυλικής ρητίνης ως κόλλα, για το χρωματισμό φυσικών τεμαχίων χαλικιού βασάλτου για το επιφανειακό στρώμα του νέου στεγαστικού υλικού. Λόγω της όμορφη, ελαφριά, ανθεκτική, περιβαλλοντική προστασία, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η κύρια ροή των διεθνών προϊόντων στέγης. Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στην έρευνα και ανάπτυξη και το σχεδιασμό παραγωγής είναι εξαιρετικά, εξελιγμένα υλικά, άριστης ποιότητας πέτρα επιστρωμένα μεταλλικά προϊόντα κεραμικής στέγης, για τους εγχώριους και ξένους πελάτες να παρέχουν όμορφο, ανθεκτικό, ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα παγκόσμιας κλάσης στέγες.

Πέτρινα επικαλυμμένα μεταλλικά κεραμίδια που εφαρμόζονται σε έργα στέγης όλων των ειδών το στυλ και τη δομή της δομής ξύλου, χάλυβα δομή, σκυρόδεμα δομή) κλίση της οροφής του κτιρίου, ισχύουν τόσο για την κατασκευή της επίπεδης κλίσης αλλαγή, και την οικοδόμηση της τοπικής διακόσμησης και άλλων μηχανικών.


Πλακόστρωτο εργοστάσιο μεταλλικών κεραμιδιών

Rainbow roof  tiles .jpg

Wood shake.jpg

stone coated metal roof tile .png

Ρωμαϊκή σχεδίαση-πέτρα επικαλυμμένα μεταλλικά πλακάκια οροφής πωλούν στη Τζαμάικα και τη Γκάμπια

ROMAN ROOF 02.png

Πλεονεκτήματα των πέτρινων επιχρισμάτων μεταλλικών οροφών

Αδιάβροχο   Αντι με χιόνι   Θερμομόνωση   Πρόληψη πυρκαγιάς   Αντισταθείτε στον τυφώνα   Καταπολέμηση σεισμού

Έργα από κεραμίδια με μεταλλική επένδυση με πέτρα στη Νιγηρία, την Κένυα, τη Γκαμπία και ούτω καθεξής

stone coated roof tiles .jpg

stone coated roof tiles Ghana Projects .jpg


Ένα ζευγάρι:Πλαστικά κεραμίδια με μεταλλική επίστρωση χρώματος πέτρας Επόμενη:Όχι

Εξεταστική