Όλα τα προϊόντα στέγης

Όλα τα προϊόντα στέγης

Η πέτρα με επικάλυψη από πέτρα είναι βασιλιάς καινοτόμου, σύνθετου, φιλικού προς το περιβάλλον, υψηλής τεχνολογίας προϊόντος. Το βασικό του υλικό είναι φύλλο αλουμινίου-ψευδαργύρου (galvalume, aluzinc) σε υψηλή αντοχή στη διάβρωση. Η επιφανειακή επεξεργασία είναι κόλλα φυσικής πέτρας είδος υψηλής ποιότητας ακρυλικής ρητίνης με βάση το νερό, ερευνάται και επινοείται από τον εαυτό μας. Όλα τα πετρόχτιστα κεραμίδια μεταλλικής επίστρωσης με μέταλλο Allmet θα φαίνονται και θα λειτουργούν ακριβώς όπως την ημέρα που εγκαταστάθηκαν. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες επιχρισμένες μεταλλικές μεταλλικές σκεπές σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Όλα τα προϊόντα στέγης

Allmet Roofing  .jpg

Μέγεθος: 1335 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα του   Όλα τα προϊόντα στέγης

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Αξεσουάρ   Όλα τα προϊόντα στέγης

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

Γιατί να επιλέξετε   Όλα τα προϊόντα στέγης

Ερώτηση: Είναι μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα με θορυβώδη στέγη;

Απάντηση: Απολύτως όχι! Τώρα ακούστε αυτό: μια νέα στρώση Sunlight Stone Coated Steel είναι συχνά πολύ πιο ήσυχη από ό, τι ακόμη και μια στέγη ασφάλτου με βότσαλα. Λόγω της μοναδικής μας μεθόδου εγκατάστασης που δημιουργεί έναν ήχο μαζί με την όμορφη λειτουργική πέτρινη επιφάνειά μας, ακόμη και μια καταρρακτώδης βροχή που χτυπά τα πάνελ οροφής δεν είναι πιο δυνατή από ό, τι θα ήταν σε μια βαρύ ξύλινη οροφή.

 

Ερώτηση: Είναι η σκουριά ένα πρόβλημα με μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα;

Απάντηση: Όχι! Στην πραγματικότητα, τα πάνελ New Sunlight Stone Coated Steel είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας που είναι επικαλυμμένο με ακρυλικό βασικό παλτό. Κεραμικά κόκκοι γαιών από πέτρα στη συνέχεια ενσωματώνονται πάνω σε αυτή την επικάλυψη βάσης. Τέλος, εφαρμόζεται ένα καθαρό ακρυλικό over glaze και ψήνεται. Αυτό παρέχει στο σπίτι σας μια μακρόχρονη, ανθεκτική και ανθεκτική στην εξασθένιση προστασία για μια ζωή απόλαυσης.

 

Ερώτηση: Είναι το Denting a Probblem ;

Απάντηση: Και πάλι, όχι! Στην πραγματικότητα, οι New Sunlight Stone Coated Steel Roofs μπορούν και κάνουν να στέκονται σε χαλαζιέρες, φορτία χιονιού και ακραίες συνθήκες ανέμου χωρίς καμία δομική ή καλλυντική ζημιά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι εγγύητές μας για τις καιρικές συνθήκες περιλαμβάνουν ταχύτητα 120 μίλια / ώρα . Εγγύηση ανέμου (ίση με ανεμοστρόβιλο F2!) Και εγγύηση Hailstone 2,5 ιντσών.  


Πελάτης: Τι είναι η εγγύηση των κεραμιδιών;

Newsunlightrooftile: Τα 30 χρόνια δεν αλλάζουν ή ξεθωριάζουν το χρώμα και 50 χρόνια για τη Χρήση, επειδή η άμμο Χρώμα μας παράγεται από τη γαλλική CL ROCK LTD αν τα κεραμίδια μας αλλάξουν χρώμα, μπορούμε να επιστρέψουμε όλα τα χρήματα στους πελάτες μου .
Καλωσήρθες στο   Allmet μεταλλικά στέγες εργοστάσιο στην Κίνα !

παράγουν κεραμίδια .jpg

Έκθεση δοκιμών του   Όλα τα μεταλλικά κεραμίδια

Στοιχείο ελέγχου

Τεχνικοί δείκτες και αποτελέσματα δοκιμών

Μονάδα επιθεώρησης

Αδιάβροχο

Μετά από 24 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Θερμική αντίσταση

Δεν υπάρχουν ανωμαλίες μετά από δοκιμή 90 ℃ * 5h

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία

Μετά από -40 ℃ * 24 ώρες χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Αλκαλική αντίσταση

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Αντοχή σε οξύ

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Ψεκασμός αλατιού αντίστασης

Μετά από 240 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Κύκλος ψύξης και απόψυξης

Μετά από 20 φορές δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Άρθρο σε καιρικές συνθήκες

Μετά από δοκιμή 1000h χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

  • METAL ROOF- Όλα τα μεταλλικά κεραμίδια
    Εάν έχετε σκελετό από γαλβανισμένο χάλυβα ή από γαλβανισμένο σίδερο, αρχίζουμε πρώτα να επεξεργαζόμαστε σκουριά με άλεση και εφαρμογή μετατροπέα σκουριάς που εφαρμόζεται απευθείας στη μεταλλική οροφή. Ο μετατροπέας σκουριάς μετατρέπει τη σκουριά σε ένα χημικό φράγμα που το καθιστά ανθεκτικό στην υγρασία και εμποδίζει περαιτέρω διάβρωση. Στη συνέχεια, αντικαθιστούμε οποιαδήποτε από τα φύλλα που είναι πέρα ​​από την επισκευή χρησιμοποιώντας μόνο διαλύτη μετατροπής σκουριάς. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τυχόν καρφιά ή βίδες που είναι χαλαρά ή έχουν γίνει σκουριασμένα. Αφού γίνει αυτό, η μεταλλική οροφή καθαρίζεται με πίεση, στη συνέχεια εφαρμόζεται μια επίστρωση αστάρι στην μεταλλική οροφή ακολουθούμενη από πρόσθετα παλτά με το χρώμα της επιλογής σας.

  • πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια .jpgDECRAS METAL ROOF TILE .jpg

λεπτομέρεια των πλακιδίων οροφής Allmet

Monier roof tiles.JPGΓιατί η συντήρηση της στέγης είναι σημαντική; - Αποκατάσταση στέγης

Η οροφή του σπιτιού είναι σαν το στέμμα του σπιτιού σας, το οποίο συνεχώς παρέχει σε εσάς και την οικογένειά σας ασφαλές καταφύγιο και προστατεύετε από κάθε είδους καιρικές συνθήκες 24/7. Η οροφή σας καίγεται όταν ρίχνει κάτω ή το καυτό ή καυτό ή καμιά άλλη καιρική κατάσταση που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Η αποκατάσταση στέγης είναι μια προληπτική μέθοδος αντιμετώπισης τυχόν σημαντικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Βοηθά στην παράταση της ζωής της στέγης σας και να κάνει το σπίτι σας όμορφο. Ο καθαρισμός των οροφών είναι ένας τρόπος να απαλλαγείτε από λειχήνες, βρύα ή άλγη από τη στέγη σας.

 

Η επιθεώρηση της οροφής σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανιχνεύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ή να συμβούν. Μην περιμένετε για τις δυσάρεστες διαρροές νερού ή για την οροφή σας να υποβαθμιστούν, καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα που μπορεί να μην εντοπιστούν, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αντικατάσταση της οροφής σας.

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις λύσεις στέγης.

ΚΑΛΗ ΣΤΕΓΗ, ΚΑΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ!

 Allmet metal roof tiles  .jpg

Wood shake house .jpgstone coated metal roof tiles  .JPGΈνα ζευγάρι:Decras Shake Roof Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική