Πλακάκια από σκυρόδεμα με επικάλυψη Allmet Stone

Πλακάκια από σκυρόδεμα με επικάλυψη Allmet Stone

Τα πλακάκια στέγης Allmet Stone Coated Steel είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρουν το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές κατασκευές στέγης που παρέχουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών σκεπών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικού κεραμιδιού, βότσαλα ή το Classic TileTM. Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια Steel Metal με επικάλυψη από πέτρα Steelmet θα φαίνονται και θα λειτουργούν ακριβώς την ίδια μέρα με την εγκατάσταση. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες επιχρισμένες μεταλλικές μεταλλικές κατασκευές σκεπής σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλακάκια οροφής Allmet Stone Coated Steel

Αλβανία κεραμίδια .jpg


Μέγεθος: 1320 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα των πλακιδίων στέγης Allmet Stone Coated Steel

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Αξεσουάρ   Πλακάκια οροφής Allmet Stone Coated Steel

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

Γιατί να επιλέξετε πλακάκια στέγης Allmet Stone Coated Steel

Τα πλακάκια στέγης Allmet Stone Coated Steel είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρουν το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές κατασκευές στέγης που παρέχουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών σκεπών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικού κεραμιδιού, βότσαλα ή το Classic Tile TM . Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια Steel Metal με επικάλυψη από πέτρα Steelmet θα φαίνονται και λειτουργούν ακριβώς όπως την ημέρα που εγκαταστάθηκαν. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες επιχρισμένες μεταλλικές μεταλλικές σκεπές σας προσφέρουν σιγουριά, παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Δεν είστε σίγουροι αν μια πέτρινη μεταλλική οροφή είναι κατάλληλη για το σπίτι σας; Απλά δείτε τα πολλά πλεονεκτήματα των πλακιδίων μεταλλικών οροφών μεταλλικών επιχρισμάτων της Allmet :

  • Εξοικονόμηση χρημάτων σας : Αν και το αρχικό κόστος εγκατάστασης μιας σκεπής Allmet Stone Coated Steel μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κάποια άλλα διαθέσιμα υλικά κατασκευής στέγης, θεωρείτε ότι ο μέσος ιδιοκτήτης σπιτιού αντικαθιστά και επισκευάζει τη στέγη του περισσότερο από 3 φορές σε μια ζωή. Επιλέγοντας μια σκεπή Allmet Steel την πρώτη φορά, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε μελλοντικά έξοδα επισκευής / αντικατάστασης, μειωμένα ασφάλιστρα στα περισσότερα κράτη και πιθανή μείωση των λογαριασμών κοινής ωφέλειας, αλλά θα έχετε επίσης υψηλότερη αξία μεταπώλησης ακινήτων - πολύ υψηλότερο, καθώς το κόστος αντικατάστασης στέγης είναι συνήθως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία διαπραγμάτευσης μιας πώλησης στο σπίτι. Εξοικονόμηση χρημάτων, ωστόσο, είναι μόνο ένα από τα πολλά οφέλη που θα απολαύσετε από μια μεταλλική στέγη μεταλλικής επίστρωσης Allmet!

  • Ελαφρύ βάρος: Η πέτρινη επικάλυψη μεταλλικού μεταλλικού σκυροδέματος ζυγίζει μόνο 1,5 λίβρες ανά τετραγωνικό πόδι, καθιστώντας την μία από τις ασφαλέστερες στέγες σε σεισμικές περιοχές και μια μεγάλη εναλλακτική λύση στις βαρειές επιλογές αργίλου και σκυροδέματος που ζυγίζουν έως 15 κιλά ανά τετραγωνικό πόδι! Η διαφορά μεταξύ της χρήσης μεταλλικών σκεπών μεταλλικής επικάλυψης της Allmet πάνω σε σκυρόδεμα ή πήλινα προϊόντα στέγης έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν 10 φορές μικρότερο βάρος που πιέζει κάτω στη δομή των σπιτιών σας!

  • Ένα στεγασμένο σύστημα οροφής κάτω από το κατάστρωμα: Όταν εγκαθίσταται όπως έχει σχεδιαστεί, τα κεραμίδια μεταλλικής οροφής Allmet's με επικάλυψη από πέτρωμα είναι ένα στεγνό σύστημα στέγης κάτω από το κατάστρωμα - σε αντίθεση με το βότσαλο ή το συμβατικό πλακίδιο τσιμέντου και πορσελάνης, που βασίζονται σε ένα υπόστρωμα φράγματος υγρασίας κάτω από το κεραμίδι. Αυτό το υπόστρωμα φράγματος υγρασίας είναι συνήθως πίσσα χαρτί, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα στεγνώσει, θα σπάσει και θα παραβιαστεί από την υγρασία, αναγκάζοντάς σας να αλλάξετε την κάλυψη στέγης σας.

  • Τα πιο ανθεκτικά: Οι μεταλλικές οροφές με μεταλλική επικάλυψη Allmet σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να αντέχουν τα σκληρότερα στοιχεία για τουλάχιστον 50 χρόνια - εγγυημένα. Δεν διαθέτουμε έξοδα και δεν κόβουμε γωνίες. Όλες οι μεταλλικές οροφές από αλουμίνιο Allmet κατασκευάζονται από χάλυβα με επίστρωση 3/16 galvalum - το πιο ανθεκτικό υλικό στεγών που διατίθεται. Συνδυάστε το με το εξαιρετικά ανθεκτικό ψημένο βαμβάκι του πετρελαίου, τις ανακλαστικές και διακοσμητικές επιφάνειες από πέτρα και τα καλύτερα ακρυλικά φινιρίσματα με υπεριώδη ακτινοβολία και έχετε ένα υλικό που ποτέ δεν θα σαπίσουν, θα σπάσουν, θα στρεβλωθούν ή θα σπάσουν - τουλάχιστον όχι σε μία ζωή. Αυτή η κλασική εμφάνιση μιας μεταλλικής οροφής μεταλλικής επίστρωσης Allmet, η οποία καλύπτεται από πέτρα, θα αντέξει τη δοκιμή του χρόνου και θα είναι πάντα όμορφη

  • Ενεργειακή απόδοση ανεξάρτητα από το χρώμα. Τα κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία όταν πρόκειται για εγκατάσταση μεταλλικών συστημάτων στέγης. Με τα μεταλλικά πλακίδια οροφής της Allmet, οι πελάτες έχουν την επιλογή της εγκατάστασης Direct to Deck, Batten ή αντεπιστροφής . Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εγκατάστασης Counter Batten, θα δημιουργήσετε 3 "πολύ αεριζόμενο χώρο αέρα μεταξύ του κεραμιδιού και του καταστρώματος, το οποίο είναι εξαιρετικά αποδοτικό τόσο σε ζεστό όσο και σε κρύο κλίμα.

  • Καλύτερη προστασία έναντι του χιονιού και του πάγου: Εάν ζείτε σε μια περιοχή που είναι επιρρεπής σε χιόνι και πάγο, δεν υπάρχει καλύτερη οροφή από μια μεταλλική οροφή μεταλλικής επίστρωσης Allmet. Κάθε χρόνο, οι ιδιοκτήτες σπιτιού σε ολόκληρη την Αμερική ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από το «Ice Damming». Με μια οροφή με επικάλυψη από χάλυβα Allmet Stone, η απομάκρυνση του πάγου εξαλείφεται ουσιαστικά λόγω του στρώματος αέρα μεταξύ των μεταλλικών οροφών και του καταστρώματος οροφής. Αυτό το εξαιρετικά μονωτικό χαρακτηριστικό κάνει το χιόνι στην οροφή σας να λιώσει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι στις συμβατικές στέγες, μειώνοντας κατά πολύ την πιθανότητα κατάψυξης νερού στα άκρα της οροφής σας.

  • 120 μίλι / ώρα Εγγύηση ανέμου: Τα πλακάκια μας με μεταλλική επικάλυψη από μεταλλική επένδυση από χάλυβα χρησιμοποιούν και την τεχνολογία αλληλοσύνδεσης σε συνδυασμό με το σταθερό, δοκιμασμένο και δοκιμασμένο πρόγραμμα στερέωσης για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στον κλάδο της κατασκευής στέγης. Παρόλο που εγγυόμαστε μια αντίσταση στην αντίσταση στην αιολική ενέργεια των 120 MPH, όταν δοκιμάζονται, τα πλακάκια από μεταλλικό μεταλλικό σκελετό Allmet αντέδρασαν με άνεμους μέχρι 200 ​​MPH. Τα πάνελ αλληλοσύνδεσης του Allmet και το σύστημα τοποθέτησης στηρίγματος προσφέρουν ελάχιστη κίνηση και εξαιρετική αντίσταση στην ανύψωση ανέμου. Τα κεραμίδια έχουν δοκιμαστεί και σε αντίθεση με την άσφαλτο και το σκυρόδεμα, οι μεταλλικές οροφές με πέτρινη επικάλυψη δεν μπορούν να αφαιρεθούν. Απλά διαβάστε για τους πελάτες μας πραγματικές εμπειρίες άνεμος ζωής.

  • 2.5 "Εγγύηση πέτρας χαλαζία : Δεν είναι όλα τα μεταλλικά πλακίδια στεγών είναι τα ίδια. Τα κεραμίδια από χάλυβα 3/16 ίντσας είναι κατασκευασμένα από χάλυβα υψηλής ποιότητας που διατίθεται, χάρη στη μητρική εταιρία εφοδιασμού Metals USA. Καλύμματα κεραμιδιών μας είναι επίσης μερικά από τα παχύτερα και πιο ανθεκτικά μεταλλικά συστήματα στέγης διαθέσιμα, και εγγυημένη για να αντέξει μέχρι 2,5 ίντσας χαλάζι που είναι ένα Class 4 Impact Rating! Απλώς διαβάστε για τις εμπειρίες των πραγματικών περιόδων χαλάρωσης ή παρακολουθήστε το slideshow των φωτογραφιών που δείχνουν τις στέγες Allmet έναντι των άλλων στέγων Η ζημιά που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας χαλάζι του Dallas το 1997.

  • Βαθμός πυρκαγιάς κατηγορίας "Α": Τα συστήματα μεταλλικής στέγης Allmet με επικάλυψη από πέτρα είναι άκαυστα και προσφέρουν την καλύτερη βαθμολογία πυροπροστασίας στον κλάδο και την καλύτερη προστασία για το σπίτι σας από εξωτερικές πυρκαγιές. Η αλληλοεπικαλυπτόμενη τεχνολογία επικαλύψεων κεραμιδιών μας δεν παρέχει πρόσβαση για ανεμοστρόβιλους που εισέρχονται κάτω από την οροφή σας και αναφλέγουν το υπόστρωμα ξύλου. Ζεύγος τα πυρίμαχα μεταλλικά κεραμίδια με τα μονωτικά χαρακτηριστικά ενός συστήματος τοποθέτησης λακκούβα και δεν υπάρχει καλύτερο μεταλλικό σύστημα στέγης που μπορείτε να το εγκαταστήσετε για να προστατέψετε περισσότερο το σπίτι σας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τύπους μεταλλικών πλακιδίων . Για μια επισκόπηση των προφίλ κεραμιδιών μας, ανατρέξτε στο Φυλλάδιο ανασκόπησης για τα νέα στοιχεία του Sunlight . Διαφορετικά, κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το στυλ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κάθε κεραμίδι χάλυβα στεγών χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zincalume για πρόσθετη ανθεκτικότητα.  


Allmet Stone Coated Steel roofing tiles .jpg

DECRAS METAL ROOF TILE .jpg

Πλεονέκτημα των πλακιδίων στέγης Allmet Stone Coated Steel

Shingle roof.jpg

stone coated metal roof tile .png


Ένα ζευγάρι:Decras Shake Roof Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική