Πολύχρωμο με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής

Πολύχρωμο με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής

πολύχρωμο με πέτρινη επίστρωση υλικού κατασκευής σκεπής βοτσάλων πακέτα πλεονεκτήματα του NEWSUNLIGHT πέτρα ΣΤΈΓΗΣ νέου τύπου, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος και καλή εμφάνιση. Φως: ελαφρύ, χαμηλό βάρος, 6kg ανά τ.μ., μόνο το 1/6 του παραδοσιακά κεραμίδια, εμπορευμάτων, Αποθήκευση, μείωση του κόστους των στεγών και τοίχων. Superior...

Λεπτομέρειες προϊόντος

πολύχρωμο πέτρινη επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής βοτσάλων

Bond.jpgΤύπος ομολόγου
Συνολικό μέγεθος: 1335 mm * 420mm
Κάλυψη μέγεθος: 1270 mm * 370mm
Πάχος: 0.4 mm 0,45 mm 0.48 mm
Πλακάκια/m2: 2.08pcs
Βάρος τεμαχίου: 2.8kgs/3.0kgs
Classic - 副本.jpgΚλασικό τύπο
Συνολικό μέγεθος: 1335 mm * 420mm
Κάλυψη μέγεθος: 1270 mm * 370mm
Πάχος: 0.4 mm 0,45 mm 0.48 mm
Πλακάκια/m2: 2.08pcs
Βάρος τεμαχίου: 2.8kgs/3.0kgs

stong chips metal roofing.jpgaccessories1.pngNew Sunlight factory4.jpg

Πακέτα διακοπώνroof tile package.jpg


Πλεονεκτήματα της ΠΈΤΡΙΝΗ ΣΤΈΓΗ NEWSUNLIGHT

νέος τύπος, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος και καλή εμφάνιση.

Φως:μικρό βάρος, χαμηλό βάρος, 6kg ανά τ.μ., μόνο το 1/6 του παραδοσιακά κεραμίδια, εμπορευμάτων, Αποθήκευση, μείωση του κόστους των στεγών και τοίχων.

Ανώτερη weather αντίσταση: Η βάση είναι Alu-ψευδάργυρος χάλυβα, με αρκετές στρώμα υψηλής πολυμερούς χειρισμό προστατευτικό φιλμ. Έτσι έχει ισχυρή πάγωμα απόψυξη λειτουργία αντίσταση και αυξάνει τη διάρκεια ζωής αποτελεσματικά. Κανένα σπάσιμο, ανάθεσης συμβάσεων και κέρλινγκ, λειτουργία υψηλής νερού-απόδειξη. Ο προμηθευτής χάλυβα--Shanghai Bao χάλυβα ομάδα μας υπόσχονται χωρίς θραύση και τη διαρροή στο 35years.


Άνεμος αντίστασης: χρησιμοποιώντας τον τρόπο στερέωσης κατηγορηματικά την εγκατάσταση? Αποκτήστε μία μεγαλύτερη προστασία στο wind μέσω εγκατάστασης επικάλυψης. Μπορεί να επιτύχει έως 160MPH σε άνεμος αντίστασης πτυχή.

Εύκολη εγκατάσταση: εύκολο στην εγκατάσταση και γρήγορη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Κανονικά ένας τ.μ. χρειάζεται 2.5 κομμάτια.

Σειρά ευρείας χρήσης: προσαρμόζεται σε όλα τα κτίρια του υλικού κατασκευής σκεπής κλίση, ειδικά για την μεγάλη κλίση αυτά. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα για ψηλά κτίρια να χρησιμοποιούν με ασφάλεια.

Υψηλή αδιάβροχη λειτουργία: Ένα κομμάτι καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση, οπότε ότι λιγότερο κρακ κατά τη διαδικασία της επικαλυπτόμενες εγκατάσταση και μικρή πιθανότητα για την ανίχνευση διαρροών. Κατηγορηματικά τον καθορισμό και την επικάλυψη μέθοδο εγκατάστασης επιστημονική εγγύηση η αδιάβροχη λειτουργία και πάλι την καλή αδιάβροχη λειτουργία
βάση του Bao χάλυβα ίδια.

Σεισμός-απόδειξη: ελαφρύ υλικό κατασκευής σκεπής μπορεί να μειώσει το βάρος του υλικού κατασκευής σκεπής, να μειώσει το πρώτο στρώμα να μετακινήσετε κατηγορηματικά και το αιχμηρό μέρος στο πρώτο στρώμα αλλαγής. Στις θέσεις που πάντα συμβαίνουν σεισμοί, τα κτίρια ελαφρύ υλικό κατασκευής σκεπής είναι πιο δημοφιλής λόγω της υψηλής σεισμός-απόδειξη συνάρτηση., όπως η Ιαπωνία, όταν σεισμός συμβαίνουν, κατά κανόνα δεν άνθρωποι παίρνουν κακό και πέθανε.


Αντίσταση πυρκαγιάς κατηγορίας Α: Στην περίπτωση της πυρκαγιάς, τα κεραμίδια μας μπορεί να σταματήσει τη φωτιά να εξαπλωθεί. NEWSUNLIGHT πέτρα κεραμίδια χρήση άφλεκτων υλικών της κατηγορίας Α για την παραγωγή.


Μείωση θορύβου: Μέσα από τη χρήση τη φυσική ηφαιστειακή πέτρα, αυτό δεν μπορεί να αυξηθεί μόνο της οροφής πλακάκια καλής εμφάνισης αλλά επίσης buffer επίδραση για βρέχει, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά το θόρυβο

Ζεστό και κρατήστε θερμομόνωση: το στρώμα αέρα σε στέγες σε συνδυασμό από μετρητή batten και σταυροειδώς batten καθιστούν πιο ευάερο και στη συνέχεια να κρατήσει ζεστό και θερμομόνωση.

projects.jpg


Ένα ζευγάρι:Μίγμα χρώματος αλουμινίου ψευδάργυρου ΠΑΝΕΛ Επόμενη:Με πέτρινη επίστρωση υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων φύλλων

Εξεταστική