Υψηλής ποιότητας πλακάκι από σκυρόδεμα με επικάλυψη από σκυρόδεμα 420 Mm

Υψηλής ποιότητας πλακάκι από σκυρόδεμα με επικάλυψη από σκυρόδεμα 420 Mm

Πέτρα με επικάλυψη κεραμιδιών Πέτρινη επίστρωση από κεραμίδι είναι ένα νέο υλικό κατασκευής στέγης που παράγεται με ανθεκτικό γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα και υιοθετεί την ακρυλική ρητίνη υψηλής ποιότητας σαν τα συγκολλητικά, την ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες άμμο ή τη βαμμένη αμμώδη φύση ως επιφανειακό στρώμα μέσω μοναδικής .. .

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πέτρινη κεραμοσκεπή

Πέτρινο κεραμίδι με επικάλυψη από πέτρα είναι ένα νέο υλικό κατασκευής στέγης που παράγεται με ανθεκτική γαλβανισμένη πλάκα και υιοθετεί την ακρυλική ρητίνη υψηλής ποιότητας σαν τα συγκολλητικά, την ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες φύση άμμο βαμμένη φύση άμμο ως το επιφανειακό στρώμα μέσω μοναδική τεχνολογική διαδικασία. Είναι ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν που συνδυάζει τη δημιουργία, σύνθετο και είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον.

Το πέτρινο κεραμίδι με επικάλυψη από πέτρα έχει τόσο τις φυσικές, όσο και τις καλές ιδιότητες των παραδοσιακών πλακιδίων κεραμιδιών και την εξαιρετική ελαφριά, ισχυρή, ανθεκτική απόδοση των σύγχρονων μεταλλικών πλακιδίων. Αυτή τη στιγμή είναι τα κύρια υλικά υψηλής ποιότητας στον κόσμο.

Κατηγορία:


Εμείς προμήθεια έξι τύπων πέτρινο επικαλυμμένο κεραμίδι για να μπορείτε να επιλέξετε:


Πέτρινη κεραμοσκεπή με πέτρωμα για πώληση με πιστοποίηση CE SGS

Πέτρινη κεραμοσκεπή με πέτρωμα για πώληση με πιστοποίηση CE SGS

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υλικό Χαλύβδινο φύλλο 0,35-0,6 mm
Επιφάνεια Τσιπς άμμου χρώματος φύσης
Συνολικό μέγεθος 1340x420mm
Ισχύον μέγεθος 1280x370mm
Έκταση ανά κεραμίδι 0,4847τμ
Πλακάκια ανά τετραγωνικό μέτρο 2.1pcs
Βάρος ανά πλακίδιο 2.8kg
Βάρος ανά τετραγωνικό μέτρο 5.88kg
Ειδικό χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί

Πέτρινη κεραμοσκεπή με πέτρωμα για πώληση με πιστοποίηση CE SGS


Χρώμα:

χρώμα chart.webp

Πλεονεκτήματα:

1. Αντοχή σε πυρκαγιά: Και οι δύο χάλυβες AL-ψευδαργύρου και τα πέτρινα τσιπ είναι μη οργανικά υλικά, είναι φυσικά και αποδεδειγμένα μη εύφλεκτα.

2.Επιδόσεις από τον σεισμό: Οι μεταλλικές στέγες με πέτρινη επένδυση είναι ελαφρές και ανθεκτικές, δεν προκαλούν εύκολα ζημιές στα υπόστεγα των κτιρίων σε σεισμούς.

3. Ανθεκτικότητα Σήματος Βάρος Αντιολισθητική: Η μεταλλική οροφή με πέτρινη επένδυση χαρακτηρίζεται από αντοχή στο χιόνι, αντοχή στο βάρος και αντιολισθητική και έτσι δεν μπορούν να ανησυχούν τα προβλήματα στις περιοχές κατάψυξης.

4. Αντοχή στο φινίρισμα: Ο επιστημονικός σχεδιασμός του συστήματος αλληλοσύνδεσης και οι αποδεδειγμένες τεχνικές τοποθέτησης εγγυώνται μεγαλύτερη ασφάλεια στις καταιγίδες, τις καταιγίδες και τους τυφώνες.

5. Ανθεκτική στην υγρασία: Η οροφή δεν είναι θορυβώδης και συχνά πολύ πιο ήσυχη από την οροφή ασφάλτου ή από μια βαριά παραδοσιακή οροφή με ξύλινο κούνημα. Δεν θα υπάρξουν διαρροές στις καταιγίδες και η οροφή θα πλυθεί και θα εμφανιστεί σαν να ήταν πρόσφατα επανεγκαταστάθηκε.

6. Ασφάλεια στο φωτισμό: Δεν υπάρχει αύξηση της πιθανότητας να χτυπηθεί από αστραπές. Σε περίπτωση που ο αστραπής χτυπηθεί, η ενέργεια διασκορπίζεται με ασφάλεια και εξέρχεται στο έδαφος.

7.Αντίσταση από το χέρι: Τα κεραμίδια με μεταλλική επικάλυψη με πέτρινη επικάλυψη αποδεικνύονται ότι φέρουν τις χαλαζιέρες χωρίς να προκαλούν ζημιές.

Κύρια αξεσουάρΣχετικά με την εταιρεία μας

Η νέα επένδυση από χάλυβα με ηλιακή ακτινοβολία Sunlight είναι μία από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες εταιρείες επισκευής στέγης της Αυστραλίας και ζωγραφικής. Η κύρια υπηρεσία μας στο Σίδνεϊ είναι η αποκατάσταση στέγης που εξυπηρετεί όλες τις περιοχές του Σίδνεϊ και των βορειοδυτικών προαστίων. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή επαγγελματικών και αξιόπιστων υπηρεσιών στέγης, η Sun Stone με επένδυση με πέτρα New Sunlight γνωρίζει την αξία της σπουδαιότητας της ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Able Roof Restoration είναι σε θέση να προσφέρει εγγύηση στις υπηρεσίες της με εμπιστοσύνη. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επισκευές οροφών, καθαρισμό οροφής, αποκατάσταση στέγης, συντήρηση στέγης, επανατοποθέτηση στέγης, ανακατασκευή στέγης, ανακατασκευή στέγης, επεκτάσεις στέγης, ζωγραφική στέγης και υαλοπίνακες Sydney. Προσφέρουμε επίσης ανατινάξεις νερού και καθαρισμού υψηλής πίεσης, Εγκατάσταση υδρορροών, Στέγες Colorbond, Ελεύθερες επιθεωρήσεις στέγης, συμβουλές και εισαγωγικά.


Εάν υπάρχουν τυχόν ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Ένα ζευγάρι:Φυσικό έγχρωμο πέτρινο τσιπ με επικάλυψη χάλυβα / μέταλλο κεραμίδι Επόμενη:Αντιδιαβρωτικό Σύνθετο Πέτρα με Μεταλλική Επικάλυψη

Εξεταστική