Ελαφρύ υλικό στέγης πολύχρωμα χάλυβα στέγες κεραμίδι

Ελαφρύ υλικό στέγης πολύχρωμα χάλυβα στέγες κεραμίδι

Τα κεραμίδια με επικάλυψη Stone Coated Steel είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρουν το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές στέγες που προσφέρουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών οροφών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικού κεραμιδιού σε αρχιτεκτονικά έρπητα ζωστήρα ή το Classic TileTM μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια από σκυρόδεμα μεταλλικής επίστρωσης Allmet θα επιμεληθούν και θα λειτουργήσουν ακριβώς την ίδια μέρα με την εγκατάσταση. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες μεταλλικές μεταλλικές κατασκευές στεγών σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Rainbow πέτρινο επικαλυμμένο μεταλλικό κεραμίδι

image


Μέγεθος: 1335 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες


Κυρίως χρώμα των κεραμιδιών σκεπής Stone Coated Steel  

image


Αξεσουάρ κεραμιδιών με επικάλυψη από πέτρα

spare part

spare part2

stone coated metal roof tile .png

κουνήστε τα κεραμίδια .jpg

Τραβήξτε το XD roof tile.jpg


Γιατί να επιλέξετε κεραμίδια από σκυρόδεμα με επικάλυψη από πέτρα

Ερώτηση: Η αστραπή είναι ελκυσμένη σε μια μεταλλική στέγη;

Απάντηση: Δεν υπάρχει απολύτως καμία αύξηση στην πιθανότητα το σπίτι σας να χτυπηθεί από αστραπή εάν έχετε μεταλλική οροφή. Στην πραγματικότητα, αν ο κεραυνός χτυπάει τη νέα σκεπή χάλυβα που καλύπτεται από το Sunlight Stone, η ενέργεια διασκορπίζεται με ασφάλεια σε όλη την επιφάνεια της οροφής και μπορεί να βγει στο έδαφος. Επίσης, επειδή οι μεταλλικές στέγες ΔΕΝ είναι εύφλεκτες ή εύφλεκτες, είναι μια ακόμη πιο έξυπνη επιλογή για επενδύσεις στέγης σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε αστραπές και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Ερώτηση: Είναι μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα με θορυβώδη στέγη;

Απάντηση: Απολύτως όχι! Τώρα ακούστε αυτό: μια νέα στέγη χάλυβα που καλύπτεται από το φως του ήλιου είναι συχνά πολύ πιο ήσυχη από ό, τι ακόμη και μια στέγη ασφάλτου. Λόγω της μοναδικής μας μεθόδου εγκατάστασης που δημιουργεί έναν ήχο μαζί με την όμορφα λειτουργική πέτρινη επιφάνειά μας, ακόμη και μια καταρρακτώδης βροχή που χτυπά τα πάνελ οροφής δεν είναι πιο δυνατή από ό, τι θα ήταν σε μια βαρύ ξύλινη οροφή.

 

Ερώτηση: Είναι η σκουριά ένα πρόβλημα με πέτρινη επίστρωση χάλυβα;

Απάντηση: Όχι! Στην πραγματικότητα, τα πάνελ New Sunlight Stone Coated Steel είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας που είναι επικαλυμμένο με ακρυλικό βασικό παλτό. Κεραμικά κοκκία γαιώδους πέτρας ενσωματώνονται έπειτα επί αυτού του στρώματος βάσης. Τέλος, εφαρμόζεται ένα καθαρό ακρυλικό over glaze και ψήνεται. Αυτό παρέχει στο σπίτι σας μια μακρόχρονη, ανθεκτική και ανθεκτική στην εξασθένιση προστασία για μια ζωή απόλαυσης.

 

Ερώτηση: Το Denting ένα πρόβλημα;

Απάντηση: Και πάλι, όχι! Στην πραγματικότητα, οι New Sunlight Stone Coated Steel Roofs μπορούν να αντεπεξέλθουν σε χαλαζιέρες, φορτία χιονιού και ακραίες συνθήκες ανέμου χωρίς καμία δομική ή κοσμητική ζημιά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι εγγυημένες από τις καιρικές συνθήκες εγγυήσεις περιλαμβάνουν ταχύτητα 120 μίλια / ώρα . Εγγύηση ανέμου (ίση με ανεμοστρόβιλο F2!) Και εγγύηση Hailstone 2,5 ιντσών.  


Ένα ζευγάρι:Ελαφρύ υλικό στέγης Χρώμα Κυματοειδές στέγες Επόμενη:Ελαφρύ υλικό στέγης Πολύχρωμο κεραμίδι από σκυρόδεμα

Εξεταστική