Ισπανική ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής

Ισπανική ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής

Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια κλασικό τύπο μεταλλικές στέγη κεραμιδιών Bond τύπος μετάλλου στέγη κεραμιδιών στεγών μετάλλων αξεσουάρ 12 Στάνταρ χρωμάτων πλακιδίων Περιγραφή του Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια στη βάση του πολύχρωμο Stonecoated μεταλλική στέγη κεραμιδιών είναι Aluzinc φύλλο , καθώς και την ιδιοκτησία vermiculites μείγμα...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια

Κλασικό τύπο μεταλλικό κεραμίδι

Κεραμίδι στεγών μετάλλων τύπου Bond

Αξεσουάρ κεραμιδιών στεγών μετάλλων

12 Στάνταρχρώματαmetal roof tile color chart.png

Περιγραφή τουNewsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια

Η βάση της πολύχρωμα Stonecoated μεταλλικό κεραμίδι είναι Aluzinc φύλλο, καθώς vermiculites επεξεργασία από υψηλή τεχνική στην επιφάνειά του. Το σχέδιο multilayer είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς επίσης και όντας σε μοντέρνο στυλ.

Δώδεκα λόγοι για να επέλεξε Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια
1. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια έχει καλλιεργηθεί σε δημοτικότητα λόγω της ευελιξία, οπτική έκκληση, χρώμα, τιμή και απόδοση.
2. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια προσφέρει χαμηλό-κόστος κύκλου ζωής και την αντοχή.
3. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια θα δεν σαπίζουν, ρωγμή, διαίρεση, τυλίξτε, ερπυσμός, μπούκλα, τσιπ, φλούδα ή διαβρώσει.
4. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια σάς δίνει τη δυνατότητα να πούμε αντίο σε ξεφλούδισμα και κουρελιασμένη άσφαλτο έρπητα ζωστήρα, σπασμένα κεραμίδια, και βαρύς ξύλινα κουνήματα.
5. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια έχει ανώτερη χιονιού, νερό και αερομεταφερόμενα μπάζα ρίχνοντας τις δυνατότητες.
6. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια είναι ελαφρύ και προσφέρει διαρθρωτικών εξοικονόμηση για τόσο των νέων όσο και την εκ νέου στέγη εφαρμογές.
7. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια μπορούν να εγκατασταθούν πάνω από υπάρχουσες στέγες (διάθεση των υπαρχόντων στεγών μπορεί να είναι δύσκολη και δαπανηρή, καθώς και επικίνδυνα για το περιβάλλον μας).
8. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια είναι μη εύφλεκτο: Ατσάλι δεν θα καεί και ουσιαστικά καμία συντήρηση είναι απαραίτητη.
9. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια που είναι οικολογικά υγιής? Μπορείτε να αποθηκεύσετε σε συχνών και δαπανηρών εκ νέου υλικού κατασκευής σκεπής.
10. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια μπορεί να UL90 με τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να σταθεί μέχρι θυελλώδεις άνεμοι, υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας.
11. Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μεταλλικά κεραμίδια προσφέρει το σχεδιαστή κοιτάζουν μαζί με λειτουργία, ομορφιά και μακροπρόθεσμη οικονομία.
12. όλα τα προϊόντα πλακάκια οροφής Newsunlight πέτρα με επικάλυψη μετάλλων είναι U.L αξιολογήθηκε ως μια εκτίμηση της κατηγορίας 4 χαλάζι αντίκτυπο. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα έκπτωση ασφαλίστρων του ιδιοκτήτη σπιτιού για αυτήν την ταξινόμηση.

Πακέτοπέτρα με επικάλυψη μεταλλικό κεραμίδιpackage of stone coated metal roof tile.jpg

Εγκατάσταση της πέτρας με επικάλυψη μεταλλικό κεραμίδι201708181750111507655.jpgInstallation of stone coated metal roof tile.jpg

Βασικές λεπτομέρειες ως κατωτέρω:

Κεραμίδι πέτρα επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων χρώμα

1 πρώτη ύλη

(1) υλικό

Galvalume χάλυβα φύλλο 0.40mm


(2) επιφάνεια

Πολύχρωμο τσιπ πέτρα


2 μέγεθος της Κίνας φθηνά πολύχρωμο πέτρινη προβαμμένο χάλυβα κεραμίδι στεγών

(1) γενικό μέγεθος

1340 mm * 420 mm


(2) έγκυρο μέγεθος

1290 mm * 370 mm
Ένα ζευγάρι:Πολύχρωμες πέτρες με επικάλυψη από αλουμίνιο Επόμενη:Με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων στην Κένυα

Εξεταστική