Πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων / πέτρα χρώμα με επικάλυψη χάλυβα ΠΑΝΕΛ

Πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων / πέτρα χρώμα με επικάλυψη χάλυβα ΠΑΝΕΛ

Γιατί να επιλέξετε το νέο ηλιακό ΦΩΣ πέτρα με επικάλυψη μεταλλικές στέγη; Ένα αρχικό κόστος επενδύσεων πάνω από The RestThe την εγκατάσταση μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη μπορεί να είναι περισσότερο από με άλλα υλικά υλικού κατασκευής σκεπής.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dalian νέο ηλιακό φως κτίριο Material Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κεραμίδια πετρών επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων Κίνα και προμηθευτές, και είμαστε επίσης μια επαγγελματική επιχείρηση και εργοστάσιο, Καλώς να αγοράσετε χαμηλή τιμή κεραμίδι πετρών, ευέλικτο στέγη, παραδοσιακά κεραμίδια και χονδρικής φθηνά προϊόντα από εμάς.


Γιατί να επιλέξετε το νέο ηλιακό ΦΩΣ πέτρα με επικάλυψη μεταλλικές στέγη;


Μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα

Το αρχικό κόστος για την εγκατάσταση μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη μπορεί να είναι περισσότερο από με άλλα υλικά υλικού κατασκευής σκεπής. Ωστόσο, τα χρήματα που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να σώσει είναι σημαντική, επειδή μια στέγη νέο φως του ήλιου θα είναι η τελευταία οροφή που αγοράζετε ποτέ. Μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη προσθέτει στην ομορφιά του σπιτιού σας και την αξία μεταπώλησης.

«Καλό για μια ζωή"Vs. «Αργά ή γρήγορα»

Η μέση ζωή μιας μη-χάλυβα στέγης είναι περίπου 15 χρόνια. Για παράδειγμα, άσφαλτο, ή έρπητα ζωστήρα «σύνθεση» μπορεί να απαιτούν εκ νέου υλικού κατασκευής σκεπής κάθε 10 έως 20 χρόνια ή και νωρίτερα! Συγκρίνετε αυτό με μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη που περιλαμβάνει μια εγγύηση, το οποίο είναι καλό για τη διάρκεια ζωής του ιδιοκτήτη (κινητές).

Δώστε σας Makeover ομορφιά σπίτι A

Ό, τι το ύφος, το χρώμα ή το τέρμα του τρέχουσα στέγη σας, κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη που θα ταιριάζουν με την εμφάνιση του σπιτιού σας. Αν θέλετε το βλέμμα του ένα βότσαλο ασφάλτου, κεραμιδιών από πηλό, κέδρος ανακινείται ή σχιστόλιθο, μπορείτε να επιλέξετε μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη που θα ενισχύσει την ομορφιά του σπιτιού σας.

Δύναμη για μακροπρόθεσμα

Η ζωή είναι σκληρή. Μητέρα φύση είναι πιο δύσκολο, ειδικά για υλικά υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα μη που αρχίζουν να επιδεινωθεί αμέσως μετά την εγκατάστασή τους από την έκθεση σε επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, επέκταση και τη συστολή λόγω των αλλαγών της θερμοκρασίας και το αποτέλεσμα της χαλάζι, χιόνι βαρύ πακέτο, πάγου και ανέμου. Μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη, ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει ακραίες καιρικές συνθήκες και ακόμα φαίνονται και προστασία όπως νέων για μια ζωή.

Υπέροχα αποδοτικό

Υπάρχει περισσότερο για τα όμορφα χρώματα και τα σχέδια της μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη από ό, τι συναντά το μάτι. Για παράδειγμα, οι στέγες ελαφρύ χρώμα έχουν σχεδιαστεί για να αντανακλούν τη θερμότητα του ήλιου αποτελεσματικά και να μειώσει την ανάγκη για να δροσίσει το σπίτι σας κατά τη διάρκεια των καυτών θερινών μηνών. Τι ωραίος τρόπος να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας σας.

Όρθιος για αντοχή

Αν έχετε ακούσει κάποιος λέει ότι δεν πρέπει να περπατήσει μιας στέγης μετάλλων, αυτοί προφανώς δεν μιλάμε για μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη. Μας μοναδικό ενδασφαλίζοντας σχέδιο πίνακα, με γαλβανισμένο χάλυβα κατασκευή και εγκατάσταση αποδεδειγμένες μέθοδοι παρέχουν ένα σύστημα ισχυρή στέγη που μπορεί κανείς να περπατήσει κάτω από κανονικές συνθήκες.

Υπολογίζοντας την απόλαυσή σας

Όταν συγκρίνετε τις δυνατότητες και τα οφέλη της μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη από όλες τις άλλες, θα δείτε πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Τόσο πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τι θα είναι το ποσό της επένδυσης σας; Πρώτον, επικοινωνήστε μαζί μας. Έμπειροι επαγγελματίες μας θα υπολογίσει το κόστος της νέας στέγης σας ανάλογα με το ύφος του το νέο φως του ήλιου πέτρα με επικάλυψη χάλυβα συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής που επιλέγετε, της στέγης σας σχήμα και "πίσσα" ή βαθμό κλίση και μήπως θα θέλατε να γίνει η υπάρχουσα στέγη σας άφησε στο ή να αποκόπτεται. Θυμηθείτε μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη έρχεται με 50 χρόνια εγγύηση.


Πιστοποίηση του νέου υλικού κατασκευής σκεπής φως του ήλιου

Νέο ηλιακό φως οροφής εγγύηση

Νέο ηλιακό φως συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής, Inc. (εφεξής "η εταιρεία") με την παρούσα εγγύηση στον αρχικό αγοραστή καταναλωτή («ιδιοκτήτης») που κάθε νέα ηλιακή ακτινοβολία πάνελ οροφής («πίνακα») θα: (1) παραμένουν ελεύθερα από κατασκευαστικά ελαττώματα που θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις των πάνελ? (2) να είναι ανθεκτικά σε αποχωρήσεις σε ταχύτητες αέρα μέχρι 120 μίλια ανά ώρα. και (3) ζημιά χαλάζι αντισταθείτε. Για τους σκοπούς της παρούσας εγγύησης, χαλαζοπτώσεων ορίζεται ως εξής: (1) η διείσδυση του χαλαζιού πέτρες εντελώς μέσω του πίνακα? ή (2) ρωγμές ή σχισμές του του πάνελ χάλυβα υπόστρωμα γύρω από το σημείο κρούσης.


Περιορισμός της ευθύνης για την έκταση των πινακίδων που πράγματι περιέχουν ελαττώματα στα υλικά ή την εργασία κατασκευής που επηρεάζουν την απόδοση, η εταιρεία θα επισκευάσει ή αντικαταστήσει το ελαττωματικό πίνακα, εφόσον η ευθύνη της εταιρίας περιορίζεται σε μια συνολική δαπάνη δεν πρέπει να υπερβαίνει το κόστος λογικό αντικατάστασης του ιδιαίτερη ελαττωματικών πάνελ κατά τα πρώτα 15 χρόνια μετά την εγκατάσταση και μειώνεται κάθε χρόνο σε πάγιου για υλικό μόνο τα υπόλοιπα 15 χρόνια. Η εταιρία θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει ελαττωματικό πίνακες με το ίδιο χρώμα ή σχέδιο. Ωστόσο, οι παραλλαγές χρώματος μπορεί να υπάρχουν μεταξύ των επιτροπών που έχουν κατασκευαστεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η εταιρεία μπορεί να διακόψει ή να αλλάξετε τη σχεδίαση του προφίλ ενός συγκεκριμένου προϊόντος. Εν πάση περιπτώσει, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει την ελαττωματική πηνακίδα με μια ομάδα παρόμοια σχέδιο και χρώμα.

Δυνατότητα μεταφοράς αυτό περιορισμένη εγγύηση μπορούν να μεταφερθούν από τον αρχικό ιδιοκτήτη στον ιδιοκτήτη του μετέπειτα κατάλυμα κατά τα πρώτα χρόνια της 5, παράγραφος 5, μετά την αρχική εγκατάσταση του προϊόντος υπό την προϋπόθεση ότι η μεταφορά πληροφοριών (διεύθυνση ακινήτου, αρχικό ιδιοκτήτη, νέο ιδιοκτήτη) αποστέλλεται ταχυδρομικώς στην εταιρεία εντός 30 ημερών από την αλλαγή της ιδιοκτησίας. Ανακοίνωση για την αλλαγή της ιδιοκτησίας πρέπει να αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου στην εταιρεία οι πρωτοδίκες σημειωμένος.

ATTN: Νέο ηλιακό φως οροφής εγγύηση Dept.Πόλη Dalian - Foshan City, Κίνα

Η παρούσα εγγύηση είναι υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


  1. Γραπτή ειδοποίηση ελάττωμα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς προς την εταιρεία κατά την «διεύθυνση που παρατίθενται παρακάτω. Η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει το όνομα και τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη του προβαλλόμενου ελαττωματική πηνακίδα ή πάνελ και πρέπει να περιγράψει το ελάττωμα λεπτομερώς.


2. η εταιρεία δεν ευθύνεται για, και η παρούσα περιορισμένη εγγύηση δεν ισχύει για, καμία αποζημίωση για τα πάνελ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου ιδιοκτησίας λόγω οποιοδήποτε λόγο εκτός από τα συγκεκριμένα ελαττώματα στα υλικά ή κατασκευή κατασκευής ορίζεται στην περιορισμένη εγγύηση. Αιτίες που δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση περιλαμβάνουν: (1) ζημία που προκύπτει από ελαττώματα, την κίνηση ή την καθίζηση στη δομή του, στον οποίο εγκαθίσταται η στέγη? (2) καταχρηστική επισκεψιμότητα που προκύπτουν από μια διακύμανση στις οδηγίες του κατασκευαστή? (3) βλάβη τα πάνελ που προκαλείται από οποιαδήποτε εφαρμογή καθαρισμού λύσεις, ζωγραφική, επιστρώσεις ή τροποποιήσεις οποιουδήποτε είδους? (4) βλάβη τα πάνελ που προκαλούνται από κακή χρήση, αμέλεια ή ακατάλληλο χειρισμό κατά τη διάρκεια ή μετά την εγκατάσταση; ή (5) ζημία που προκαλείται από την αποτυχία να ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή. Ένα ξεχωριστό εγγύηση που καλύπτει την εγκατάσταση πάνελ μπορεί να διατίθενται από τον ανάδοχο της εγκατάστασης.


3. η παρούσα εγγύηση είναι ο μόνος ΕΓΓΥΗΣΗ που κάνει η εταιρεία σε σχέση με το νέο ηλιακό φως στεγών πάνελ που πωλεί. Αντιπροσώπων και εγκαταστατών του νέου υλικού κατασκευής σκεπής ηλιακό φως πάνελ δεν επιτρέπεται να επεκτείνει ή να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας εγγύησης με οποιονδήποτε τρόπο.


4. δεν παρέχεται εγγύηση ισχύει για κάθε νέο ηλιακό φως στεγών πίνακα τροποποιηθεί, να τροποποιηθούν ή να μεταβληθούν σε σχέδιο ή λειτουργία, αφού έχει έφυγε από το εργοστάσιο, εκτός όταν η μεταβολή είναι απαιτείται από τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή.


5. αντικατάσταση κάθε πάνελ νέο ηλιακό φως οροφής από την εταιρεία δεν καλύπτει ο όρος της παρούσας εγγύησης εκτός από όπως απαιτείται από το νόμο.


6. η παρούσα εγγύηση δίνει στον αρχικό αγοραστή του νέου υλικού κατασκευής σκεπής ηλιακό φως πάνελ συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας «περιορισμένης εγγύησης"είναι από ένα δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας να είναι άκυρη, άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, οι υπόλοιπες διατάξεις θα συνεχίσουν να είναι σε πλήρη ισχύ χωρίς να είναι μειωμένη ή να ακυρωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Νέο ηλιακό φως οροφής Foshan Subsidery εργοστάσιο


Q & A

από το νέο φως του ήλιου με ΚΕΡΑΜΊΔΙΑ.

Ερώτηση: Είναι αστραπή έλκονται από μια στέγη μετάλλων;

Απάντηση: Δεν υπάρχει απολύτως καμία αύξηση στην πιθανότητα του σπιτιού σας που χτυπιέται από την αστραπή, αν έχετε μια μεταλλική οροφή. Στην πραγματικότητα, εάν lightning strike νέο ηλιακό φως πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη σας, την ενέργεια με ασφάλεια να διαλύεται σε όλη την επιφάνεια της οροφής και να βγείτε στο έδαφος. Επίσης, επειδή το υλικό κατασκευής σκεπής μετάλλων δεν είναι εύφλεκτα, είναι μια ακόμα πιο έξυπνη επιλογή για επικαλύψεις στεγών σε περιοχές επιρρεπείς και σοβαρές καιρικές συνθήκες αστραπή.


Ερώτηση: Είναι μια πέτρα με επικάλυψη στεγάστρου μια θορυβώδη στέγη;

Απάντηση: Σε καμία περίπτωση! Τώρα ακούω αυτό: μια νέα ηλιακή ακτινοβολία πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγη είναι συχνά πολύ πιο ήσυχο από ό, τι ακόμα και μια στέγη βοτσάλων ασφάλτου. Λόγω μας μοναδική εγκατάσταση μέθοδο που δημιουργεί ένα ήχο μαζί με μας υπέροχα λειτουργικός γυαλιστερή επιφάνεια πέτρα, ακόμη και μια καταρρακτώδης βροχή εντυπωσιακή του πάνελ οροφής είναι όχι πιο δυνατά από ό, τι θα ήταν σε μια βαριά ξύλου ανακινείται στέγη.


Ερώτηση: Είναι η σκουριά πρόβλημα με επικάλυψη χάλυβα στέγη;

Απάντηση: ΟΧΙ! Στην πραγματικότητα, η νέα πέτρα φως του ήλιου με επικάλυψη χάλυβα στέγη πάνελ είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γαλβανιστούν χάλυβα που είναι επικαλυμμένα με ένα ακρυλικό παλτό βάσεων. Γη-πέτρα κόκκοι είναι ενσωματωμένα στη συνέχεια πέρα από το παλτό βάσεων. Τέλος, ένα διαφανές ακρυλικό πέρα από-λούστρο εφαρμόζεται και ψήνεται. Αυτό παρέχει το σπίτι σας με μια προστασία μακράς διάρκειας, ανθεκτικό και ανθεκτικά στο ξεθώριασμα για μια ζωή της απόλαυσης.


Ερώτηση: Ζούλιγμα ένα πρόβλημα;

Απάντηση: Ούτε αυτό! Στην πραγματικότητα, νέο ηλιακό φως πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγες μπορεί και να σταθεί σε χαλάζι, φορτία χιονιού και ακραίες καιρικές συνθήκες, χωρίς οποιαδήποτε ζημία διαρθρωτικών ή καλλυντικά. Αυτός είναι ο λόγος που μας αδιάβροχη εγγυήσεις περιλαμβάνουν 120 μίλια/ώρα άνεμο εγγύηση (ίσο με ένα F2 ανεμοστρόβιλος!) και 2.5 ιντσών εγγύηση χαλάζι.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε απορία.


Ένα ζευγάρι:Φυσικό έγχρωμο πέτρινο τσιπ με επικάλυψη χάλυβα / μέταλλο κεραμίδι Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική