Μεταλλικά στέγαστρα στέγες

Μεταλλικά στέγαστρα στέγες

Πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια στέγες επεκτείνεται σε έργα σκεπής σε πολλά είδη στυλ και δομές όπως ξύλινα, χάλυβα, δομές σκυροδέματος. Επίσης, επωφελείται από τα έργα για να αλλάξετε επίπεδη οροφή σε κεκλιμένη στέγη των υφιστάμενων κτιρίων, να μεταρρυθμίσετε την παλιά οροφή και να διακοσμήσετε μέρος κτιρίων κλπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

μέταλλο στέγες στέγες

Latvia roof tiles .jpg


Μέγεθος: 1320 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα Μεταλλικά στέγαστρα στέγες

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpgΑξεσουάρ μεταλλικά έρπητα ζωστήρα

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

Νέα μεταλλικά έρπητα κεραμιδιών Sunlight

Ο εξαερισμός είναι ένα μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες όταν πρόκειται για χώρους στέγης ή για εσωτερικούς αερισμούς. Τα σύγχρονα σπίτια γίνονται ολοένα και πιο μονωμένα και αεροστεγανικά, ωστόσο, με κρύες και υγρές καιρικές συνθήκες, όπως στη Νέα Ζηλανδία, οι ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν ακόμα να βιώσουν το νερό που στάζει από την εστία εξάτμισης ή άλλες οπές εξαγωγής από τα μπάνια ή το δωμάτιο πλυντηρίων. Αυτές οι συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγρασίας με ζημίες που προκαλούνται από ζημιά και προβλήματα υγείας που προκαλούνται από το καλούπι και την υγρασία.

Το New Sunlight Vent αποτελεί μέρος του Συστήματος Οροφής Υψηλής Απόδοσης. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος στέγης μας σημαίνει ότι δεν υπάρχει περικοπή διείσδυσης στην οροφή και δεν υπάρχει ανάγκη για βοηθητικές συναλλαγές να σηκωθούν στην οροφή μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης από τον σκοινί. Δεν απαιτεί περαιτέρω αναβοσβήνει και εγκαθίσταται από ειδικευμένο μηχανικό σάρωθρο, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί για την εγκατάσταση του στεγανοποιητικού συστήματος στεγών.

Νέα επισκόπηση συστήματος στέγης μετάλλων ηλιακού φωτός

Πώς τα συστήματα μεταλλικών σκεπών New Sunlight περνούν τις δοκιμές που σχετίζονται με το κλίμα που μπορεί να υπομείνει η οροφή σας. Αν και μερικές από αυτές είναι συγκεντρωμένες σε περιφερειακό επίπεδο, οι περισσότερες είναι οι συνθήκες που πρέπει να λάβουν υπόψη οι ιδιοκτήτες σπιτιού σε ολόκληρο το έθνος κατά τον σχεδιασμό του επόμενου έργου στεγών.

Τα συστήματα στέγης των νέων πλακών οροφής της Sunlight παρέχουν την απόδοση του χάλυβα σε ένα πλήρες προφίλ και χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σας, από τα πλακάκια οροφής Bond μέχρι τα βότσαλα Metal Ridge και πέρα ​​από αυτά. Λόγω της αντοχής και της αντοχής τους, οι στέγες του New Sunlight αντέχουν τα στοιχεία, ενισχύοντας όχι μόνο την έκκληση της δομής σας αλλά και την αξία της ιδιοκτησίας σας.

Ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών επιτρέπει στα συστήματα μεταλλικών οροφών New Sunlight να παρέχουν στο σπίτι σας βέλτιστη προστασία και απόδοση. Το ελαφρύ υλικό τους (μόλις 1,4 λίβρες ανά τετραγωνικό πόδι) μειώνει την απειλή στέψης και βλάβης της οροφής υπό έντονες συνθήκες. Επιπλέον, αυτές οι στέγες έχουν βέλτιστη βαθμολογία πυρκαγιάς και κρούσης. Επιπλέον, τα συστήματα συνοδεύονται από ολοκληρωμένες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων των μη διαβαθμισμένων προϊόντων περιορισμένης διάρκειας ζωής, των 120 μιλίων ανά ώρα και των 2.5 "εγγυήσεων για χαλάζι.

Συνολικά, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, τα συστήματα στέγης New Sunlight είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην στρεβλώνουν, να σκίζουν, να σαπίζουν ή να σπάνε. Το νέο ηλιακό φως χρησιμοποιεί πολύ φυσικές πέτρες από γρανίτη που αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι κολλημένες και σφραγισμένες σε χαλύβδινες πλάκες Galvalume® των 26, οι οποίες αλληλοσυνδέονται για ανώτερες ιδιότητες σφράγισης και αντοχής. Με τα πλεονεκτήματα ενός δομικά ισχυρού συστήματος, οι τεχνικές εγκατάστασης μπορούν να ποικίλουν και να επιτρέπουν ένα μεγάλο χώρο αέρα μεταξύ του καταστρώματος και των πλαισίων. Η πλήρης γκάμα προφίλ και χρώματα της νέας Sunlight αποτελεί ένα κορυφαίο σύστημα στέγης με τα πλεονεκτήματα της μόνωσης, του εξαερισμού και της μείωσης του θορύβου. Για τους λόγους αυτούς, παρά τις δοκιμές των στοιχείων, μια στέγη από το New Sunlight θα είναι η τελευταία που θα χρειαστεί ποτέ το σπίτι σας.

Τώρα ας συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για το πώς αυτά τα συστήματα στέγης αντέχουν σε κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τύπους μεταλλικών πλακιδίων . Για μια επισκόπηση των προφίλ κεραμιδιών μας, ανατρέξτε στο Φυλλάδιο ανασκόπησης για τα νέα στοιχεία του Sunlight . Διαφορετικά, κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το στυλ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κάθε χαλύβδινο κεραμοσκεπές χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zincalume για πρόσθετη ανθεκτικότητα.

πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια .jpg

shingle tile .JPG

Ένα ζευγάρι:Decras Shake Roof Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική