Νέα σχεδίαση κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων

Νέα σχεδίαση κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων

Νέα σχεδίαση μέταλλο υλικού κατασκευής σκεπής κεραμίδια γρήγορη λεπτομέρεια πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα βασίζεται σε Al-Zn χάλυβα. Η επιφάνεια και πίσω προστατευτικές ταινίες, μαζί με το κράμα που αποτελείται από αλουμίνιο και ψευδαργύρου, με φυσική πέτρα, παρέχει τη χρήση του ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η οποία δεν λιγότερο από 30 χρόνια. Αυτό το είδος...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νέα σχεδίαση κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων

Γρήγορη λεπτομέρεια

Πέτραεπικάλυψη χάλυβα κεραμίδια βασίζεται σε Al-Zn χάλυβα. Η επιφάνεια και πίσω προστατευτικές ταινίες, μαζί με το κράμα που αποτελείται από αλουμίνιο και ψευδαργύρου, με φυσική πέτρα, παρέχει τη χρήση του ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η οποία δεν λιγότερο από 30 χρόνια.


Αυτό το είδος των πλακιδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλα τα είδη των κτηρίων, όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, βίλες, κηπευτικά δομές, κλπ.


Πληροφορίες σχετικά με την πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα κεραμίδι
Όνομα:Με πέτρινη επίστρωση χάλυβα κεραμιδιώνΧρώμα:12 τυποποιημένο χρώμα
Επωνυμία:NewsunlightMOQ:

1 τεμ

Χρήση:Υλικά κατασκευής σκεπήςΒασικές pannel πάχος:0.4mm
Στυλ:ΚλασικήΚωδικός ψευδαργύρου:40g ανά τ.μ.
Μέγεθος:1340x420mmΣυσκευασία:Συσκευάζονται σε παλέτα
Ύψος:35mmΜέγεθος συσκευασίας:1.35x1.08x0.98m
Εγκατασταθεί έκθεσης:1290x370mmΠοσότητα συσκευασίας:600Pcs ανά παλέτα
Τεμ ανά τ.μ.2.08Ποσότητα ανά 20GP:8000-9000Pcs
Βάρος:2,8 kg/PCΧρησιμοποιήστε το χρονικό διάστημα:30-50 ετών


Νέο προϊόν--κλασικό μεταλλικά κεραμίδιαstone chips coated roofing.jpg

Αξεσουάρaccessories of roof tile1_.jpg


Πρώτη ύλη φύλλο

galvanized stone coated metal roofing.jpgΦυσικές άμμοι

stone chips_.jpgΌρους απόδοσης της πέτρας με επικάλυψη στεγών χάλυβα κεραμίδι

A, αυτού του κεραμιδιού υλικού κατασκευής σκεπής είναι οικονομία - εξοικονόμηση ενέργειας, και αυτού του κεραμιδιού υλικού κατασκευής σκεπής είναι μεγάλο εκτάσεων και μείωση στη φυσική διανομή.

Β, αυτό υλικό κατασκευής σκεπής κεραμιδιών με σεισμό αντίσταση - αιτία του κεραμιδιού υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα με επικάλυψη πέτρα είναι πιο ελαφρύτερο από το σκυρόδεμα κεραμίδι.

Γ, αυτό υλικό κατασκευής σκεπής κεραμιδιών με αντίσταση πυρκαγιάς - το κύριο υλικό αυτού του κεραμιδιού είναι από χάλυβα ψευδαργύρου-αλουμινίου με την πέτρα της φύσης που έχουν ισχυρή φωτιά ανθεκτικό.

D, αυτό κεραμίδι στεγών με απλή κατασκευή - φως βάρος, εύκολο να λυγίσει και να κοπεί, κατάλληλο για όλα τα είδη του κτιρίου, και θα μπορούσε να επαναλάβετε την εκτέλεση.

Ε, αυτό κεραμίδι στεγών με αντίσταση θύελλα - και θα μπορούσε να μειώσει το θόρυβο στο βρέχει.

F, αυτό κεραμιδιών στέγες με βαριά αντίσταση στον αέρα, προκαλούν που χρησιμοποιούμε για την οριζόντια μέθοδος στερέωσης είναι αντισταθούν να σηκώσει σε εκκαθάριση.

G, αυτό υλικό κατασκευής σκεπής κεραμιδιών με χαλάζι αντίσταση - το κεραμίδι μπορεί να αντισταθεί σε κρύο, παγωμένος και κλίσεων κτλ.

H, το κεραμίδι στεγών με μεγάλη διάρκεια ζωής - the βάση πίνακας είναι ψευδαργύρου-αλουμινίου που με την υψηλή αντιδιαβρωτικός.

Εγώ, αυτό κεραμίδι στεγών με την όμορφη εμφάνιση - φύση πέτρα με ποικίλα χρώματα.


Πιστοποιητικό και έκθεσηstonec coated metal roof tile certificate.jpg

metal roof tile.jpg

ΕγκατάστασηInstallation of stone coated metal roof tile.jpg

Νέα έργα1roof tile price.jpgΈνα ζευγάρι:Τύπος δεσμού με πέτρινη επίστρωση κεραμίδι στεγών Επόμενη:Χρώμα με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής

Εξεταστική