Ανακινήστε ξανά τη στέγη συντήρησης

Ανακινήστε ξανά τη στέγη συντήρησης

Το Stone Coated Steel κεραμίδια είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρει το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές στέγες που παρέχουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών σκεπών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικού κεραμιδιού σε αρχιτεκτονικά έρπητα ζωστήρα ή το Classic TileTM μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια Steel Metal με επικάλυψη από πέτρα Steelmet θα φαίνονται και θα λειτουργούν ακριβώς την ίδια μέρα με την εγκατάσταση. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες επιχρισμένες μεταλλικές μεταλλικές κατασκευές σκεπής σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ανατάραξη συντήρηση στέγης Συντήρηση στέγης stone coated roof sheet .jpg

Μέγεθος: 1330 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα των κεραμιδιών σκεπής Stone Coated Steel

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Αξεσουάρ κεραμιδιών με επικάλυψη από πέτρα

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

Γιατί να επιλέξετε κεραμίδια από σκελετό Stone Coated Steel

Ερώτηση: Είναι η αστραπή ελκυσμένη σε μια μεταλλική στέγη;

Απάντηση: Δεν υπάρχει απολύτως καμία αύξηση στην πιθανότητα το σπίτι σας να χτυπηθεί από αστραπή εάν έχετε μεταλλική οροφή. Στην πραγματικότητα, αν ο κεραυνός χτυπά τη νέα σκεπή χάλυβα που καλύπτεται από το Sunlight Stone, η ενέργεια διασκορπίζεται με ασφάλεια σε όλη την επιφάνεια της οροφής και μπορεί να βγει στο έδαφος. Επίσης, επειδή οι μεταλλικές στέγες ΔΕΝ είναι εύφλεκτες ή εύφλεκτες, είναι μια ακόμα πιο έξυπνη επιλογή για επενδύσεις στέγης σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε αστραπές και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Ερώτηση: Είναι μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα με θορυβώδη στέγη;

Απάντηση: Απολύτως όχι! Τώρα ακούστε αυτό: μια νέα στρώση Sunlight Stone Coated Steel είναι συχνά πολύ πιο ήσυχη από ό, τι ακόμη και μια στέγη ασφάλτου με βότσαλα. Λόγω της μοναδικής μας μεθόδου εγκατάστασης που δημιουργεί έναν ήχο μαζί με την όμορφα λειτουργική πέτρινη επιφάνειά μας, ακόμη και μια καταρρακτώδης βροχή που χτυπά τα πάνελ οροφής δεν είναι πιο δυνατή από ό, τι θα ήταν σε μια βαρύ ξύλινη οροφή.

 

Ερώτηση: Είναι η σκουριά ένα πρόβλημα με πέτρινη επίστρωση χάλυβα;

Απάντηση: Όχι! Στην πραγματικότητα, τα πάνελ New Sunlight Stone Coated Steel είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας που είναι επικαλυμμένο με ακρυλικό βασικό παλτό. Κεραμικά κόκκοι γαιών από πέτρα στη συνέχεια ενσωματώνονται πάνω σε αυτή την επικάλυψη βάσης. Τέλος, εφαρμόζεται ένα καθαρό ακρυλικό over glaze και ψήνεται. Αυτό παρέχει στο σπίτι σας μια μακρόχρονη, ανθεκτική και ανθεκτική στην εξασθένιση προστασία για μια ζωή απόλαυσης.

 

Ερώτηση: Το Denting ένα πρόβλημα;

Απάντηση: Και πάλι, όχι! Στην πραγματικότητα, οι New Sunlight Stone Coated Steel Roofs μπορούν και κάνουν να στέκονται σε χαλαζιέρες, φορτία χιονιού και ακραίες συνθήκες ανέμου χωρίς καμία δομική ή καλλυντική ζημιά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι εγγύητές μας για τις καιρικές συνθήκες περιλαμβάνουν ταχύτητα 120 μίλια / ώρα . Εγγύηση ανέμου (ίση με ανεμοστρόβιλο F2!) Και εγγύηση Hailstone 2,5 ιντσών.  

Έκθεση Δοκιμής Πέτρας Επικαλυμμένης από Χάλυβα

Στοιχείο ελέγχου

Τεχνικοί δείκτες και αποτελέσματα δοκιμών

Μονάδα επιθεώρησης

Αδιάβροχο

Μετά από 24 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Θερμική αντίσταση

Δεν υπάρχουν ανωμαλίες μετά από δοκιμή 90 ℃ * 5h

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία

Μετά από -40 ℃ * 24 ώρες χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Αλκαλική αντίσταση

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Αντοχή σε οξύ

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Ψεκασμός αλατιού αντίστασης

Μετά από 240 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Κύκλος ψύξης και απόψυξης

Μετά από 20 φορές δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Άρθρο σε καιρικές συνθήκες

Μετά από δοκιμή 1000h χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

  • Παρακάτω μπορείτε να δείτε τύπους μεταλλικών πλακιδίων . Για μια επισκόπηση των προφίλ κεραμιδιών μας, ανατρέξτε στο Φυλλάδιο ανασκόπησης για τα νέα στοιχεία του Sunlight . Διαφορετικά, κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το στυλ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κάθε κεραμίδι χάλυβα στεγών χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zincalume για πρόσθετη ανθεκτικότητα.  

  • shake roof tiles .jpg

Shake XD roof tile.jpg

DECRAS METAL ROOF TILE .jpg

Πλεονέκτημα των κεραμιδιών με επικάλυψη από πέτρα

Wood shake.jpg


stone coated metal roof tile .png


Ένα ζευγάρι:Ρωμαϊκή τύπου κυματοειδές χρώμα πέτρινο επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα πλακάκια γαλβανισμένο χάλυβα πλάκα Επόμενη:Όχι

Εξεταστική