Ξυλεία σκεπής με επικάλυψη από πέτρα

Ξυλεία σκεπής με επικάλυψη από πέτρα

Πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια στέγες επεκτείνεται σε έργα σκεπής σε πολλά είδη στυλ και δομές όπως ξύλινα, χάλυβα, δομές σκυροδέματος. Επίσης, επωφελείται από τα έργα για να αλλάξετε επίπεδη οροφή σε κεκλιμένη στέγη των υφιστάμενων κτιρίων, να μεταρρυθμίσετε την παλιά οροφή και να διακοσμήσετε μέρος κτιρίων κλπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ξύλινες πλάκες με επικάλυψη από πέτρα

Lithuania roof tiles .jpg


Μέγεθος: 1320 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα των βότσαλα Επικάλυψη πέτρας

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpgΑξεσουάρ του βότσαλα στέγες πέτρα επικαλυμμένα

accessories of roof tiles .jpg

Νέες οπές ηλιακού φωτός

Ο εξαερισμός είναι ένα μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες όταν πρόκειται για χώρους στέγης ή για εσωτερικούς αερισμούς. Τα σύγχρονα σπίτια γίνονται ολοένα και πιο μονωμένα και αεροστεγανικά, ωστόσο, με κρύες και υγρές καιρικές συνθήκες, όπως στη Νέα Ζηλανδία, οι ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν ακόμα να βιώσουν το νερό που στάζει από την εστία εξάτμισης ή άλλες οπές εξαγωγής από τα μπάνια ή το δωμάτιο πλυντηρίων. Αυτές οι συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγρασίας με ζημίες που προκαλούνται από ζημιά και προβλήματα υγείας που προκαλούνται από το καλούπι και την υγρασία.

Το New Sunlight Vent αποτελεί μέρος του Συστήματος Οροφής Υψηλής Απόδοσης. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος στέγης μας σημαίνει ότι δεν υπάρχει περικοπή διείσδυσης στην οροφή και δεν υπάρχει ανάγκη για βοηθητικές συναλλαγές να σηκωθούν στην οροφή μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης από τον σκοινί. Δεν απαιτεί περαιτέρω αναβοσβήνει και εγκαθίσταται από ειδικευμένο μηχανικό σάρωθρο, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί για την εγκατάσταση του στεγανοποιητικού συστήματος στεγών.

LV75 ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ

Το διάφραγμα του νέου Sunlight LV75 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη έξοδο για την παθητική απελευθέρωση αέρα με φορτίο υγρασίας από το χώρο της στέγης. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον εξαερισμό στις μαρκίζες, δημιουργεί ένα απλό μοτίβο εισόδου / εξόδου αέρα για τον επαρκή αερισμό του χώρου της οροφής. Σε πολλά μέρη της Ευρώπης (με παρόμοιες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις στη Νέα Ζηλανδία), αυτός ο τύπος εξαερισμού είναι υποχρεωτικός για την απομάκρυνση της υγρασίας που δημιουργείται σε όλα τα σπίτια (από το μαγείρεμα, το μπάνιο, τη θέρμανση κ.λπ.). Στη Νέα Ζηλανδία γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι οι όλο και πιο αεροστεγείς μέθοδοι κατασκευής επιτρέπουν την απελευθέρωση λιγότερης φυσικής υγρασίας που δημιουργείται στα σπίτια μας. Αυτός ο φορτισμένος με υγρασία αέρα καταλήγει συχνά στον χώρο της στέγης όπου μπορεί να συμπυκνώνεται στην οροφή.

HV110 ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΑ

Το άνοιγμα υγιεινής παρέχει ένα μέσο για την απελευθέρωση αερίων αποχέτευσης στο εξωτερικό της δομής ή σε εξωτερικούς χώρους μέσω της οροφής. Η ροή του αέρα είναι το πρωταρχικό μέλημα στο σχεδιασμό ενός συστήματος εξαερισμού υγιεινής για την απόρριψη από είδη υγιεινής ή συσκευές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εξαερισμού μας είναι ότι είναι εντελώς ενσωματωμένο στο σύστημα στέγασης, που σημαίνει πλήρη ηρεμία του μυαλού.

HV160 VENT EXTRACTION

Ο εξαερισμός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη έξοδο τόσο για τους παθητικούς όσο και για τους μηχανικούς αεραγωγούς. Είναι μια ιδανική έξοδος για συστήματα εξόρυξης μπάνιου, κουζίνας και πλυντηρίου, αλλά θα λειτουργήσει εξίσου καλά ως έξοδος για οποιεσδήποτε παθητικά αυλακωμένες περιοχές όπου είναι επιθυμητή η απελευθέρωση υγρού αέρα από τη δομή. Είναι πολύ προτιμότερο να τοποθετηθούν μετά την πώληση μανιτάρια οροφής οροφής που απαιτούν μια διείσδυση στην οροφή, καθώς και πρόσθετες αναφλέξεις για να διατηρήσουν τις στέγες στεγανή ακεραιότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τύπους μεταλλικών πλακιδίων . Για μια επισκόπηση των προφίλ κεραμιδιών μας, ανατρέξτε στο Φυλλάδιο ανασκόπησης για τα νέα στοιχεία του Sunlight . Διαφορετικά, κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το στυλ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κάθε χαλύβδινο κεραμοσκεπές χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zincalume για πρόσθετη ανθεκτικότητα.

stone coated metal roof tiles house .jpg

stone coated roof tiles .jpgΈνα ζευγάρι:Decras Shake Roof Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική