Πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγες Vs ασβεστοκονίαμα

Πέτρα με επικάλυψη χάλυβα στέγες Vs ασβεστοκονίαμα

Το σύστημα επικάλυψης χάλυβα με πέτρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μακροχρόνια εντυπωσιακή οροφή. Προσφέροντας την απόλυτη απόδοση και σχεδιασμό μηχανικής είναι ό, τι Stone Coated χάλυβα συστήματα στέγης είναι όλα σχετικά. Προϊόντα Stone Coated Steel είναι μοναδικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

πέτρινη επένδυση από χάλυβα έναντι ασφάλτου

Πλεονέκτημα των χαλύβδινων στεγών με επικάλυψη από πέτρα

Αδιάβροχο   Αντι με χιόνι   Θερμομόνωση   Πρόληψη πυρκαγιάς   Αντισταθείτε στον τυφώνα   Καταπολέμηση του σεισμού

Hot πωλούν τα κεραμίδια στη Νιγηρία .jpgΜήκος σχήματος 1320 mm Αποτελεσματικό μήκος 1270mm
Σχήμα πλάτους 420mm Αποτελεσματικό πλάτος 380mm
Περιοχή σχήματος ≈0,55m 2 Αποτελεσματική περιοχή ≈ 0,48m 2
Βάρος / τεμάχιο ≈2,6 Kg κομμάτι / m 2 ≈ 2,08 τεμάχιο


Κυρίως χρωματική κάρτα από χαλύβδινη επένδυση με πέτρα

"Κεραμίδια με μεταλλική επίστρωση με πέτρα" με φυσικό βασάλτη, αντοχή στην τριβή, χαμηλή απορρόφηση νερού, μείωση θορύβου και ηχομόνωση, ανόργανες χρωστικές, χρώμα σύντηξης υψηλής θερμοκρασίας, σταθερότητα χρώματος.

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg


Μέταλλο κόστος στέγης εναντίον βότσαλα ασφάλτου: Μεταλλικές τιμές στέγης το 2017

Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού εξετάζοντας την εγκατάσταση μιας νέας μεταλλικής οροφής στο σπίτι σας, τότε αναμφισβήτητα, ένα από τα καύσιμα ερωτήματα στο μυαλό σας είναι πόσο θα κοστίσει;

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ $ 5.50 και $ 12.00 ανά τετραγωνικό πόδι μεταλλικών κατασκευών. Αυτό μπορεί να είναι μια αρκετά ευρεία κλίμακα τιμών, αλλά μπορείτε να περιμένετε μια μεταλλική οροφή με μέταλλο από $ 7.00 έως $ 10.00 ανά τετραγωνικό πόδι που έχει εγκατασταθεί, ενώ μια στέγη μεταλλικής στέγης θα κοστίσει από $ 9.00 έως $ 12.00 ανά τετραγωνικό πόδι.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι το μέσο κόστος των 10,00 δολαρίων ανά τετραγωνικό πόδι μεταλλικών οροφών που εγκαθίστανται σε στέγες μέσου μεγέθους, θα κοστίσει περίπου 17.000 δολάρια για να εγκαταστήσει περίπου 17 τετράγωνα ή 1.700 τετραγωνικά πόδια μεταλλικών σκεπών σε ένα τυπικό σπίτι. Το χαμηλό κόστος των χαλύβδινων κεραμιδιών που τοποθετούνται πάνω από την υπάρχουσα οροφή θα είναι περίπου 14.500 δολάρια για την ίδια στέγη, ενώ το υψηλό κόστος της σταθερής ραφής αλουμινίου θα ήταν περίπου 19.500 δολάρια για μια παρόμοια οροφή.

Ντουσιέρες από πέτρινες επενδύσεις από χάλυβα

Shingle .jpgΞύλινο σπίτι .jpg
1.jpg


2.jpg

3.jpg


4.jpg


5.jpgΈνα ζευγάρι:Ηλιακή Πέτρα Επικαλυμμένη Τσιπ Κεραμιδιών Χρώμα Ρωμαϊκή Επόμενη:Φύλλο στέγης

Εξεταστική