Πέτρα με επίστρωση μεταλλικού φύλλου

Πέτρα με επίστρωση μεταλλικού φύλλου

Τα κεραμίδια με επικάλυψη Stone Coated Steel είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρουν το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές στέγες που προσφέρουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών οροφών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικού κεραμιδιού σε αρχιτεκτονικά έρπητα ζωστήρα ή το Classic TileTM μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια από σκυρόδεμα μεταλλικής επίστρωσης Allmet θα επιμεληθούν και θα λειτουργήσουν ακριβώς την ίδια μέρα με την εγκατάσταση. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες μεταλλικές μεταλλικές κατασκευές στεγών σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

χάλυβα επικαλυμμένο χάλυβα XD στέγες

1


Μέγεθος: 1330 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες


Πλεονέκτημα του ψεκασμού χάλυβα XD

微 信 图片 _20190903104633


Κυρίως το χρώμα των χαλύβδινων επικαλύψεων χάλυβα XD στέγες

χρώμα chart.webpΑξεσουάρ χαλύβδινου κελύφους XD Roofing

ανταλλακτικό

ανταλλακτικό2


Εικόνα προϊόντος:


Σχετικά με την εταιρεία μας:

Νέα αποκατάσταση στέγης με ηλιακή ακτινοβολία χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και προσφέρουμε πλοία υψηλής ειδίκευσης εμπόρων. Επιλέγοντας μόνο τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα υλικά, η Able Roof Restoration εξασφαλίζει την ποιότητα και την αριστεία όλων των εργασιών στέγης. Οι προμηθευτές μας περιλαμβάνουν τα Dulux, ACE Cutters, Shieldcoat και Nutech Paints.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την αποκατάσταση στέγης ή απλά να φτιάξετε την οροφή σας καθαρή. Είτε η οροφή σας αποτελείται από πλακάκια από τερακότα, πλακίδια από ασφάλτου, βότσαλα από ίνες γυαλιού, πλάκες από σκυρόδεμα, ξύλα και βότσαλα, μέταλλο ή οποιοδήποτε υλικό στέγης, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

για περισσότερες παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήσετε μαζί μου στο sales002@newsunlight.net

Ένα ζευγάρι:Ελαφρύ υλικό στέγης Πολύχρωμο κεραμίδι από σκυρόδεμα Επόμενη:Χάλυβα με επικάλυψη μεταλλικού φύλλου σκεπής

Εξεταστική