Με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα στη Βρετανία

Με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα στη Βρετανία

Πέτρα με επικάλυψη χάλυβα υλικού κατασκευής σκεπής νέο ηλιακό φως πολύχρωμο πέτρα με επικάλυψη μέταλλο στέγες Shingle, βάσει Al-Zn (γνωστή ως Zincalume ή Galalume χάλυβα) χάλυβα και επικαλυμμένα με το υψηλής ποιότητας πίεση σε σχήμα πέτρας, είναι το υλικό κατασκευής κομψά και καλύτερα για στέγη. Η πρώτη ύλη είναι ένα υπόστρωμα χάλυβα...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Με πέτρινη επίστρωση χάλυβα Roofing Shingle

Νέο ηλιακό φως πολύχρωμο πέτρινη επίστρωση υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων, βάσει Al-Zn (γνωστή ως Zincalume ή Galalume χάλυβα) χάλυβα και επικαλυμμένα με το υψηλής ποιότητας πίεση σε σχήμα πέτρας, είναι το υλικό κατασκευής κομψά και καλύτερα για στέγη.

Η πρώτη ύληείναι ένα υπόστρωμα χάλυβα με επικάλυψη στις δύο πλευρές με ένα κράμα αλουμινίου-ψευδαργύρου. Η σύνθεση της επίστρωσης είναι: 55% αλουμίνιο, ψευδάργυρο 43,4% και 1,6% πυρίτιο. Η εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση του υλικού είναι αποτέλεσμα από τις ιδιότητες των δύο μεταλλικά ουσιών: η επίδραση φράγματος από το αργίλιο που είναι παρόντες στην επιφάνεια του επιστρώματος και της θυσίας προστασίας του ψευδαργύρου.

Χαρακτηριστικά προϊόντοςΚλάση Α αντοχή στην φωτιά μέχρι 260kph χαλάζι αντίσταση 6,35 cm αντίσταση αντίκτυπου, αντίσταση στον αέρα ανώτερη αντοχή 50 χρόνια εγγύηση ελεγχόμενης ποιότητας για να εξασφαλίσει ακριβές μέγεθος και τις διαστάσεις φωτός βάρος για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και του σεισμού επίπτωση στο κόστος Διαρροή απόδειξη περισσότερο από 80% ανακυκλώσιμα υλικά εύκολη εγκατάσταση χαμηλή ή καμία συντήρηση.

stong chips metal roofing.jpg

Προϊόν--Bond πέτρα επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλωνstone coated metal roof tile--bond type.jpg

stone coated metal roofing sheet.jpg

Έκθεση δοκιμής από πέτρα ντυμένος υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων

metal roof tile.jpg

Χρωματολόγιοmetal roof tile color chart.png

Εργοστάσιο Newsunlightroof  production line.jpg

Πακέτα διακοπώνpackage of stone coated metal roof tile.jpg

Γνωστές ξένες και εγχώριες δίκεςprojects.jpg

Ένα ζευγάρι:Τσιπ πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα κεραμίδι Επόμενη:Ζάμπια χρώμα με πέτρινη επίστρωση του υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα

Εξεταστική