Με πέτρινη επίστρωση χάλυβα Roofing Shingle

Με πέτρινη επίστρωση χάλυβα Roofing Shingle

Με πέτρινη επίστρωση βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα βάση εγγύηση για υψηλή αντοχή και διάβρωση αντίσταση galvalume χάλυβα αντοχή στη διάβρωση του οποίου είναι 3 - 6 φορές υψηλότερη από γαλβανισμένο χάλυβα? Επεξεργασία επιφάνειας είναι ψηφίδες σε φυσικό χρώμα ή χρώμα σε ανόργανα χρωστική και με βάση το νερό ακρυλική ρητίνη φινίρισμα...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Με πέτρινη επίστρωση χάλυβα υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων

Shingle.jpg

Εγγύηση

Βάση υψηλής αντοχής και διάβρωση αντίσταση galvalume χάλυβα αντοχή στη διάβρωση του οποίου είναι 3 - 6 φορές υψηλότερη από γαλβανισμένο ατσάλι? Επεξεργασία επιφάνειας είναι ψηφίδες σε φυσικό χρώμα ή χρώμα σε ανόργανα χρωστική και με βάση το νερό ακρυλική ρητίνη φινίρισμα. Διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι μέχρι 50 ετών.

 STONE COATED METAL ROOF.png

stong chips metal roofing.jpg

Γραμμή παραγωγής

roof  production line.jpg

Πακέτο

package of stone coated metal roof tile.jpgΣυνήθεις Ερωτήσεις σχετικά με Newsunlight πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων


Ε: θα χάλυβα οροφή κάνει το σπίτι μου καυτό καλοκαίρι;

A: όχι ένας αερίζεται κατάλληλα στεγάστρου σύστημα αέρα κινείται τόσο μεταξύ έρπητα ζωστήρα και την υποκείμενη deckas καθώς και κίνηση του αέρα από τους αεραγωγούς κάτω από τα καταστρώματα. Θερμός αέρας αφήνεται να διαλύσει μέσα από την κορυφογραμμή lineas ψύκτη του αέρα σχεδιάζεται μέσω των αεραγωγών μαρκιζών. Μειωμένους ενεργειακούς λογαριασμούς μπορεί να προκύψει από την ροή του αέρα πάνω από το δάπεδο.


Q: μπορείτε να περπατήσετε σε χάλυβα οροφή;

Α: Ναι. Κάποια προσοχή πρέπει να επιδειχθεί ενώ το περπάτημα στην οροφή, αλλά σημειώστε ότι roofers περπατήσω όλοι πέρα από τον έρπητα ζωστήρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.


Q: είναι θορυβώδης κεραμίδι πετρών επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων;

Α: ΟΧΙ! Το νεκρό διάκενο υαλοπινάκων μεταξύ επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων πίνακα άμμο του πετσώματος στέγης σε συνδυασμό με την πέτρινη επίστρωση πέτρα υγραίνει εξωτερικό θόρυβο ακόμα και σε μια νεροποντή.


Ε: είναι πέτρινες επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων σύστημα βαρέα;

Α: πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια πραγματικά ελαφρύ! Πήλινα και σκυρόδεμα στέγες μπορεί να ζυγίζει έως 15 κιλά ανά τετραγωνικό πόδι! Στην πραγματικότητα, πέτρινη στέγη με επικάλυψη πλακιδίων είναι ακόμα ελαφρύτερο από πιο αρίστης ποιότητας άσφαλτο βότσαλα στεγών.


Q: είναι υλικό κατασκευής σκεπής μετάλλων πέτρα κεραμίδι αντοχή;

Α: Ναι, η μέση διάρκεια ζωής των μη μεταλλικών στέγη είναι 17 ετών. Άσφαλτο μπορεί να απαιτούν την εκ νέου υλικού κατασκευής σκεπής κάθε 10 με 20 χρόνια, συχνά νωρίτερα. Αλλά ένα σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων προσφέρει απαράμιλλη ανθεκτικότητα, διαρκεί 2 έως 3 φορές περισσότερο.


Ε: πόσο καιρό χρειάζεται για να εγκαταστήσετε μια στέγη χάλυβα;

Α: συνήθως μόνο λίγες μέρες. Η πολυπλοκότητα του Ακρωτηρίου στέγες κτιρίων είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για τον καθορισμό του χρόνου που απαιτείται. Σύνθετη στέγες απαιτούν περισσότερο χρόνο από ό, τι βασικά σχέδια.


Ένα ζευγάρι:Υλικό κατασκευής σκεπής μετάλλων κεραμιδιών για το σπίτι βίλα Επόμενη:Τσιπ πέτρα με επικάλυψη μεταλλικό κεραμίδι

Εξεταστική