Πέταλο επίστρωση χάλυβα Shake XD

Πέταλο επίστρωση χάλυβα Shake XD

Το Stone Coated Steel κεραμίδια είναι μια επένδυση πάνω από τα υπόλοιπα και προσφέρουν το καλύτερο όλων των κόσμων σε μεταλλικές στέγες επιλογές που παρέχουν τη δύναμη και τη μακροζωία των μεταλλικών σκεπών και την ομορφιά και το στυλ των διαφόρων προφίλ από κούνημα ξύλου και ισπανικά κεραμίδια, ή το Classic TileTM μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες πέτρινες μεταλλικές σκεπές - καλύτερα από κάθε άλλο υλικό στέγης που μπορείτε να αγοράσετε και 50 χρόνια μετά, τα πλακάκια Steel Metal με επικάλυψη από πέτρα Steelmet θα φαίνονται και λειτουργούν ακριβώς όπως την ημέρα που εγκαταστάθηκαν. Στο ελάχιστο, αυτή είναι η εγγύηση μας! Οι πέτρινες επιχρισμένες μεταλλικές μεταλλικές κατασκευές σκεπής σας προσφέρουν την ειρήνη του μυαλού παρέχοντας την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία και τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

χάλυβα επικαλυμμένο χάλυβα XD στέγες πέτρινο επιστρωμένο φύλλο οροφής .jpg

Μέγεθος: 1330 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1270 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Βάρος ανά τεμάχιο: 2,8kg / τεμ

Συσκευασία: 500-600 τεμάχια / παλέτες

Κυρίως χρώμα του   χάλυβα επικαλυμμένο χάλυβα XD στέγες

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Αξεσουάρ    χάλυβα επικαλυμμένο χάλυβα XD στέγες

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

αξεσουάρ κεραμιδιών .jpg

πλεονέκτημα του New Sunlight    χάλυβα επικαλυμμένο χάλυβα XD στέγες

Ερώτηση: Είναι η αστραπή ελκυσμένη σε μια μεταλλική στέγη;

Απάντηση: Δεν υπάρχει απολύτως καμία αύξηση στην πιθανότητα το σπίτι σας να χτυπηθεί από αστραπή εάν έχετε μεταλλική οροφή. Στην πραγματικότητα, αν ο κεραυνός χτυπά τη νέα σκεπή χάλυβα που καλύπτεται από το Sunlight Stone, η ενέργεια διασκορπίζεται με ασφάλεια σε όλη την επιφάνεια της οροφής και μπορεί να βγει στο έδαφος. Επίσης, επειδή οι μεταλλικές στέγες ΔΕΝ είναι εύφλεκτες ή εύφλεκτες, είναι μια ακόμα πιο έξυπνη επιλογή για επενδύσεις στέγης σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε αστραπές και σε έντονες καιρικές συνθήκες.

 

Ερώτηση: Είναι μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα με θορυβώδη στέγη;

Απάντηση: Απολύτως όχι! Τώρα ακούστε αυτό: μια νέα στρώση Sunlight Stone Coated Steel είναι συχνά πολύ πιο ήσυχη από ό, τι ακόμη και μια στέγη ασφάλτου με βότσαλα. Λόγω της μοναδικής μας μεθόδου εγκατάστασης που δημιουργεί έναν ήχο μαζί με την όμορφα λειτουργική πέτρινη επιφάνειά μας, ακόμη και μια καταρρακτώδης βροχή που χτυπά τα πάνελ οροφής δεν είναι πιο δυνατή από ό, τι θα ήταν σε μια βαρύ ξύλινη οροφή.

 

Ερώτηση: Είναι η σκουριά ένα πρόβλημα με μια πέτρινη επίστρωση χάλυβα;

Απάντηση: Όχι! Στην πραγματικότητα, τα πάνελ New Sunlight Stone Coated Steel είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας που είναι επικαλυμμένο με ακρυλικό στρώμα βάσης. Κεραμικά κόκκοι γαιών από πέτρα στη συνέχεια ενσωματώνονται πάνω σε αυτή την επικάλυψη βάσης. Τέλος, εφαρμόζεται ένα καθαρό ακρυλικό over glaze και ψήνεται. Αυτό παρέχει στο σπίτι σας μια μακρόχρονη, ανθεκτική και ανθεκτική στην εξασθένιση προστασία για μια ζωή απόλαυσης.

 

Ερώτηση: Το Denting ένα πρόβλημα;

Απάντηση: Και πάλι, όχι! Στην πραγματικότητα, οι New Sunlight Stone Coated Steel Roofs μπορούν και κάνουν να στέκονται σε χαλαζιέρες, φορτία χιονιού και ακραίες συνθήκες ανέμου χωρίς καμία δομική ή καλλυντική ζημιά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι εγγύητές μας για τις καιρικές συνθήκες περιλαμβάνουν ταχύτητα 120 μίλια / ώρα . Εγγύηση ανέμου (ίση με ανεμοστρόβιλο F2!) Και εγγύηση Hailstone 2,5 ιντσών.  


Πελάτης: Τι είναι η εγγύηση των κεραμιδιών ;
Newsunlightrooftile: Τα 30 χρόνια δεν αλλάζουν ή ξεθωριάζουν το χρώμα και 50 χρόνια για τη Χρήση, επειδή η άμμος Χρώμα μας παράγεται από τη γαλλική CL ROCK LTD αν τα κεραμίδια μας αλλάξουν χρώμα, μπορούμε να επιστρέψουμε όλα τα χρήματα στους πελάτες μου .
Καλώς ήλθατε στο Newsunlightrooftile!

παράγουν κεραμίδια .jpg

Έκθεση Δοκιμής Πέτρας Επικαλυμμένης από Χάλυβα

Στοιχείο ελέγχου

Τεχνικοί δείκτες και αποτελέσματα δοκιμών

Μονάδα επιθεώρησης

Αδιάβροχο

Μετά από 24 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Θερμική αντίσταση

Δεν υπάρχουν ανωμαλίες μετά από δοκιμή 90 ℃ * 5h

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία

Μετά από -40 ℃ * 24 ώρες χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Αλκαλική αντίσταση

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων της Κίνας

Αντοχή σε οξύ

Μετά από 48h δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Ψεκασμός αλατιού αντίστασης

Μετά από 240 ώρες δοκιμής χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Κύκλος ψύξης και απόψυξης

Μετά από 20 φορές δοκιμή χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

Άρθρο σε καιρικές συνθήκες

Μετά από δοκιμή 1000h χωρίς ανωμαλίες

Εθνικό κέντρο δοκιμών κτιρίων Κίνας της Κίνας

 • Παρακάτω μπορείτε να δείτε τύπους μεταλλικών πλακιδίων . Για μια επισκόπηση των προφίλ κεραμιδιών μας, ανατρέξτε στο Φυλλάδιο ανασκόπησης για τα νέα στοιχεία του Sunlight . Διαφορετικά, κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το στυλ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κάθε κεραμίδι χάλυβα στεγών χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zincalume για πρόσθετη ανθεκτικότητα.  

 • κουνήστε τα κεραμίδια .jpg

Τραβήξτε το XD roof tile.jpg

DECRAS METAL ROOF TILE .jpg

Πλεονέκτημα του ψεκασμού χάλυβα XD stone coated shake roof .jpg


Νέα αποκατάσταση στέγης με ηλιακή ακτινοβολία χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και προσφέρουμε πλοία υψηλής ειδίκευσης εμπόρων. Επιλέγοντας μόνο τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα υλικά, η Able Roof Restoration εξασφαλίζει την ποιότητα και την αριστεία όλων των εργασιών στέγης. Οι προμηθευτές μας περιλαμβάνουν τους Dulux, Cutters ACE, Shieldcoat και Nutech Paints.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την αποκατάσταση στέγης ή απλά να φτιάξετε την οροφή σας καθαρή. Είτε η οροφή σας αποτελείται από πλακάκια από τερακότα, βότσαλα ασφάλτου, έρπητα από γυαλόχαρτα, πλακίδια από σκυρόδεμα, ξύλα και έρπητα ζωστήρα, μέταλλο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό στέγης, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η νέα επένδυση Sunlight Roofing διατηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας για την παροχή ειδικής αποκατάστασης στέγης, βαφής στέγης, επισκευής οροφής, καθαρισμού οροφής.

Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Επανατοποθέτηση

 • Οροφή ζωγραφική

 • Αποκατάσταση στέγης

 • Οροφή κορυφής

 • Επισκευές οροφών

 • Καθαρισμός οροφής

 • Επανόρθωση στέγης

 • Επικάλυψη οροφής

 • Στέγαση

 • Συντήρηση στέγης

 • Ένδειξη στέγης

 • Μεταλλικές οροφές

 • Υδρορροές

 • Φύλακας φύλλων

 • Σφράγιση στέγης

 • Σπρέι οροφής

 • Επισκευές στέγης

 • Κι αλλα

 • Wood shake Roof Tiles .jpg

Hot Tags: χάλυβα κούνημα χάλυβα κούνημα XD, Shake XD, Metal Shake Στέγες, Shake στέγες, Shake πλακάκια στέγη, κορεάτικα κεραμίδια στέγη, κεραμίδια στέγη, πέτρα επικαλυμμένα μεταλλικά κεραμίδια
Ένα ζευγάρι:Decras Shake Roof Επόμενη:Χρώμα Πέτρας Επικαλυμμένο Μεταλλικό Σκελετό

Εξεταστική

You Might Also Like