Αδιάβροχο μεταλλικό στέγαστρο

Αδιάβροχο μεταλλικό στέγαστρο

Αδιάβροχο μεταλλικό στέγαστρο Σκελετός από έγχρωμη πέτρα με επικάλυψη Η σκεπή βασίζεται σε χάλυβα Al-Zn (γνωστός ως χάλυβας Zincalume ή Galvalume). Η πριν και μετά την επεξεργασία προστατευτική μεμβράνη, μαζί με υψηλής ακρίβειας χαλίκι σε σχήμα πίεσης, εξασφαλίζουν την οροφή ως το καλύτερο υλικό κατασκευής στέγης. Επικαλυμμένο με κράμα ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αδιάβροχο μεταλλικό στέγαστρο

Έγχρωμη πέτρα με επίστρωση από μέταλλο Η οροφή βασίζεται σε χάλυβα Al-Zn (γνωστός ως χάλυβας Zincalume ή Galvalume). Η πριν και μετά την επεξεργασία προστατευτική μεμβράνη, μαζί με υψηλής ακρίβειας χαλίκι σε σχήμα πίεσης, εξασφαλίζουν την οροφή ως το καλύτερο υλικό κατασκευής στέγης. Επικαλυμμένο με κράμα αποτελούμενο από Al 55%, Zn 43,4%, Si 1,6%, με μη τοξική ακρυλική κόλλα και φυσική πέτρα stong chips metal roofing.jpg


Ονομα προϊόντος πέτρινο επικαλυμμένο κεραμίδι
Τρόπος Ρωμαϊκά κεραμίδια, πλακάκια δεσμών, κεραμίδια ξύλου, κεραμίδια
Πλήρες μέγεθος 1340 * 420mm
Μέγεθος κάλυψης 1280 * 375mm
Βάρος / τεμ 2.7kg
Περιοχή κάλυψης 0,46 μ2
Πλακάκια / m2 2.1pcs
Πάχος 1,2-1,5mm

Πλακάκι από κεραμοσκεπή από πέτρα με επικάλυψη - Κεραμίδι δεσμών


stone coated metal roof tile--bond type.jpg

Πλακάκι από κεραμοσκεπή από πέτρα - Κλασικό πλακάκι stone chips coated roofing.jpg

Πλακάκι από κεραμοσκεπή από πέτρα - Rainbow πλακάκι Rainbow.jpg

Ε: Για πόσο καιρό είναι ο χρόνος καθαρισμού του κεραμιδιού;
A: Η πλάκα χάλυβα αλουμινίου-ψευδαργύρου είναι ισχυρή το άλλο οικοδομικό υλικό. Ο ψεκασμός κόλλας στην επιφάνεια υιοθετεί επίσης νέα τεχνολογία. Έτσι τα κεραμίδια μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερο από 50 χρόνια.
Ε: Μια οροφή από χάλυβα θα κάνει το σπίτι μου ζεστό το καλοκαίρι;
Α: Όχι. Ένα σωστά εξαεριζόμενο σύστημα χαλύβδινων οροφών μετακινεί αέρα τόσο μεταξύ των βότσαλα όσο και των υποκείμενων δαπέδων καθώς επίσης κινούμενος αέρας από τις οπές αερισμού κάτω από το καταστρώμα. Ο θερμαινόμενος αέρας αφήνεται να διαλυθεί μέσω του ψύκτρου του ψύκτη, ο αέρας ψύχεται μέσα από τις οπές ροής. Οι μειωμένοι λογαριασμοί ενέργειας μπορούν να προκύψουν από τη ροή του αέρα τόσο κάτω όσο και κάτω από το καταστρώμα.
Ε: Μπορείτε να περπατήσετε σε μια οροφή χάλυβα;
Α: Ναι. Κάποια φροντίδα πρέπει να ασκείται κατά το περπάτημα στην οροφή, αλλά σημειώστε ότι οι στέγαστρο περπατούν σε όλη την πλάκα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.
Ε: Είναι πλακιδίων με μεταλλική επικάλυψη μεταλλικών σκεπών θορυβώδη;
Α: Όχι! Ο νεκρός χώρος ανάμεσα στις μεταλλικές στέγες με επικάλυψη από πέτρα Το πινάκιο της άμμου με το πέτρωμα της οροφής σε συνδυασμό με την επίστρωση πέτρας μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο ακόμη και σε μια καταιγίδα.
Ε: Είναι η πέτρινη επικάλυψη μεταλλικού συστήματος στέγης βαριά;
A: Πλακάκια στέγης με πέτρινη επίστρωση πραγματικά ελαφριά! Οι στέγες από σκυρόδεμα και πηλό μπορούν να ζυγίσουν μέχρι 15 λίβρες ανά τετραγωνικό μέτρο! Στην πραγματικότητα, το πέτρινο επικαλυμμένο κεραμίδι είναι ακόμα ελαφρύτερο από τα περισσότερα υψηλής ποιότητας βότσαλα ασφάλτου.
Ερ: Είναι η πέτρινη μεταλλική στέγη πλακιδίων;
Α: Ναι, Η μέση διάρκεια ζωής μιας μη μεταλλικής οροφής είναι 17 χρόνια. Η άσφαλτος μπορεί να απαιτήσει ξανά στέγες κάθε 10 έως 20 χρόνια, συχνά πιο γρήγορα. Αλλά ένα μεταλλικό σύστημα στέγης προσφέρει απαράμιλλη ανθεκτικότητα, που διαρκεί 2 έως 3 φορές περισσότερο.
Ερ: Πόσο καιρό χρειάζεται για να εγκαταστήσετε μια χαλύβδινη οροφή;
Α: Συνήθως μόνο λίγες μέρες. Η πολυπλοκότητα του κελύφους στέγης κτιρίων είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου. Οι σύνθετες στέγες απαιτούν περισσότερο χρόνο από τα βασικά σχέδια.

Ένα ζευγάρι:Φιλικά προς το περιβάλλον Sheets Sheets Επόμενη:Ποιότητα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων ασφαλιστική έρπητα ζωστήρα

Εξεταστική