Φορτηγίδα Διοικητικό Συμβούλιο κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής κυματοειδές πάνελ οροφής φορτηγίδες

Φορτηγίδα Διοικητικό Συμβούλιο κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής κυματοειδές πάνελ οροφής φορτηγίδες

ΦΟΡΤΗΓΊΔΑ BOARDAll νέο ηλιακό ΦΩΣ εξαρτήματα είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα. Βα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dalian νέο ηλιακό φως κτίριο Material Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα φορτηγίδα Διοικητικό Συμβούλιο πλακάκια οροφή κατασκευαστές και προμηθευτές, και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει χαμηλή τιμή σάντουιτς οροφής, κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής, κεραμίδια, Σρι Λάνκα, υλικό κατασκευής σκεπής μετάλλων lowes και χονδρικής φθηνά προϊόντα από εμάς.


Διοικητικό Συμβούλιο ΦΟΡΤΗΓΊΔΑ κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής φορτηγίδες πάνελ οροφής

Όλα τα αξεσουάρ νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα.


Φορτηγίδα συμβουλίων είναι διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία είναι τοποθετημένα στις τα αετώματα του σπιτιού, μετά από το γήπεδο της στέγης. Τα διοικητικά συμβούλια τοποθετούνται δεξιά κατά μήκος το roofline, αποκρύπτοντας τα διαρθρωτικά στοιχεία της στέγης και προσθέτοντας μια διακοσμητική προφορά, αποφύγετε τα πουλιά μύγα μέσα στο υλικό κατασκευής σκεπής. Ο τύπος της στέγης τελειώματα χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές του κόσμου και παραδείγματα μπορεί να δει σε ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών ρυθμών.

Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία είναι επίσης γνωστά ως πετούν δοκούς ή καδρόνια στέγης αετωμάτων. Ότι δεν εξυπηρετούν μια δομική λειτουργία στο σπίτι, που προστίθενται αφού το σπίτι έχει χτιστεί μαζί με άλλα διακοσμητικά trim.


Χρώμα επιλογή Φορτηγίδα Διοικητικό Συμβούλιο πλακάκια κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής φορτηγίδες στέγη πάνελ οροφής

Συνήθως, ίδιο με τη στέγη κεραμιδιών χρώμα για ολότητα.

* Τυποποιημένο χρώμα

(Χρώματα θα εμφανίζονται ποικίλλουν στην οθόνη από το πραγματικό προϊόν. Παρακαλώ αναφερθείτε σε ένα πραγματικό προϊόν δείγματος πρίν διατάζετε.)


* Ατομική λύση πελάτη

Δώστε χρώμα δείγμα προϊόντος πριν από την παραγγελία.Ένα ζευγάρι:Βότσαλα Sheet Metal Roof Ridge Πέτρα επικαλυμμένο υλικό κεραμιδιών στέγες Επόμενη:Ridge ΚΓΠ στέγη πλακάκια οροφή σύστημα ελαφρύ υλικό

Εξεταστική