Τέλος ΚΓΠ ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής κεραμιδιών τέλος κλείσιμο

Τέλος ΚΓΠ ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής κεραμιδιών τέλος κλείσιμο

ΤΈΛΟΣ εξαρτήματα CAPAll νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα. Το En

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dalian νέο ηλιακό φως κτίριο Material Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα τέλος καπάκι οροφής πλακάκια κατασκευαστές και προμηθευτές, και είμαστε επίσης μια επαγγελματική εταιρεία και το εργοστάσιο, Καλώς να αγοράστε χαμηλή τιμή χρώματος οροφή, τέλος κλείσιμο, βότσαλα μετάλλων, ελαφρύ υλικό κατασκευής σκεπής, αρχιτεκτονική βότσαλα και χονδρικής φθηνά προϊόντα από εμάς.


ΤΈΛΟΣ ΚΓΠ ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής πλακίδια τέλος κλείσιμο

Όλα τα αξεσουάρ νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα.
Το καπάκι τέλος διαθέτουν 2 μορφές, να είναι κατάλληλο για το ανώτατο όριο ράχη διαφορά.


Χρώμα επιλογή Κλείσιμο τέλος κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής βοτσάλων μετάλλων ελαφρύ πώμα τέλος

Συνήθως, ίδιο με τη στέγη κεραμιδιών χρώμα για ολότητα.

* Τυποποιημένο χρώμα

(Χρώματα θα εμφανίζονται ποικίλλουν στην οθόνη από το πραγματικό προϊόν. Παρακαλώ αναφερθείτε σε ένα πραγματικό προϊόν δείγματος πρίν διατάζετε.)


* Ατομική λύση πελάτη

Δώστε χρώμα δείγμα προϊόντος πριν από την παραγγελία.


Ένα ζευγάρι:Φορτηγίδα Διοικητικό Συμβούλιο κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής κυματοειδές πάνελ οροφής φορτηγίδες Επόμενη:Κοιλάδα αλουμινίου κράμα κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων κεραμίδια υδρορροών

Εξεταστική