Κοιλάδα αλουμινίου κράμα κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων κεραμίδια υδρορροών

Κοιλάδα αλουμινίου κράμα κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων κεραμίδια υδρορροών

Αξεσουάρ VALLEYAll νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα. Μια valle

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dalian νέο ηλιακό φως κτίριο Material Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κεραμίδια στεγών κοιλάδα Κίνα κατασκευαστές και προμηθευτές, και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία και το εργοστάσιο, Καλώς να αγοράσει χαμηλή τιμή υδρορροών, κεραμίδι χρώμα, οροφή κορυφογραμμή ΚΑΠ, αλουμίνιο κράμα στέγη, κυματοειδές στεγών έρπητα ζωστήρα και χονδρικής φθηνά προϊόντα από εμάς.


ΚΟΙΛΆΔΑ κράμα αλουμινίου, κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων κεραμίδια υδρορροών

Όλα τα αξεσουάρ νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα.Μια κοιλάδα του υλικού κατασκευής σκεπής σχηματίζεται όταν δύο τμήματα της οροφής που ανταποκρίνονται σε μια εσωτερική γωνία. Αυτές οι κοιλάδες είναι κοινές σε πολλές στέγες. Ο βακαλάος ακρωτηρίων ύφος της αρχιτεκτονικής είναι ένας τύπος του σπιτιού που δεν παραδοσιακά κοιλάδες εάν υπάρχουν χωρίς παράθυρα φεγγίτης στην οροφή. Πολλές φορές, δημιουργούνται κοιλάδες όπου η στέγη στο κύριο μέρος του σπιτιού συναντά την οροφή του γκαράζ ή κατά την προσθήκη στην αρχική οροφή.

Μια κοιλάδα να συλλέξετε τα φύλλα και άλλα συντρίμμια. Όπως τα συντρίμμια συγκεντρώνει σε ευάλωτη αυτή περιοχή, νερό δεν κυκλοφορεί πια ελεύθερα στις υδρορροές. Κατά τη χειμερινή περίοδο, πάγου συλλέγει σε αυτόν τον τομέα και, όπως ο πάγος παγώνει και λιώνει, τα βότσαλα πάρετε έσπρωξε γύρω, προκαλώντας τους να κυκλοφορούν και να φορούν. Εκτός από απασχολούν roofers που χρησιμοποιούν τεχνικές σωστή υλικού κατασκευής σκεπής, ο ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να ελέγξετε της στέγης και υδρορροές τουλάχιστον δύο φορές κάθε χρόνο και να καθαρίσει έξω οποιαδήποτε συντρίμμια που απόφραξη τους.Χρώμα επιλογή Κοιλάδα αλουμινίου κράμα κυματοειδές υλικό κατασκευής σκεπής βοτσάλων κεραμίδια υδρορροών

Συνήθως, ίδιο με τη στέγη κεραμιδιών χρώμα για ολότητα.

* Τυποποιημένο χρώμα

(Χρώματα θα εμφανίζονται ποικίλλουν στην οθόνη από το πραγματικό προϊόν. Παρακαλώ αναφερθείτε σε ένα πραγματικό προϊόν δείγματος πρίν διατάζετε.)


* Ατομική λύση πελάτη

Δώστε χρώμα δείγμα προϊόντος πριν από την παραγγελία.


Ένα ζευγάρι:Τέλος ΚΓΠ ελαφρύ μέταλλο βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής κεραμιδιών τέλος κλείσιμο Επόμενη:Όχι

Εξεταστική