Μειονεκτήματα της πέτρας επικάλυψης χάλυβα στέγες

Μειονεκτήματα της πέτρας επικάλυψης χάλυβα στέγες

Το σύστημα επικάλυψης χάλυβα με πέτρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μακροχρόνια εντυπωσιακή οροφή. Προσφέροντας την απόλυτη απόδοση και σχεδιασμό μηχανικής είναι ό, τι Stone Coated χάλυβα συστήματα στέγης είναι όλα σχετικά. Προϊόντα Stone Coated Steel είναι μοναδικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μειονεκτήματα κατασκευής και διανομέα κατασκευής σκεπής από πέτρα με επικάλυψη στο Κατάρ

πέτρινο επικαλυμμένο μεταλλικό κεραμίδι. png


Μέγεθος: 1335 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1280 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Κυρίως χρώμα από στέγες από ανοξείδωτο χάλυβα με επίστρωση πέτρας

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Υλικά πέτρας με επένδυση από πέτρα

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή στεγών από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη από πέτρα περιλαμβάνουν οπές οροφής, αναβοσβήνει για σωληνώσεις, αεραγωγοί και προστασία από υδρορροές. Όλα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν με ανοξείδωτο χάλυβα με επίστρωση πέτρας. Άλλα υλικά θα χρειαστούν επίσης στην κατασκευή, όπως καλύμματα γκανιότας, ταινίες εκκίνησης, κοιλάδες, σφραγιστικά και εξαρτήματα.

υλικό κεραμικής κεραμικής

Μειονεκτήματα της επικάλυψης χάλυβα με επικάλυψη από πέτρα

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στην επικάλυψη από χάλυβα με πέτρα. Το κόστος εκ των προτέρων είναι κάτι περισσότερο από τακτική στέγες ασφάλτου. Οι φυσικές πέτρες που χρησιμοποιούνται μπορεί να δημιουργήσουν ασυνέπειες χρώματος. Τα πάνελ επικαλύπτονται και δεν αλληλεμπλέκονται, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εάν περάσουν το χιόνι, η βροχή ή ο άνεμος. Αυτός ο τύπος στέγης χρησιμοποιεί εκτεθειμένους συνδετήρες, οι οποίοι μπορούν να σκουριάζουν εγκαίρως λόγω της έκθεσης στο νερό ή της υγρασίας της παγίδας. Τα συστήματα τύπου batten είναι επιρρεπή σε υγρασία και συμπύκνωση, τα οποία μπορούν να σαπίσουν στο χρόνο. Οι βότσαλοι με πέτρα είναι κάπως νέοι. ο κάθε εγκαταστάτης οροφής δεν μπορεί να γνωρίζει πώς να το εγκαταστήσει σωστά.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι, αν και η πέτρινη επικάλυψη από χάλυβα είναι αρκετά νέα, τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αν και τα οικονομικά και ο προϋπολογισμός έρχονται σε αντίθεση με τις οροφές χάλυβα, είναι μια καλύτερη επιλογή για οικοδόμους που έχουν τα πρόσθετα χρήματα για να εγκαταστήσουν αυτό το είδος στέγης. Οι πέτρινες επενδύσεις από χάλυβα θα αντέξουν τη δοκιμή του χρόνου και θα ξεπεράσουν τις ασφάλτινες βότσαλες ή τις φτηνότερες μεθόδους στέγης. Αν το σπίτι ή το κτίριο της στέγης είναι εγκατεστημένο σε έχει μια ισχυρή τιμή μεταπώλησης, τότε αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά, πιο ανθεκτικά συστήματα στέγης στην αγορά σήμερα.

Λόγω της ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες, των στοιχείων και των σχεδόν ανύπαρκτων δαπανών συντήρησης, οι οροφές με επικάλυψη από πέτρα είναι η βέλτιστη επιλογή για σχεδόν οποιοδήποτε κτίριο που παρέχει στους επιβάτες την πρόθεση να παραμείνουν στο σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσοι σχεδιάζουν να πουλήσουν το σπίτι τους στο εγγύς μέλλον, μπορεί να μην θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το είδος στέγης, μόνο και μόνο επειδή δεν θα είναι κοντά για να δουν μια επιστροφή στην επένδυσή τους ή να ανακτήσουν το κόστος της στέγης όταν πωλείται το σπίτι.

stone coated metal roof tiles projects in China .jpgΈνα ζευγάρι:Rainbow πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια τσιπ Επόμενη:Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια

Εξεταστική