Εισαγωγή πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα από Κίνα

Εισαγωγή πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα από Κίνα

Πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα σύστημα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μακράς διαρκείας εντυπωσιακό αναζητούν στέγη. Προσφέροντας την απόλυτη απόδοση και μηχανική σχεδίαση είναι ποια συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα με επικάλυψη πέτρα είναι όλα σχετικά με. Τα προϊόντα χάλυβα με επικάλυψη πέτρα είναι μοναδική.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγής πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα από την Κίνα και τη διανομή σε Κατάρ, την Τζαμάικα, την Μποτσουάνα και την Τουρκία

stone coated metal roof tile .pngΜποτσουάνα


Μέγεθος: 1335 * 420mm

Έγκυρο μέγεθος: 1280 * 380mm

Πάχος του πιάτου χάλυβα: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Κυρίως το χρώμα της πέτρας με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα υλικό κατασκευής σκεπής

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Πακέτο από πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα

package.jpg


Υλικά από πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα

Υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του υλικού κατασκευής σκεπής πέτρα με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα περιλαμβάνει διέξοδοι στεγών, αναβοσβήνει για σωληνώσεις, διέξοδοι κορυφογραμμών και προστασία υδρορροών. Αυτά μπορούν όλα να γίνουν με πέτρα με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα. Άλλα υλικά θα απαιτηθούν επίσης στο κτίριο, όπως η γκανιότα καλύπτει, μίζα λωρίδες, κοιλάδες, σφραγιστικό και συνημμένα.

material of stone coated metal roof tiles .jpg

Μειονεκτήματα της πέτρας με επικάλυψη στεγών χάλυβα

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα να λιθοβολήσουν επικάλυψη στεγών χάλυβα. Το αρχικό κόστος είναι πιο τακτική ασφάλτου υλικού κατασκευής σκεπής. Φυσικές πέτρες που χρησιμοποιούνται ενδέχεται να δημιουργήσει χρώμα ασυνέπειες. Τα πάνελ επικάλυψης και κάνετε δεν αλληλοσυνδέονται, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εάν χιόνι, βροχή ή τον αέρα να περάσει. Αυτόν τον τύπο υλικού κατασκευής σκεπής χρήσεις εκτίθενται συνδετήρες, η οποία μπορεί να οξυδώσει σε χρόνο λόγω έκθεσης ή παγίδα υγρασία νερό μέσα. Τα συστήματα τύπου batten είναι επιρρεπής στην υγρασία και συμπύκνωση, που μπορούν να σαπίσουν στο χρόνο. Πέτρινη επίστρωση βοτσάλων είναι κάπως νέα? δεν είναι κάθε πρόγραμμα εγκατάστασης στέγης μπορεί να γνωρίζει πώς να τις εγκαταστήσετε σωστά.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι, παρόλο που αρκετά νέα πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα, τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αν και οικονομικών και προϋπολογισμού έρχονται υπόψη με υλικό κατασκευής σκεπής χάλυβα, είναι μια καλύτερη επιλογή για τους κατασκευαστές που έχουν τα επιπλέον χρήματα για να εγκαταστήσετε αυτό το είδος του υλικού κατασκευής σκεπής. Πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και θα έχαναν πολύ βότσαλα ασφάλτου ή φθηνότερες μεθόδους υλικού κατασκευής σκεπής. Εάν το σπίτι ή το κτίριο της στέγης που εγκαθίσταται σε έχει μια αξία μεταπώλησης ισχυρή, τότε αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής μακροβιότερη και πιο ανθεκτικό στην αγορά σήμερα.

Λόγω της αντίστασής του στη διάβρωση, τα στοιχεία και το κόστος συντήρησης σχεδόν ανύπαρκτη, πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα είναι μια άριστη επιλογή για σχεδόν κάθε κτήριο παρέχει τους επιβάτες που προγραμματίζουν να μείνουν στο σπίτι τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνους που σχεδιάζουν να πωλήσουν το σπίτι τους στο εγγύς μέλλον δεν μπορεί να θέλετε να επενδύσουν σε αυτό το είδος του υλικού κατασκευής σκεπής, μόνο και μόνο επειδή δεν θα είναι γύρω από να δούμε μια επιστροφή στις επενδύσεις τους ή να αποσβέσουν το κόστος της στέγης, όταν πωληθεί το σπίτι.

stone coated metal roof tiles projects in China .jpgΈνα ζευγάρι:Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια Επόμενη:Όχι

Εξεταστική