Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια

Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια

ΚΑΡΦΊ, αξεσουάρ SCREWAll νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα. Ου

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dalian νέο ηλιακό φως κτίριο Material Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κεραμίδια στεγών καρφί Κίνα κατασκευαστές και προμηθευτές, και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, Καλώς να αγοράσει χαμηλή τιμή βίδα, χρώμα στέγη στέγες, πολύχρωμα, πολύχρωμα πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια στεγών χάλυβα και χονδρικής φθηνά προϊόντα από εμάς.


ΚΑΡΦΊ / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμιδιών

Όλα τα αξεσουάρ νέο φως του ήλιου είναι άκαυστα, αποτροπή εντόμων και χιόνι διήθηση, εύκολο στην εγκατάσταση και ενώ παροχής η αντοχή και μακροβιότητα της πέτρας με επικάλυψη στεγάστρου σύστημα.Τα καρφιά / βίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δομή του ξύλου και χάλυβα δομή.

Ένα καρφί, ή βίδα ή βιδών, είναι ένας τύπος του συνδετήρα, συνήθως φιαγμένο από μέταλλο, και χαρακτηρίζεται από μια ελικοειδή κορυφογραμμή, γνωστή ως αρσενικά νήμα (εξωτερικών σπειρωμάτων) ή απλά το νήμα, τυλιγμένο γύρω από έναν κύλινδρο. Ορισμένα νήματα βίδα σχεδιάζονται για να ζευγαρώσουν με συμπληρωματικές νήμα, γνωστό ως το θηλυκό νήμα (εσωτερικό σπείρωμα), συχνά με τη μορφή της ένα καρύδι ή ένα αντικείμενο που έχει το νήμα εσωτερικής σχηματίζεται σε αυτό. Άλλα νήματα βίδα σχεδιάζονται για να κοπεί ένα ελικοειδές αυλάκι σε ένα μαλακότερο υλικό όπως η βίδα εισάγεται. Τις πιο κοινές χρήσεις του βίδες είναι να κρατήσετε τα αντικείμενα μαζί και να τοποθετήσετε αντικείμενα.
Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια

Ένα ζευγάρι:Έγχρωμη πέτρα με επίστρωση χάλυβα στέγες Παραγωγή ζωγραφικής και διανομέας στην Αντίγκουα, δεν Nani, Αρούμπα, Μπαχάμες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Νήσοι Καίυμαν, Γρενάδα, Γουαδελούπη, Κούβα και την Καραϊβική Θάλασσα Επόμενη:Επισκευή Kit κόλλα νερού πετρών τσιπ για πολύχρωμο πέτρα με επικάλυψη κεραμίδια υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων

Εξεταστική