Πλακάκι σκεπής

Πλακάκι σκεπής

Το σύστημα επικάλυψης χάλυβα με πέτρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μακροχρόνια εντυπωσιακή οροφή. Προσφέροντας την απόλυτη απόδοση και σχεδιασμό μηχανικής είναι ό, τι Stone Coated χάλυβα συστήματα στέγης είναι όλα σχετικά. Προϊόντα Stone Coated Steel είναι μοναδικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

πλακιδίων οροφής, μεταλλικού συστήματος στέγασης με επικάλυψη από πέτρα

Πλεονέκτημα του μεταλλικού συστήματος στέγασης με επικάλυψη από πέτρα

Αδιάβροχο   Αντι με χιόνι   Θερμομόνωση   Πρόληψη πυρκαγιάς   Αντισταθείτε στον τυφώνα   Καταπολέμηση σεισμού

πέτρινο σύστημα οροφής .jpg


Μέγεθος: 1335 * 420mm

Ισχύον μέγεθος: 1280 * 380mm

Πάχος χαλύβδινης πλάκας: 0,4mm (0,45mm 0,5mm)

Κυρίως κάρτα χρώματος του πλακιδίων οροφής , μεταλλικού συστήματος στέγασης μετάλλου

"Κεραμίδια με μεταλλική επίστρωση με πέτρα" με φυσικό βασάλτη, αντοχή στην τριβή, χαμηλή απορρόφηση νερού, μείωση θορύβου και ηχομόνωση, ανόργανες χρωστικές, χρώμα σύντηξης υψηλής θερμοκρασίας, σταθερότητα χρώματος.

Έγχρωμη κάρτα από κεραμίδια με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Υλικά του πλακιδίων οροφής , μεταλλικού συστήματος στέγασης μετάλλου

Ακρυλικό στρώμα υαλοπινάκων-Για να παρέχει ημι-γυαλιστερό φινίρισμα, ενισχύστε τη δύναμη συγκόλλησης των αμμοχάλικων και αποτρέψτε το νερό των ομβρίων που διαπερνά το κάτω στρώμα.

Χρωματιστό στρώμα πέτρας-Για να προστατεύσετε το κεραμίδι από τις υπεριώδεις ακτίνες, μειώστε το θόρυβο από τη βροχή και βελτιώστε το διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Ακρυλικό συγκολλητικό στρώμα-Για να κολλήσετε χαλίκια από πέτρα στο χαλύβδινο φύλλο Galvalume και να προστατεύσετε το φύλλο.

Προστατευτικό στρώμα-Για να προστατεύσετε την επίστρωση Galvalume, ενισχύστε την αντοχή στη διάβρωση και την πρόσφυση.

Επίστρωση αλουμινίου-ψευδαργύρου (επικάλυψη Galvalume) - Για εξοικονόμηση ενέργειας και παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων ως αποτέλεσμα της υψηλής αντοχής στην ανακλαστικότητα της θερμότητας και της αντοχής στη διάβρωση της επικάλυψης.

Στρώμα από φύλλο χάλυβα - Ατσάλινο φύλλο υψηλής αντοχής.

Επίστρωση αλουμινίου-ψευδαργύρου (επικάλυψη Galvalume) - Για εξοικονόμηση ενέργειας και παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων ως αποτέλεσμα της υψηλής αντοχής στην ανακλαστικότητα της θερμότητας και της αντοχής στη διάβρωση της επικάλυψης.

Προστατευτικό στρώμα-Για να προστατεύσετε την επίστρωση Galvalume, ενισχύστε την αντοχή στη διάβρωση και την πρόσφυση.

υλικό κεραμικών πλακιδίων με επικάλυψη από πέτρα .jpg

Γιατί να επιλέξετε Νέο φως του ήλιου πλακιδίων οροφής , μεταλλικού συστήματος στέγασης μετάλλου

Η νέα επένδυση από χάλυβα με επικάλυψη Sunlight είναι μία από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες εταιρείες επισκευής και βαφής της Αυστραλίας. Η κύρια υπηρεσία μας στο Σίδνεϊ είναι η αποκατάσταση στέγης που εξυπηρετεί όλες τις περιοχές του Σίδνεϊ και των βορειοδυτικών προαστίων. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή επαγγελματικών και αξιόπιστων υπηρεσιών στέγης, η νέα Sunlight πέτρινη επικάλυψη χάλυβα γνωρίζει την αξία της σπουδαιότητας της ποιότητας. Γι 'αυτό το λόγο η Able Roof Restoration είναι σε θέση να προσφέρει με εμπιστοσύνη μια εγγύηση στις υπηρεσίες της. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επισκευές οροφών, καθαρισμό οροφής, αποκατάσταση στέγης , στέγες   συντήρηση, Επανεισαγωγή στέγης, Επανεξέταση στέγης, Επανέκδοση στέγης, επεκτάσεις στέγης, Στέγες ζωγραφικής και υαλοπίνακες σε όλο το Σύδνεϋ. Προσφέρουμε επίσης εκτόξευση νερού και καθαρισμό υψηλής πίεσης, Εγκατάσταση υδρορροών, Στέγες Colorbond, Ελεύθερες επιθεωρήσεις στέγης, συμβουλές και εισαγωγικά.

Με τα χρόνια η οροφή σας μπορεί να καλύπτεται με φύκια, βρύα, λεκέδες και όλα τα είδη θραυσμάτων. Εμείς στην Able Roof Restoration στο Σίδνεϊ χρησιμοποιούμε την πολυετή μας εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο και να αποκαταστήσουμε την οροφή σας, αφήνοντας το σπίτι σας να γίνει φθόνο των γειτόνων σας.

Επιλέγοντας μόνο τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα υλικά, η Able Roofing εξασφαλίζει την ποιότητα και την αριστεία όλων των εργασιών στέγης. Οι προμήθειές μας περιλαμβάνουν τα Dulux, ACE Cutters, Shieldcoat και Nutech Paints.

Κατανοούμε τη σημασία της εμπιστοσύνης και ως μέλος της τοπικής κοινότητάς σας. προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στέγης σε λογικές τιμές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Στην Able Roof Restoration είμαστε αδειοδοτημένοι και ακολουθούμε την ηθική της ασφάλειας της εργασίας όταν αποκαθιστούμε την οροφή σας. Με το αποδεδειγμένο κομμάτι των καλών μέτρων ασφαλείας, βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκαταστήσουν την οροφή τους σύμφωνα με τον OHS. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδεύεται ώστε να διασφαλιστεί ότι θα λάβετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα του εμπορικού πλοίου. Παρέχουμε επίσης τις καλύτερες και ασφαλέστερες επιλογές που θα επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της αποκατάστασης της οροφής σας.

Επωφελούμαι   πλακιδίων οροφής , μεταλλικού συστήματος στέγασης μετάλλου

Advantage of stone coated metal roof tiles.JPG

Advantage of stone coated steel roof tiles.JPG

Advantage of roof tiles.JPG

Τελειωμένα έργα πλακιδίων οροφής , μεταλλικών σκεπών με επίστρωση πέτρας

stone coated metal roofing.JPG


TERRABELLA TILE, Σύστημα στέγης με επικάλυψη από πέτρα

Monier roof tiles.JPG


package of roof tiles.JPG

package.jpg

Ένα ζευγάρι:Rainbow πέτρινα επικαλυμμένα κεραμίδια τσιπ Επόμενη:Καρφί / Βιδώστε πολύχρωμο πέτρινη επικάλυψη χάλυβα κεραμίδια

Εξεταστική