Με πέτρινη επίστρωση του υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Με πέτρινη επίστρωση του υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα σύστημα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μακράς διαρκείας εντυπωσιακό αναζητούν στέγη. Προσφέροντας την απόλυτη απόδοση και μηχανική σχεδίαση είναι ποια συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα με επικάλυψη πέτρα είναι όλα σχετικά με. Τα προϊόντα χάλυβα με επικάλυψη πέτρα είναι μοναδική.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

με πέτρινη επίστρωση του υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Τουρκμενιστάν

Πλεονέκτημα της πέτρας με επικάλυψη στεγών χάλυβα του Τουρκμενιστάν

Αδιάβροχο Καταπολέμηση χιόνι Μόνωση θερμότητας Πρόληψη πυρκαγιάς Αντισταθείτε τον τυφώνα Αντι σεισμό

stone coated roofing in Nigeria .jpg

Hot sell roof tiles in Nigeria .jpg

stone coated roofing sheet .jpg


Μέγεθος: 1320 * 420mm

Έγκυρο μέγεθος: 1280 * 380mm

Πάχος του πιάτου χάλυβα: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)


Κυρίως το χρώμα κάρτα της πέτρας με επικάλυψη στεγών χάλυβα

«Κεραμίδι πετρών επιχρισμένα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων» χρησιμοποιώντας φυσικό βασάλτη, αντοχή στην τριβή, Υδατοαπορροφητικότητα ποσοστό χαμηλό, θόρυβος μείωση θερμομόνωση, ανόργανες χρωστικές ουσίες, υψηλή θερμοκρασία πυροσυσσωμάτωσης χρώμα, χρωματική σταθερότητα.

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Υλικά από πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα

Υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του υλικού κατασκευής σκεπής πέτρα με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα περιλαμβάνει διέξοδοι στεγών, αναβοσβήνει για σωληνώσεις, διέξοδοι κορυφογραμμών και προστασία υδρορροών. Αυτά μπορούν όλα να γίνουν με πέτρα με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα. Άλλα υλικά θα απαιτηθούν επίσης στο κτίριο, όπως η γκανιότα καλύπτει, μίζα λωρίδες, κοιλάδες, σφραγιστικό και συνημμένα.

material of stone coated metal roof tiles .jpg

Μειονεκτήματα της πέτρας με επικάλυψη στεγών χάλυβα

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα να λιθοβολήσουν επικάλυψη στεγών χάλυβα. Το αρχικό κόστος είναι πιο τακτική ασφάλτου υλικού κατασκευής σκεπής. Φυσικές πέτρες που χρησιμοποιούνται ενδέχεται να δημιουργήσει χρώμα ασυνέπειες. Τα πάνελ επικάλυψης και κάνετε δεν αλληλοσυνδέονται, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εάν χιόνι, βροχή ή τον αέρα να περάσει. Αυτόν τον τύπο υλικού κατασκευής σκεπής χρήσεις εκτίθενται συνδετήρες, η οποία μπορεί να οξυδώσει σε χρόνο λόγω έκθεσης ή παγίδα υγρασία νερό μέσα. Τα συστήματα τύπου batten είναι επιρρεπής στην υγρασία και συμπύκνωση, που μπορούν να σαπίσουν στο χρόνο. Πέτρινη επίστρωση βοτσάλων είναι κάπως νέα? δεν είναι κάθε πρόγραμμα εγκατάστασης στέγης μπορεί να γνωρίζει πώς να τις εγκαταστήσετε σωστά.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι, παρόλο που αρκετά νέα πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα, τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αν και οικονομικών και προϋπολογισμού έρχονται υπόψη με υλικό κατασκευής σκεπής χάλυβα, είναι μια καλύτερη επιλογή για τους κατασκευαστές που έχουν τα επιπλέον χρήματα για να εγκαταστήσετε αυτό το είδος του υλικού κατασκευής σκεπής. Πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και θα έχαναν πολύ βότσαλα ασφάλτου ή φθηνότερες μεθόδους υλικού κατασκευής σκεπής. Εάν το σπίτι ή το κτίριο της στέγης που εγκαθίσταται σε έχει μια αξία μεταπώλησης ισχυρή, τότε αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής μακροβιότερη και πιο ανθεκτικό στην αγορά σήμερα.

Λόγω της αντίστασής του στη διάβρωση, τα στοιχεία και το κόστος συντήρησης σχεδόν ανύπαρκτη, πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα είναι μια άριστη επιλογή για σχεδόν κάθε κτήριο παρέχει τους επιβάτες που προγραμματίζουν να μείνουν στο σπίτι τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνους που σχεδιάζουν να πωλήσουν το σπίτι τους στο εγγύς μέλλον δεν μπορεί να θέλετε να επενδύσουν σε αυτό το είδος του υλικού κατασκευής σκεπής, μόνο και μόνο επειδή δεν θα είναι γύρω από να δούμε μια επιστροφή στις επενδύσεις τους ή να αποσβέσουν το κόστος της στέγης, όταν πωληθεί το σπίτι.

Υπόθεση ντους s τόνο επικάλυψη στεγών χάλυβα

stone coated metal roof tiles house .jpg


με πέτρινη επίστρωση του υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα,

Σχεδιασμός βότσαλα

Μέγεθος: 1320 * 420mm

Έγκυρο μέγεθος: 1280 * 380mm

Πάχος του πιάτου χάλυβα: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Πακέτο: 560-600 τεμ ανά πακέτα

20ft conainer: 8000-9000 τεμ 20 ft εμπορευματοκιβωτίων

Πακέτα από πέτρα με επικάλυψη στεγών χάλυβα

package.jpg

Ένα ζευγάρι:Τύπος δεσμού με πέτρινη επίστρωση κεραμίδι στεγών Επόμενη:Στεγών φύλλο αλουμινίου / μεταλλικό κεραμίδι στεγών

Εξεταστική